Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacyntka wrote:
    cześć dziewczyny nie wiem czy wbiłam się na dobre forum;) mam pytanie otóż bardzo chciałabym mieć dzidziusia:) w związku z tym co miesiąc mam wszystkie objawy które może mieć kobieta w ciąży:D jest wielka radość jestem pełna nadziei aż przychodzi ten dzień @ jest płacz, rozczarowanie i mega dół...w tym miesiącu jest tak samo okres był 14.08 stosunek 17.08(czwarty dzień cyklu) długość cyklu nieznana (3 miesiące temu miałam cykl 25 następnie 31 a następnie 36 więc nie wiem jak długi będzie cykl w tym miesiącu dwa ostatnie okresy miałam bardzo skąpe i krótkie)trzy dni po stosunku(7dc) zauważyłam niteczke krwi w śluzie w tym samym dniu zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dzisiaj a jest 21 dzień cyklu 5 dni po tym ból prawgo jajnika który utrzymywał się przez dwa dni(12 i 13dc)cały czas czuje się jakbym była przeziębiona a nie jestem całymi dniami mogę spać nie mam apetytu temp zaczęłam mierzyć dopiero od kilku dni w pochwie 37 pod pachą 35.5 35.7 35.4 36 codziennie inna(mierzę przed wstaniem z łóżka) zgłupiałam do tego stopnia że sprawdziłam kolor warg sromowych bo podobno przybierają siny kolor i co są sine albo fioletowe jak kto woli....i co o tym myślicie??udało się??
    kochana sinienie i np przy brodawkach bo zmieniaja kolot to dopiero może być ale nie musi.. w 6 tygodniu... to gdzieś za 2-3 tyg mogłoby zmienić kolor... u mnie późno bo około 8 tyg. I gdyby nie mdłości to bym nie wiedziała o ciąży, bo ciało diametralnie sie nie zmienia. Człowiek jest nagazowany itp ale to też i przed @, bolą piesi to też przed @, itp.
    Skoro tak przeżywasz to naprawdę nie wkręcaj sobie bo to nic nie pomoże ;/ aby gorzej będziesz smutna.
    Prowadzisz wykres temperatur? będzie przynajmniej wiadomo kiedy skok itp jest.
    Mam nadzieję że może ten cykl jest szczęśliwy :) ale nie sugierowałabym się objawami :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och livka... :(
    pamiętaj nie poddawaj sie. Masz z R Plan i musi się udać.
    Działamy dalej...

zdrowiej kochana... mi dziś też zawaliło nos ale w miarę ogarniam.
    Kładź się do łóżka i grzej :*

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Z tym "mamy siłę" to różnie, zależy na jakim etapie która z nas jest... Ja nie mam chwilowo; chwilowo leję moczem pawiana na testy, ciążę i w ogóle ;P :D
    są chwile zwątpienia ale jesteśmy tu nadal i nadal działamy.
    A to już jest sukces, że mimo tych cholernych małp
    coś dalej się dzieje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może masz i rację... Zawsze już zrobiłam kilka kroków na drodze, na której końcu jest pozytywny test ciążowy ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie i idzie się dalej... zatrzymujemy się ale aby na chwile ale i tak brniemy dalej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzej jak się człowiek zaczyna cofać, bo np. startuje z miejsca gdzie jest pewien, że jest zdrowy ale po drodze się okazuje, że to jest nie tak, tamto trzeba leczyć... ;P

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema Laski :*

Słuchajcie, pomęczę Was z tym Dupkiem once more - jak mam długie cykle, to jak odstawie po 10 dniach tego Dupka, to okres przyjdzie wcześniej, czy normalnie jakbym miała cykl 42-45 dni? :)

Ps. Wczoraj się obżarłam spaghetti i dziś mam jakieś zaparcia :D Chyba sobie jakiegoś czopa glicerynowego zaaplikuję jak wrócę z work :)

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) U mnie dziś ok, zlewka totalna, nawet bóle @ mi przeszły, kłują tylko jajniki i sutki ;P co ma być to będzie, nie ma na to wpływu ;P

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już mam większy luz, chyba w ogóle oleję sprawę - tylko od przyszłego cyklu będę mierzyć temp i monitoring cyklu z ginem i jazdeczka :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja olewam całkiem, żadnego mierzenia temperatur, żadnego sprawdzania śluzu czy liczenia dni płodnych ;P Jak będzie miała przyjść @ to będę wiedziała bo zawsze już dzień wcześniej mnie brzuch napierdziela, więc mnie nie zaskoczy, witaminy będę brała bo są dobre na organizm ogólnie ale nic poza tym... I pewnie przyjdzie szybko taki dzień, że sobie pomyślę: "Zaraz zaraz...a kiedy ja ostatnio miałam okres?!" :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:21

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

ale od rana pędzicie! :O

Livia bierz herbatkę z cytryną, miodem i pod kocyk :*odpoczywaj :)
    proszę nie dołuj się, macie perspektywę i plany,pamiętasz? Zabieg a jak nie to in vitro tak? Będziesz mamą po raz drugi,masz cudowną córkę która Cię kocha, masz dla kogo żyć a kolejny brzdąc to tylko kwestia czasu :*

Monia nie ma co myśleć, najlepiej zająć się przez te 13 dni na maksa by nie myśleć :)

Marta takie podejście najlepsze jak widzę z obserwacji ;) a opowiesz coś o firmie? ;>

Anoosiak szybciej @ przyjdzie ;)

Mizzelko a co u Ciebie?

ja sierota chleba na śniadanie nie odmroziłam :P
    aaa kto nie widział a lubi dzisiaj "Igrzyska śmierci" są na TVP2 :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aga :)
    O firmie na razie nie ma co opowiadać bo jeszcze jesteśmy w trakcie załatwiania dokumentów wszystkich, ale na pewno w tym roku otworzymy :) Jak wszystko dobrze pójdzie to pozwoli nam to stanąć na nogi i zacząć spłacać długi jakoś konkretniej niż teraz no i będę mogła "pracować" nie wychodząc z domu a to mi się podoba :D

Wysłany: 4 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i będziesz własnym szefem, to jest super :) nie jesteś uzależniona od czyichś humorków :) to pozostaje życzyć powodzenia!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no i będziesz własnym szefem, to jest super :) nie jesteś uzależniona od czyichś humorków :) to pozostaje życzyć powodzenia!
    nie dziękuję ;) to będzie dobre jeśli uda mi się zostać matką, nie będę musiała liczyć na macierzyńskie czy coś i bać się, że mnie zwolnią ;P
    a propo: dziś już bóli @ nie mam, kłują tylko jajniki i cycki, też tak miałaś?

Wysłany: 4 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze,powiem Ci,że nie pamiętam... cycki mnie prawie w ogóle nie bolały,ja mam male więc pewnie dlatego inaczej a jajniki :O w ciągu dnia chyba czasem dokuczały podczas jakiejś roboty,ale nie pamiętam z tym bólem @, czy jak zawsze bite 14 dni bolał czy z przerwami :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszkę nadzieję mam, ale raczej mniejszą niż większą ;P i w sumie pewnie znowu nic z tego nie wyjdzie, dlatego przyjmuję postawę obronną przed kolejnym rozczarowaniem - olewam ;P

Wysłany: 4 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej nie myśl o tym :) wmawiaj sobie,że nic nie boli bo przecież zawsze boli :) jeszcze tydzień i się dowiesz :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no ;) jeszcze tydzień :)

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Hej Aga :)
    O firmie na razie nie ma co opowiadać bo jeszcze jesteśmy w trakcie załatwiania dokumentów wszystkich, ale na pewno w tym roku otworzymy :) Jak wszystko dobrze pójdzie to pozwoli nam to stanąć na nogi i zacząć spłacać długi jakoś konkretniej niż teraz no i będę mogła "pracować" nie wychodząc z domu a to mi się podoba :D

Sury super - własna firma to moje marzenie, chociaż jeszcze nie mam pomysłu co bym miała robić. Jeśli można wiedzieć - jaka branża? :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnobranżówka :)

‹‹ 1111 1112 1113 1114 1115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ