Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacyntka wrote:cześć dziewczyny nie wiem czy wbiłam się na dobre forum;) mam pytanie otóż bardzo chciałabym mieć dzidziusia:) w związku z tym co miesiąc mam wszystkie objawy które może mieć kobieta w ciąży:D jest wielka radość jestem pełna nadziei aż przychodzi ten dzień @ jest płacz, rozczarowanie i mega dół...w tym miesiącu jest tak samo okres był 14.08 stosunek 17.08(czwarty dzień cyklu) długość cyklu nieznana (3 miesiące temu miałam cykl 25 następnie 31 a następnie 36 więc nie wiem jak długi będzie cykl w tym miesiącu dwa ostatnie okresy miałam bardzo skąpe i krótkie)trzy dni po stosunku(7dc) zauważyłam niteczke krwi w śluzie w tym samym dniu zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dzisiaj a jest 21 dzień cyklu 5 dni po tym ból prawgo jajnika który utrzymywał się przez dwa dni(12 i 13dc)cały czas czuje się jakbym była przeziębiona a nie jestem całymi dniami mogę spać nie mam apetytu temp zaczęłam mierzyć dopiero od kilku dni w pochwie 37 pod pachą 35.5 35.7 35.4 36 codziennie inna(mierzę przed wstaniem z łóżka) zgłupiałam do tego stopnia że sprawdziłam kolor warg sromowych bo podobno przybierają siny kolor i co są sine albo fioletowe jak kto woli....i co o tym myślicie??udało się??
Skoro tak przeżywasz to naprawdę nie wkręcaj sobie bo to nic nie pomoże ;/ aby gorzej będziesz smutna.
Prowadzisz wykres temperatur? będzie przynajmniej wiadomo kiedy skok itp jest.
Mam nadzieję że może ten cykl jest szczęśliwyale nie sugierowałabym się objawami
-
sury_cat wrote:Z tym "mamy siłę" to różnie, zależy na jakim etapie która z nas jest... Ja nie mam chwilowo; chwilowo leję moczem pawiana na testy, ciążę i w ogóle ;P
A to już jest sukces, że mimo tych cholernych małp
coś dalej się dzieje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siema Laski :*
Słuchajcie, pomęczę Was z tym Dupkiem once more - jak mam długie cykle, to jak odstawie po 10 dniach tego Dupka, to okres przyjdzie wcześniej, czy normalnie jakbym miała cykl 42-45 dni?
Ps. Wczoraj się obżarłam spaghetti i dziś mam jakieś zaparciaChyba sobie jakiegoś czopa glicerynowego zaaplikuję jak wrócę z work
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa olewam całkiem, żadnego mierzenia temperatur, żadnego sprawdzania śluzu czy liczenia dni płodnych ;P Jak będzie miała przyjść @ to będę wiedziała bo zawsze już dzień wcześniej mnie brzuch napierdziela, więc mnie nie zaskoczy, witaminy będę brała bo są dobre na organizm ogólnie ale nic poza tym... I pewnie przyjdzie szybko taki dzień, że sobie pomyślę: "Zaraz zaraz...a kiedy ja ostatnio miałam okres?!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:21
-
dzień dobry
ale od rana pędzicie!
Livia bierz herbatkę z cytryną, miodem i pod kocyk :*odpoczywaj
proszę nie dołuj się, macie perspektywę i plany,pamiętasz? Zabieg a jak nie to in vitro tak? Będziesz mamą po raz drugi,masz cudowną córkę która Cię kocha, masz dla kogo żyć a kolejny brzdąc to tylko kwestia czasu :*
Monia nie ma co myśleć, najlepiej zająć się przez te 13 dni na maksa by nie myśleć
Marta takie podejście najlepsze jak widzę z obserwacjia opowiesz coś o firmie? ;>
Anoosiak szybciej @ przyjdzie
Mizzelko a co u Ciebie?
ja sierota chleba na śniadanie nie odmroziłam
aaa kto nie widział a lubi dzisiaj "Igrzyska śmierci" są na TVP2 -
nick nieaktualnyHej Aga
O firmie na razie nie ma co opowiadać bo jeszcze jesteśmy w trakcie załatwiania dokumentów wszystkich, ale na pewno w tym roku otworzymyJak wszystko dobrze pójdzie to pozwoli nam to stanąć na nogi i zacząć spłacać długi jakoś konkretniej niż teraz no i będę mogła "pracować" nie wychodząc z domu a to mi się podoba
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no i będziesz własnym szefem, to jest super
nie jesteś uzależniona od czyichś humorków
to pozostaje życzyć powodzenia!
to będzie dobre jeśli uda mi się zostać matką, nie będę musiała liczyć na macierzyńskie czy coś i bać się, że mnie zwolnią ;P
a propo: dziś już bóli @ nie mam, kłują tylko jajniki i cycki, też tak miałaś?
-
kurcze,powiem Ci,że nie pamiętam... cycki mnie prawie w ogóle nie bolały,ja mam male więc pewnie dlatego inaczej a jajniki
w ciągu dnia chyba czasem dokuczały podczas jakiejś roboty,ale nie pamiętam z tym bólem @, czy jak zawsze bite 14 dni bolał czy z przerwami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:Hej Aga
O firmie na razie nie ma co opowiadać bo jeszcze jesteśmy w trakcie załatwiania dokumentów wszystkich, ale na pewno w tym roku otworzymyJak wszystko dobrze pójdzie to pozwoli nam to stanąć na nogi i zacząć spłacać długi jakoś konkretniej niż teraz no i będę mogła "pracować" nie wychodząc z domu a to mi się podoba
Sury super - własna firma to moje marzenie, chociaż jeszcze nie mam pomysłu co bym miała robić. Jeśli można wiedzieć - jaka branża? -
nick nieaktualny