Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Dziewczyny
Polecam ten filmikobejrzyjcie koło mężów ..
Tomcio oglądał z ciekawością , a jak zapytałam czy by się podpiął pod taką maszynę z niepewnością odpowiedział że bez problemuha ha ha
http://www.youtube.com/watch?v=Zcu4FXTA_Wwmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
My wczoraj nie graliśmy w chińczyka bo... wylądowaliśy w sypialniostatnio jest idealnie!
a jak Wasi mężowie powiedzieli Wam pierwszy raz, że Was kochają? Mój się chyba troszkę niepewnie czuł bo wysłał i coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=dVUOF1zYmucmizzelka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
My jeszcze w łòżku się wylegujemy i śniadanko wcinamywczoraj z siostrą i kuzynem horror oglądaliśmy i mòj tak przeżywał bym tylko się nie bała bo malucha stresuje :p
Lena haha uwielbiam oglądać jak facet przypięty do tego :p
Marta mòj mi napisał wierszem i na końcu te dwa słowa dopowiedziałi do tego dostałam narysowany przez niego mõj portret
Miłego dnia!sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj ide na urodziny dziadka , na których będzie taka "kochana" ciotka która zamiast dzień dobry skontroluje mi brzuch i skomentuje że z nami już musi być coś nie tak, skoro przeszło rok jesteśmy po weselu i nadal nie mamy dziecka
już ostatnio jak jechaliśmy na wakacje to urwaliśmy sie z urodzin i żegnając sie tekstem dla mojego M. "i wypuść już w końcu tego ptaszka z klatki".
Ludzie mają za przeproszeniem nasrane w deklach i zero pojęcia o problemach innych no ale cóż.. -
Marta my dziękujemy, dobrze
jajniki niech bolą,niech boląto już w środę test przed pracą ?
Monia cześćfajnie,że dobrze się czujesz
o to chodzi
a ciotka jak coś rzuci to spytaj czy z nią jest wszystko ok, bo nikt się nie zachowuje tak jak ona,że zatraca waszą prywatność . Ja to bym sobie na Twoim miejscu spisała kilka takich "odzywek" i używała za każdym razem jak coś powie,żeby się zamknęła w końcuu mnie tak mam z dziadkiem i przestał pytać jak powiedziałam,że zostanie pradziadkiem jak w totka milion wygra bo ja nie mam za co utrzymać ( po ślubie ponad rok jesteśmy).
A co do ptaszka, to trzeba było powiedzieć, że nie macie ptaszka tylko jak to mój T. mówi "murzyńską pałę"XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dopiero dotarłam ,dzien na pełnych obrotach
Lena co do filmu przydałby się tez taki sprzęt co by odczuwali całą ciążę, rzyganko, mdłości, zaparcie i biegunkę na przemian plus mega zgaga i migrena
Serio by docenili... aa i zawroty głowy jak sie za bardzo czlowiek wysili i mroczki w oczach.
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość