X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Mizzi czuje :) ja czułam ze bedzie chlop i kupowałam od razu szare, niebieskie i w paseczki :) hihih moja siostra jak zobaczyła pierwszy zakup to własnie zapytała " a co jak bedzie dziewczynka" a ja i tak wiedziałam ze bedzie facecik :) Matczyna intuicja :D ale tez mam kolorowe, białe, szare, niebieskie, w paski :) no moze tylko bez rózowego :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :) mąż gotuje rosołek, jak weszłam do domu to już czekała na mnie gorąca kawa :) i cały czas mówi, że ma przeczucie, że się udało ;P
    a dziewczyny pytanie z innej beczki: jak powinna wyglądać szyjka podczas okres czy przed? bo ja mam dziś 25dc i szyjka bardzo wysoko, nawet jej nie dosięgam o_O a zawsze mylę jaka powinna być, wiem tylko, że przy dniach płodnych jest wysoko

• Groszek Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://txm24.pl/

tu jest tez tanio :D

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    <3 <3 zajęta ":D :D :D ale dobrze... zauwazylam wlasnie że mniej jest Ciebie ale za to spędzasz czas z mężem... i tworzy się ta nić porozumienia i wsparcia :) i bardzo dobrze :)

no dokładnie Mizzy, od ostatniej kłótni jest bardzo dobrze, zaskakująco dobrze :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja te TPO to prawie 500 miałam,ale nie kazała powtarzać , tylko TSH zbijam , ale ważne by ft4 było dobre :)

Żabka jest cudna :) hehe, ale ja to jeszcze nic nie szukam...dopiero po wizycie 18tego i liczę,że płeć już poznam :)

mm zapraszam na spaghetti :) dobre wyszło :O

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to też miałam ładne aTPO :D heheh giganty miałyśy :D
    ja TSH nie musialam zbijać bo miałam 1,2 :)
    coś czuje ze albo zmieni lek albo każe jeść pół tabletki :) albo wogole:)
    bo FT 3, 4 sa bardzo oki :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 5 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czuję córę :D
    i moje PH moczu też podobno :P

Marta powiem Ci,że ja właśnie po szyjce czułam że to "to" :) ale sprawdzałam trzy cykle więc miałam porównanie :) ona była dość wysoko i taka twarda kuleczka jakby, byłam w szoku bo nigdy taka wyraźna nie była :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no kawka i rosołek, nie pogada :D serio się zmienił :D :D :D

Rudasku ja czuje własnie chłopaka ale... znając moje szczęście i przeczucia itp to będzie na odwrót :D i moja matczyna intuicja bd na nic :D
    nie to że nie bd zadowolona z córy :D są najsłodsze na Świecie :)
    ale tak jakoś mój mózg od początku cyklu nastawial sie na chłopaka nie wiedząc czemu... śnił mi się wielokrotnie... nie umiem jakoś tego racjonalnie wytłumaczyć :)

Aguś zjadłam bym druga porcję z chęcią :D bo właśnie tez mialam spaghetti, bo wczoraj mąż mnie olał i zjadł na dole.. a ja dziś go olałam i teściową i zjadłam na górze :D foch bd ale trudno :D ;D

ale mi bulgocze w brzuchu -.- lub podbrzusze... dziwne.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a ja czuję córę :D
    i moje PH moczu też podobno :P

Marta powiem Ci,że ja właśnie po szyjce czułam że to "to" :) ale sprawdzałam trzy cykle więc miałam porównanie :) ona była dość wysoko i taka twarda kuleczka jakby, byłam w szoku bo nigdy taka wyraźna nie była :)

wiesz ja też badam regularnie no bo chociażby przy myciu, ale za cholerę nie pamiętam jaką miałam ostatnio przed @ ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no no kawka i rosołek, nie pogada :D serio się zmienił :D :D :D

Rudasku ja czuje własnie chłopaka ale... znając moje szczęście i przeczucia itp to będzie na odwrót :D i moja matczyna intuicja bd na nic :D
    nie to że nie bd zadowolona z córy :D są najsłodsze na Świecie :)
    ale tak jakoś mój mózg od początku cyklu nastawial sie na chłopaka nie wiedząc czemu... śnił mi się wielokrotnie... nie umiem jakoś tego racjonalnie wytłumaczyć :)

Aguś zjadłam bym druga porcję z chęcią :D bo właśnie tez mialam spaghetti, bo wczoraj mąż mnie olał i zjadł na dole.. a ja dziś go olałam i teściową i zjadłam na górze :D foch bd ale trudno :D ;D

ale mi bulgocze w brzuchu -.- lub podbrzusze... dziwne.

zmienił się, widzę jak na mnie patrzy, wcześniej zdarzało mu się patrzeć ze złością, teraz oczy mu świecą jak dawniej <3 ale i ja staram się stonować, nie robić awantur z byle powodu chociaż czasem ledwie się powstrzymuję ;P

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Marta, jak to rozmowa dużo daje :) czasem trzeba być twardą :)

Mizzy to tylko ja z córą będę? :P

mi często bulgocze,ale w jelitach :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szyjki to własnie.. u mnie też wyskoczyla do góry przed @ i własnie w szczęśliwym cyklu była pośrednio... szczerze mówiąc nie zauwazylam diametralnej różnicy, bo to zależy od kobiety... jednej szyjka szybko idzie do góry innym później :)

chociaż śluz zmieniał sie cały czas ale pierwsze znaki dał przed @.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no ja też od dawna mam przeczucie, że będziesz miała córcię :) właściwie już od chwili, jak mi powiedziałaś, że jesteś w ciąży od razu zobaczyłam Cię z malutką wersją Ciebie w sukienusi i z opaseczką na główce :D

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    zmienił się, widzę jak na mnie patrzy, wcześniej zdarzało mu się patrzeć ze złością, teraz oczy mu świecą jak dawniej <3 ale i ja staram się stonować, nie robić awantur z byle powodu chociaż czasem ledwie się powstrzymuję ;P
    jak to by ładnie określić zakochaliście się w sobie na nowo :D

Wysłany: 5 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    wiesz ja też badam regularnie no bo chociażby przy myciu, ale za cholerę nie pamiętam jaką miałam ostatnio przed @ ;P

ja też zawsze przy kąpieli w jednej pozycji sprawdzałam :) aa i moja była rozpulchniona przy @ a jak się udało to taka, hm no czułam ją a nie taką poduszkę :) haha wybacz,ale nie potrafię inaczej określić :P

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Marta, jak to rozmowa dużo daje :) czasem trzeba być twardą :)

Mizzy to tylko ja z córą będę? :P

mi często bulgocze,ale w jelitach :D
    no wlasnie chyba jelita :D
    no ja mam przeczucie że córa jak nic u ciebie :D
    a u siebie już wczesniej czułam chłopaka ale znając życie bd miała córę :D
    będziemy kupować słodkie spódniczki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Co do szyjki to własnie.. u mnie też wyskoczyla do góry przed @ i własnie w szczęśliwym cyklu była pośrednio... szczerze mówiąc nie zauwazylam diametralnej różnicy, bo to zależy od kobiety... jednej szyjka szybko idzie do góry innym później :)

chociaż śluz zmieniał sie cały czas ale pierwsze znaki dał przed @.

w sumie mi śluz też się zmienia, przez cały zeszły tydzień był kremowy, lepki, teraz troszkę się rozrzedził... nie wiem co jest, ale u mnie w sumie każdy cykl wygląda inaczej, w tym nowością są ciągłe bóle @ od samej owu :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też średnia jak patrze na swój wykres... :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zawsze przy kąpieli w jednej pozycji sprawdzałam :) aa i moja była rozpulchniona przy @ a jak się udało to taka, hm no czułam ją a nie taką poduszkę :) haha wybacz,ale nie potrafię inaczej określić :P

spoko :) ja mam wejście takie bardzo rozpulchnione aż ciężko się "przedostać" ;P też sorki za określenia ;)

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    w sumie mi śluz też się zmienia, przez cały zeszły tydzień był kremowy, lepki, teraz troszkę się rozrzedził... nie wiem co jest, ale u mnie w sumie każdy cykl wygląda inaczej, w tym nowością są ciągłe bóle @ od samej owu :P
    podejrzana sprawa ci powiem :D ale nie nakręcam żebyś się aby nie rozczarowała :)
    nie ten cykl to następny ale warto sobie zapisywać w notatkach na przyszłość :D przyda sie :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ