Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie zapisałam sie na inne badanie połówkowe
znaczy do innego doktorka, z pracy mej ;p
nie bedzie mi grzebał tu i ówdzie, tylko przez brzuch, wiec moge isc
i moj lekarz robi mi 12.09 a tam mnie zapisali na 23.09...
ide z mezem o szkoly rodzenia, idziecie tez??
moj sie strasznie boi porodu, wiec musze go oswoić;p -
Groszku, jest temat u nas na ovu podszywajace sie/trolle cos takiego-poczytaj
a co do szkoły rodzenia to my idziemy, tylko kuzwa oddzialowa nie odbiera telefonu -wiecznie zajeta i nie mam sie jak zapisać -
czytam...chora dziewczyna...
tak bardzo chce ciaze, ze ja uroiła....
naprawde, zaburzenie psychiczne, psychoza....;/
zeby jeszcze komus dziecka nie porwała, zabiła itd.
a słyszeliscie o tej kobiecie co niedawno z wiezienia wyszła?
ze bardzo niebezpieczna.... szla droga, wyciagneła dziecko obcej kobiecie z wózka i uderzyła o ziemie;/ i powiedziała, ze bedzie z kazdym tak robić... a sama była w ciazy....
odbija ludziom fest -
nick nieaktualny
-
u mnie tez samotnie, noc bedzie samotna...i jutrzejszy dzień.
Ja sie tak najadłam na obiad ze jestem zapchana skutecznie, teraz dwie mandarynki i kisiel połknęłam
Rudasek, nie jestes samotna, masz małego człowieczka w sobie ktory Cie nie opusci przez długi czas.....
wiecie co? moze to chore jest co napisze..
ale.... nie wyobrazam sobie jak to bedzie jak dziecko bedzie wieksze i juz nie bedzie z nami zwiazane tak jak teraz, bedzie chodziło własnymi drogami...
wiem, ze taka kolej rzeczy i my robimy to samo, ale smutne to, jak sie wgłębię w to i o tym pomyśle.... -
Groszku jeszcze Ci nie raz da popalic aż bedziesz chciala zeby sie wyniosło na własne śmieci
to tak jak z namija w wielku 19 lat wyszłam z domu no i tak jak piszesz, taka kolej rzeczy....
ja sie bardziej martwie o dorastanie, srodowisko dzisiejsze mnie załamuje....
dzieci w przedszkolu wiedza juz co to sex itd....zgroza! -
sury_cat wrote:hej jak wieczór Wam mija? ja zaraz idę się kąpać ;P
ja właśnie po kąpieli i już sobie z laptopem, tv i chipsami siedzę
a ja po spaghetti taka najedzona byłam,że myślałam że mi brzuch odleci do przodu
aaa co do młodziezy dzisiejszej to byliśmy w tesco i kasjerka chciała od mojego dowód (a on 27 lat prawie) a ja mówię że my żonaci i ja w ciąży i tak się z nią zgadałam a teraz przecież 13 latki w ciąży, 16 latki mogą się hajtać za zgodą rodziców... gdzie ja w tym wieku o tym myślałam?
-
no dokładnie
mnie tez czasem jeszcze prosza o dowód a ja na to " Pani, ja nie pamietam jak wódka osiemnastkowa smakuje" hahahha
a ja Ci Aguś powiem, że mnie to przerażadziś np ide sobie chodnikiem, ida przede mna 2 dziewczyny- nastolatki- miały moze po 16 lat- wymalowane i wystylizowane ze swiat nie wiedział...ide z przeciwka ja w leginsach i tunice- widać było brzuch bo obcisła..i myslisz ze sie przesuneły..nie dość ze nie ustąpiły miejsca to jeszcze jedna mnie ramieniem zahaczyła
ot to własnie terazniejsza młodzież..wszystko im wolno, 16 latki maja sie na 20 latków, samowolka itd! zenada! ja jestem przerazona! tylko kreski na oczach, tipsy , converse za mamusi kase i lans i bans....
-
no niestety, dzisiejszej młodzieży w głowie alkohol, papierosy, kasa dla szpanu ... a w głowie siano...
W ogóle jaka akcja z tą dziewuchą! Nie zna jej,ale to jej kuzynka hahahano czytam i całe chrupki zjadłam tak się zaczytałam
Rudasek, sury_cat lubią tę wiadomość
-
a tak wracając jeszcze do naszych ciąz...to bolą Was krzyze dziewczyny ?
bo mnie strasznie...i to nie w dzien tylko w nocy..staram sie spać non stop na lewym boku, ale nie spie wyprostowana tylko lekko skulona, taki embrion i w środku nocy budzi mnie potęzny ból krzyza....i tak sie ciagnie do rana! -
najzabawniejsze było to jak ona zaprzeczała
nie znam jej, pierdzielnięta że tak robi - no jednak to moja kuzynka
a po co sie nie przyznawała? bo bysmy ją zaraz z nią skojarzyły
plus to że niby to ona podkradła jej historie, zdjęcia? a przecież dzięki niej pojawiła się na ovu? i nagle ikusia sie znalazła w psychiatryku? wtf? gdzie skład i ład?