X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Mizzi czuje :) ja czułam ze bedzie chlop i kupowałam od razu szare, niebieskie i w paseczki :) hihih moja siostra jak zobaczyła pierwszy zakup to własnie zapytała " a co jak bedzie dziewczynka" a ja i tak wiedziałam ze bedzie facecik :) Matczyna intuicja :D ale tez mam kolorowe, białe, szare, niebieskie, w paski :) no moze tylko bez rózowego :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :) mąż gotuje rosołek, jak weszłam do domu to już czekała na mnie gorąca kawa :) i cały czas mówi, że ma przeczucie, że się udało ;P
    a dziewczyny pytanie z innej beczki: jak powinna wyglądać szyjka podczas okres czy przed? bo ja mam dziś 25dc i szyjka bardzo wysoko, nawet jej nie dosięgam o_O a zawsze mylę jaka powinna być, wiem tylko, że przy dniach płodnych jest wysoko

• Groszek Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://txm24.pl/

tu jest tez tanio :D

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    <3 <3 zajęta ":D :D :D ale dobrze... zauwazylam wlasnie że mniej jest Ciebie ale za to spędzasz czas z mężem... i tworzy się ta nić porozumienia i wsparcia :) i bardzo dobrze :)

no dokładnie Mizzy, od ostatniej kłótni jest bardzo dobrze, zaskakująco dobrze :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja te TPO to prawie 500 miałam,ale nie kazała powtarzać , tylko TSH zbijam , ale ważne by ft4 było dobre :)

Żabka jest cudna :) hehe, ale ja to jeszcze nic nie szukam...dopiero po wizycie 18tego i liczę,że płeć już poznam :)

mm zapraszam na spaghetti :) dobre wyszło :O

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to też miałam ładne aTPO :D heheh giganty miałyśy :D
    ja TSH nie musialam zbijać bo miałam 1,2 :)
    coś czuje ze albo zmieni lek albo każe jeść pół tabletki :) albo wogole:)
    bo FT 3, 4 sa bardzo oki :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 5 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czuję córę :D
    i moje PH moczu też podobno :P

Marta powiem Ci,że ja właśnie po szyjce czułam że to "to" :) ale sprawdzałam trzy cykle więc miałam porównanie :) ona była dość wysoko i taka twarda kuleczka jakby, byłam w szoku bo nigdy taka wyraźna nie była :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no kawka i rosołek, nie pogada :D serio się zmienił :D :D :D

Rudasku ja czuje własnie chłopaka ale... znając moje szczęście i przeczucia itp to będzie na odwrót :D i moja matczyna intuicja bd na nic :D
    nie to że nie bd zadowolona z córy :D są najsłodsze na Świecie :)
    ale tak jakoś mój mózg od początku cyklu nastawial sie na chłopaka nie wiedząc czemu... śnił mi się wielokrotnie... nie umiem jakoś tego racjonalnie wytłumaczyć :)

Aguś zjadłam bym druga porcję z chęcią :D bo właśnie tez mialam spaghetti, bo wczoraj mąż mnie olał i zjadł na dole.. a ja dziś go olałam i teściową i zjadłam na górze :D foch bd ale trudno :D ;D

ale mi bulgocze w brzuchu -.- lub podbrzusze... dziwne.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a ja czuję córę :D
    i moje PH moczu też podobno :P

Marta powiem Ci,że ja właśnie po szyjce czułam że to "to" :) ale sprawdzałam trzy cykle więc miałam porównanie :) ona była dość wysoko i taka twarda kuleczka jakby, byłam w szoku bo nigdy taka wyraźna nie była :)

wiesz ja też badam regularnie no bo chociażby przy myciu, ale za cholerę nie pamiętam jaką miałam ostatnio przed @ ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no no kawka i rosołek, nie pogada :D serio się zmienił :D :D :D

Rudasku ja czuje własnie chłopaka ale... znając moje szczęście i przeczucia itp to będzie na odwrót :D i moja matczyna intuicja bd na nic :D
    nie to że nie bd zadowolona z córy :D są najsłodsze na Świecie :)
    ale tak jakoś mój mózg od początku cyklu nastawial sie na chłopaka nie wiedząc czemu... śnił mi się wielokrotnie... nie umiem jakoś tego racjonalnie wytłumaczyć :)

Aguś zjadłam bym druga porcję z chęcią :D bo właśnie tez mialam spaghetti, bo wczoraj mąż mnie olał i zjadł na dole.. a ja dziś go olałam i teściową i zjadłam na górze :D foch bd ale trudno :D ;D

ale mi bulgocze w brzuchu -.- lub podbrzusze... dziwne.

zmienił się, widzę jak na mnie patrzy, wcześniej zdarzało mu się patrzeć ze złością, teraz oczy mu świecą jak dawniej <3 ale i ja staram się stonować, nie robić awantur z byle powodu chociaż czasem ledwie się powstrzymuję ;P

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Marta, jak to rozmowa dużo daje :) czasem trzeba być twardą :)

Mizzy to tylko ja z córą będę? :P

mi często bulgocze,ale w jelitach :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szyjki to własnie.. u mnie też wyskoczyla do góry przed @ i własnie w szczęśliwym cyklu była pośrednio... szczerze mówiąc nie zauwazylam diametralnej różnicy, bo to zależy od kobiety... jednej szyjka szybko idzie do góry innym później :)

chociaż śluz zmieniał sie cały czas ale pierwsze znaki dał przed @.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no ja też od dawna mam przeczucie, że będziesz miała córcię :) właściwie już od chwili, jak mi powiedziałaś, że jesteś w ciąży od razu zobaczyłam Cię z malutką wersją Ciebie w sukienusi i z opaseczką na główce :D

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    zmienił się, widzę jak na mnie patrzy, wcześniej zdarzało mu się patrzeć ze złością, teraz oczy mu świecą jak dawniej <3 ale i ja staram się stonować, nie robić awantur z byle powodu chociaż czasem ledwie się powstrzymuję ;P
    jak to by ładnie określić zakochaliście się w sobie na nowo :D

Wysłany: 5 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    wiesz ja też badam regularnie no bo chociażby przy myciu, ale za cholerę nie pamiętam jaką miałam ostatnio przed @ ;P

ja też zawsze przy kąpieli w jednej pozycji sprawdzałam :) aa i moja była rozpulchniona przy @ a jak się udało to taka, hm no czułam ją a nie taką poduszkę :) haha wybacz,ale nie potrafię inaczej określić :P

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Marta, jak to rozmowa dużo daje :) czasem trzeba być twardą :)

Mizzy to tylko ja z córą będę? :P

mi często bulgocze,ale w jelitach :D
    no wlasnie chyba jelita :D
    no ja mam przeczucie że córa jak nic u ciebie :D
    a u siebie już wczesniej czułam chłopaka ale znając życie bd miała córę :D
    będziemy kupować słodkie spódniczki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Co do szyjki to własnie.. u mnie też wyskoczyla do góry przed @ i własnie w szczęśliwym cyklu była pośrednio... szczerze mówiąc nie zauwazylam diametralnej różnicy, bo to zależy od kobiety... jednej szyjka szybko idzie do góry innym później :)

chociaż śluz zmieniał sie cały czas ale pierwsze znaki dał przed @.

w sumie mi śluz też się zmienia, przez cały zeszły tydzień był kremowy, lepki, teraz troszkę się rozrzedził... nie wiem co jest, ale u mnie w sumie każdy cykl wygląda inaczej, w tym nowością są ciągłe bóle @ od samej owu :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też średnia jak patrze na swój wykres... :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zawsze przy kąpieli w jednej pozycji sprawdzałam :) aa i moja była rozpulchniona przy @ a jak się udało to taka, hm no czułam ją a nie taką poduszkę :) haha wybacz,ale nie potrafię inaczej określić :P

spoko :) ja mam wejście takie bardzo rozpulchnione aż ciężko się "przedostać" ;P też sorki za określenia ;)

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    w sumie mi śluz też się zmienia, przez cały zeszły tydzień był kremowy, lepki, teraz troszkę się rozrzedził... nie wiem co jest, ale u mnie w sumie każdy cykl wygląda inaczej, w tym nowością są ciągłe bóle @ od samej owu :P
    podejrzana sprawa ci powiem :D ale nie nakręcam żebyś się aby nie rozczarowała :)
    nie ten cykl to następny ale warto sobie zapisywać w notatkach na przyszłość :D przyda sie :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ