Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacyntka piszesz o stosunku w 4 dc, jeśli był to jedyny stosunek to raczej szanse masz nikłe... Tak czy siak żadna z nas nie powie Ci czy się udało czy nie. Fakt jest taki, że każda z nas ma wszystkie możliwe objawy bo doszukujemy sią ich a psychika płata nam figla. Zrób test ciążowy sikany lub idź na pobieranie krwi - to da Ci odpowiedź...
A tak w ogóle to dzien dobry w ten wstrętny, okropny dzień - jestem chora
-
nick nieaktualnyhiacyntka wrote:cześć dziewczyny nie wiem czy wbiłam się na dobre forum;) mam pytanie otóż bardzo chciałabym mieć dzidziusia:) w związku z tym co miesiąc mam wszystkie objawy które może mieć kobieta w ciąży:D jest wielka radość jestem pełna nadziei aż przychodzi ten dzień @ jest płacz, rozczarowanie i mega dół...w tym miesiącu jest tak samo okres był 14.08 stosunek 17.08(czwarty dzień cyklu) długość cyklu nieznana (3 miesiące temu miałam cykl 25 następnie 31 a następnie 36 więc nie wiem jak długi będzie cykl w tym miesiącu dwa ostatnie okresy miałam bardzo skąpe i krótkie)trzy dni po stosunku(7dc) zauważyłam niteczke krwi w śluzie w tym samym dniu zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dzisiaj a jest 21 dzień cyklu 5 dni po tym ból prawgo jajnika który utrzymywał się przez dwa dni(12 i 13dc)cały czas czuje się jakbym była przeziębiona a nie jestem całymi dniami mogę spać nie mam apetytu temp zaczęłam mierzyć dopiero od kilku dni w pochwie 37 pod pachą 35.5 35.7 35.4 36 codziennie inna(mierzę przed wstaniem z łóżka) zgłupiałam do tego stopnia że sprawdziłam kolor warg sromowych bo podobno przybierają siny kolor i co są sine albo fioletowe jak kto woli....i co o tym myślicie??udało się??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLepiej
generalnie stwierdziłam, że mam to wszystko w dupie bo na siłę sobie dziecka w brzuch nie włożę ;P robię wszystko co mogę aby się udało, reszta w rękach Boga
skupiam się na założeniu firmy reszta niech się dzieje "obok"
luuuzzzzz
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Dla kogo dobry dla tego dobry... Nie będę się raczej dzisiaj udzielać za bardzo, w ogóle to mam dość wszystkiego wiec nie chcę wam humoru psuć
chociaż wiesz... podobno jednym z pierwszych objawów ciąży jest uczucie przeziębienia i choroby...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:A jak Twoje Monia? Pewnie super po wczorajszej wiadomości
a ja jednak myślę, że to nie będzie takie łatwe jeszcze.
no ale modle sie mocno i błagam .. cóż mogę więcej ?sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Kochane różne emocje nami kierują .. mną dziś też pokierowały jak sie dowiedziałam o kolejnych ciążach i wpadkach koleżanek z technikum..
będzie dobrze, same zaciążymy
a znów kolezanka co wpadla to nic nie opowiadala o dziecku o ciazy... tak omylała temat.. w sensie jakby była w pretensji do świata i ludzi że zaszła.. takiej to bym strzeliła w łeb tym bardziej że miała spoko faceta i była już dorosła. -.-
za chwile kreseczki potem usłyszy się serduszko a potem jak fika na USG.
Doceniamy ten cud i będziemy doceniać. Dla mnie liczy się to że będziemy wszystkie dobrymi matkami... bo się nie poddajemy i jestesmy nauczone cierpliwości, mamy siłę
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny