X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacyntka piszesz o stosunku w 4 dc, jeśli był to jedyny stosunek to raczej szanse masz nikłe... Tak czy siak żadna z nas nie powie Ci czy się udało czy nie. Fakt jest taki, że każda z nas ma wszystkie możliwe objawy bo doszukujemy sią ich a psychika płata nam figla. Zrób test ciążowy sikany lub idź na pobieranie krwi - to da Ci odpowiedź...

A tak w ogóle to dzien dobry w ten wstrętny, okropny dzień - jestem chora :-(

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livko przeziębienie Cie dopadło ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już od kilku dni zatoki mi dokuczały ale miałam nadzieję, że zaleczę ale niestety... Także cud miód i orzeszki, zapowiada się wspaniały dzień!

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacyntka wrote:
    cześć dziewczyny nie wiem czy wbiłam się na dobre forum;) mam pytanie otóż bardzo chciałabym mieć dzidziusia:) w związku z tym co miesiąc mam wszystkie objawy które może mieć kobieta w ciąży:D jest wielka radość jestem pełna nadziei aż przychodzi ten dzień @ jest płacz, rozczarowanie i mega dół...w tym miesiącu jest tak samo okres był 14.08 stosunek 17.08(czwarty dzień cyklu) długość cyklu nieznana (3 miesiące temu miałam cykl 25 następnie 31 a następnie 36 więc nie wiem jak długi będzie cykl w tym miesiącu dwa ostatnie okresy miałam bardzo skąpe i krótkie)trzy dni po stosunku(7dc) zauważyłam niteczke krwi w śluzie w tym samym dniu zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dzisiaj a jest 21 dzień cyklu 5 dni po tym ból prawgo jajnika który utrzymywał się przez dwa dni(12 i 13dc)cały czas czuje się jakbym była przeziębiona a nie jestem całymi dniami mogę spać nie mam apetytu temp zaczęłam mierzyć dopiero od kilku dni w pochwie 37 pod pachą 35.5 35.7 35.4 36 codziennie inna(mierzę przed wstaniem z łóżka) zgłupiałam do tego stopnia że sprawdziłam kolor warg sromowych bo podobno przybierają siny kolor i co są sine albo fioletowe jak kto woli....i co o tym myślicie??udało się??
    hiacynta raczej nie jesteś w ciąży, w 12 i 13 dc jajniki Cię bolały na owulację dopiero! ;P zrób test i będziesz miała jasność ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Sury :D jak samopoczucie ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla kogo dobry dla tego dobry... Nie będę się raczej dzisiaj udzielać za bardzo, w ogóle to mam dość wszystkiego wiec nie chcę wam humoru psuć ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej :) generalnie stwierdziłam, że mam to wszystko w dupie bo na siłę sobie dziecka w brzuch nie włożę ;P robię wszystko co mogę aby się udało, reszta w rękach Boga <3 skupiam się na założeniu firmy reszta niech się dzieje "obok" :) luuuzzzzz :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Twoje Monia? Pewnie super po wczorajszej wiadomości :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Dla kogo dobry dla tego dobry... Nie będę się raczej dzisiaj udzielać za bardzo, w ogóle to mam dość wszystkiego wiec nie chcę wam humoru psuć ;-)
    znam to uczucie, rozumiem, zdrowiej nam szybko! :)
    chociaż wiesz... podobno jednym z pierwszych objawów ciąży jest uczucie przeziębienia i choroby...;)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    A jak Twoje Monia? Pewnie super po wczorajszej wiadomości :D
    po wczorajszej wiadomości spokojna. Mąż mi dziś rano napisał smsa przed pracą "Kochanie czuje, że w tym cyklu nam sie udało "
    a ja jednak myślę, że to nie będzie takie łatwe jeszcze.
    no ale modle sie mocno i błagam .. cóż mogę więcej ?

sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też o tym pomyślałam Sury o tym objawie :P
    Livia zdrowiej nam szybko i napisz jak będziesz sie lepiej czuć i mieć więcej siły, będziemy czekać i będzie nam brakować Twoich postów :)

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz musze leciec , odezwe się koło południa chyba :) miłego dnia .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety na ciążę wskazywać mógłby pozytywny test ciążowy przynajmniej z cieniem cienia... Także niestety, złudzeń już brak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:50

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :) A może Monia mąż ma rację? dość się już wyczekaliście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Niestety, objawem ciąży jest przynajmniej pozytywny test ciążowy z cieniem cienia... Także niestety, złudzeń już brak.
    a robiłaś?... przykro mi ;(

• livia30 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam bo głowa tak mnie boli od zatok, ze chciałam sprawdzić czy mogę leki wziąć. No niestety - teraz drożność jajowodów przede mną a wy jak na razie nie dostaniecie ode mnie lodów...

Trzymajcie się Babeczki :*

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się... A może jednak test za szybko jeśli @ masz mieć 7.09??

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Kochane różne emocje nami kierują .. mną dziś też pokierowały jak sie dowiedziałam o kolejnych ciążach i wpadkach koleżanek z technikum..
    będzie dobrze, same zaciążymy :)
    ale za to jaka radość jak się uda... a nie smutek czy też dezorient... ja po roku starań to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok :D
    a znów kolezanka co wpadla to nic nie opowiadala o dziecku o ciazy... tak omylała temat.. w sensie jakby była w pretensji do świata i ludzi że zaszła.. takiej to bym strzeliła w łeb tym bardziej że miała spoko faceta i była już dorosła. -.-
    za chwile kreseczki potem usłyszy się serduszko a potem jak fika na USG.
    Doceniamy ten cud i będziemy doceniać. Dla mnie liczy się to że będziemy wszystkie dobrymi matkami... bo się nie poddajemy i jestesmy nauczone cierpliwości, mamy siłę :)

sury_cat lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym "mamy siłę" to różnie, zależy na jakim etapie która z nas jest... Ja nie mam chwilowo; chwilowo leję moczem pawiana na testy, ciążę i w ogóle ;P :D

‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ