Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no jest jazda dobry z ta laska...
hahah ja sie cały czas z tego smieje! dla mnie hitem było ze ma opiekuncze płacone
a wczesniej pisała ze pracuje popoludniami i wieczorami a dwa zdania pozniej pisze ze zapewnia komus tam opieke 24 godziny na dobe! a wieczorami pracuje w zawodzie jako kucharz...to co...jakiemus kucharzowi drugiemu ciagnie laske pod stolem i ma za to płacone opiekuncze
sorry ale bawi mnie to strasznie
-
sury_cat wrote:hej jak wieczór Wam mija? ja zaraz idę się kąpać ;P
Mała przyjełam CIe do przyjaciółek..niech zyje refleks szachistymam zapłon..nie ma co
sury_cat lubi tę wiadomość
-
dokładnie.. w ogóle jak mozna opiekuncze(1100zł duża kwota
) mieć i prace? to się nie da tego połączyć, nie w tym kraju
i nie tyle kasy za pracę na zmywaku.. kucharką na pewno nie jest bo to trzeba najpierw mieć doświadczenie itp, może być asystentką pomocnicą ale kucharką? w wieku 18 lat?
jeszcze dom w spadku? a opodatkowanie? skarbówka sie nie zgłosiła? -.-
daj spokoj lałam normalnie lałam:D śmiałam się jak głupia do monitora, a czytalas jej pamiętnik? -
kurde, a skad Wy to czytacie?
bo ja nie umiem tego linku znalezc....
tez sie posmieje z tej lektury
wiecie co mnie ostatnio rozbawiło? jak babcia mojego B. na tipsy powiedziała uwaga: CZIPSY ;p piałam równo, niemalże pod stołem sie znalazłam...
Rudasek, zmień moze pozycje? na prawym tez nic Ci sie nie stanie, albo troszke na pleckach.... ale kosc sie moze odginac i moze boleć... ja sie juz przyzwyczajam do tego bólu, choc teraz to czuje ise super (odpukać) i.... pryszcze z twarzy mi zniknęły... ale włosy rosną dalej, że ho ho -
dzieki, poczytam...
te czypsy są pięknenic nie mozna robic jak sie ma długie te czipsy
a ja dalej pełna jestemhah zaszachowałam sie skutecznie;p
ojj te zgagi... radzisz sobie jakos z nimi? coś pomaga?
boli, to znaczy ze zyjemy
byle nie dokuczliwie bolało...
jak tam Wasze bole głowy, przeszły?
ja miałam kilka dni pod rzad, staram sie duzo pić i poki co, nie mam... -
no mnie tez bolała glowa od poniedzałku, chyba 4-5 dni..dzis juz oki
zgage masz Mizzi na dziecko z długimi włosami
ja nie mam...czesto mialam jak nie byłam w ciazy, teraz luzik guzikmizzelka lubi tę wiadomość
-
fakt mało ma coś potwierdzonego
a najlepsza jest w tej gazecie ostatnia strona
no hipis murowany... zgaga totalna plus migreny... ale w sumie lepsze to niż rzyganko. Jeżeli miałabym mieć tak jak mama to chyba syn mi sie szykuje.. bo moja mama wymiotowała nieźle do pierwszych ruchów, a u mnie to tylko niedobrze mi się robi jak nie zjem :<
ale nie chce sie nastawiać.. choć wydawało mi się że coś miał między nogami na USG jak tak go mierzył.. ale nie wiem.