Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane...
ja sie witam i zegnam
Mam troche spraw na mieściemusze leciec do pracy bo coś ode mnie chcą i do drugiej pracy ustalić sobie godziny zajęć
bo oczywiscie w drugiej pracy bede pracować do porodu :)hihiiih
a tak poza tym to wszystko oki -
a wiecie,jak wczoraj zasypiałam to tak sobie myślałam,że tyle jest teraz pozytywów- i Livia z monitoringiem, Monia z pierwszą owulką, Lena która ma ładny wykres, Marta z objawami, Pirelka wypoczęta po wolnym od nas i taka mnie przyszła myśl,że napewno któraś się zazieleni
nie wiem która, ale wrzesień dla kogoś będzie szczęśliwy
sury_cat, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bo kurcze, tyle było owulacji- ile pierwszych w ogóle w życiu, tyle pozytywnych wieści że musi chociaż jednej się udać
Livia a Ty spokojnie październik /listopad w końcu nie wszystkie na raz a że masz już córę to Cię na złość trzymają z drugim tyle <małpiszony jedne> .
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolnko jakie to suplementy brał Twój na te nasienie bo zapomniałam nazwy. Bo mojemu sie kończy ten profertil drogi i chyba już nie będziemy kupować nastęnego tylko kpiłabym m inny troche tańszy suplement. Bo za 10 dni powinniśmy iśc na ponowne badanie nasienia.
-
Monia mój brał fertimen
u nas w aptece zamawiać musiałam bo na stanie nie mieli, ale bym musiała zobaczyć bo chyba mam jeszcze to bym Ci wysłała jakbyś chciała, tylko muszę zobaczyć ile ich tam jest
Anoosiak mnie ostatnio powalił taki ryysunek i dwa plemniki gadały:
- daleko jeszcze??
- chyba tak, dopiero minęliśmy migdałki
a barszcz to sama jestem ciekawa,bałam się w trakcie próbowaćmizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia mój brał fertimen
u nas w aptece zamawiać musiałam bo na stanie nie mieli, ale bym musiała zobaczyć bo chyba mam jeszcze to bym Ci wysłała jakbyś chciała, tylko muszę zobaczyć ile ich tam jest
Anoosiak mnie ostatnio powalił taki ryysunek i dwa plemniki gadały:
- daleko jeszcze??
- chyba tak, dopiero minęliśmy migdałki
a barszcz to sama jestem ciekawa,bałam się w trakcie próbować -
no dobrze kojarzyłam, na 30 jeszcze 20 tabletek mam, więc zawsze to 3 tygodnie do przodu
i nie odkupiła a sama chętnie wyślę, z wiruskami gratis, niech Wam służątylko oczywiście każdy listek zaczęty,więc się nie zdziw
XxMoniaXx, Lena87 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:no dobrze kojarzyłam, na 30 jeszcze 20 tabletek mam, więc zawsze to 3 tygodnie do przodu
i nie odkupiła a sama chętnie wyślę, z wiruskami gratis, niech Wam służątylko oczywiście każdy listek zaczęty,więc się nie zdziw