Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze Mizzi czuje
ja czułam ze bedzie chlop i kupowałam od razu szare, niebieskie i w paseczki
hihih moja siostra jak zobaczyła pierwszy zakup to własnie zapytała " a co jak bedzie dziewczynka" a ja i tak wiedziałam ze bedzie facecik
Matczyna intuicja
ale tez mam kolorowe, białe, szare, niebieskie, w paski
no moze tylko bez rózowego
-
nick nieaktualnyjestem
mąż gotuje rosołek, jak weszłam do domu to już czekała na mnie gorąca kawa
i cały czas mówi, że ma przeczucie, że się udało ;P
a dziewczyny pytanie z innej beczki: jak powinna wyglądać szyjka podczas okres czy przed? bo ja mam dziś 25dc i szyjka bardzo wysoko, nawet jej nie dosięgam o_O a zawsze mylę jaka powinna być, wiem tylko, że przy dniach płodnych jest wysoko -
nick nieaktualnymizzelka wrote:
zajęta "
ale dobrze... zauwazylam wlasnie że mniej jest Ciebie ale za to spędzasz czas z mężem... i tworzy się ta nić porozumienia i wsparcia
i bardzo dobrze
no dokładnie Mizzy, od ostatniej kłótni jest bardzo dobrze, zaskakująco dobrzemizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasku ja te TPO to prawie 500 miałam,ale nie kazała powtarzać , tylko TSH zbijam , ale ważne by ft4 było dobre
Żabka jest cudnahehe, ale ja to jeszcze nic nie szukam...dopiero po wizycie 18tego i liczę,że płeć już poznam
mm zapraszam na spaghettidobre wyszło
sury_cat lubi tę wiadomość
-
no to też miałam ładne aTPO
heheh giganty miałyśy
ja TSH nie musialam zbijać bo miałam 1,2
coś czuje ze albo zmieni lek albo każe jeść pół tabletkialbo wogole:)
bo FT 3, 4 sa bardzo oki -
a ja czuję córę
i moje PH moczu też podobno
Marta powiem Ci,że ja właśnie po szyjce czułam że to "to"ale sprawdzałam trzy cykle więc miałam porównanie
ona była dość wysoko i taka twarda kuleczka jakby, byłam w szoku bo nigdy taka wyraźna nie była
-
no no kawka i rosołek, nie pogada
serio się zmienił
Rudasku ja czuje własnie chłopaka ale... znając moje szczęście i przeczucia itp to będzie na odwróti moja matczyna intuicja bd na nic
nie to że nie bd zadowolona z córysą najsłodsze na Świecie
ale tak jakoś mój mózg od początku cyklu nastawial sie na chłopaka nie wiedząc czemu... śnił mi się wielokrotnie... nie umiem jakoś tego racjonalnie wytłumaczyć
Aguś zjadłam bym druga porcję z chęciąbo właśnie tez mialam spaghetti, bo wczoraj mąż mnie olał i zjadł na dole.. a ja dziś go olałam i teściową i zjadłam na górze
foch bd ale trudno
ale mi bulgocze w brzuchu -.- lub podbrzusze... dziwne.
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:a ja czuję córę
i moje PH moczu też podobno
Marta powiem Ci,że ja właśnie po szyjce czułam że to "to"ale sprawdzałam trzy cykle więc miałam porównanie
ona była dość wysoko i taka twarda kuleczka jakby, byłam w szoku bo nigdy taka wyraźna nie była
wiesz ja też badam regularnie no bo chociażby przy myciu, ale za cholerę nie pamiętam jaką miałam ostatnio przed @ ;P -
nick nieaktualnymizzelka wrote:no no kawka i rosołek, nie pogada
serio się zmienił
Rudasku ja czuje własnie chłopaka ale... znając moje szczęście i przeczucia itp to będzie na odwróti moja matczyna intuicja bd na nic
nie to że nie bd zadowolona z córysą najsłodsze na Świecie
ale tak jakoś mój mózg od początku cyklu nastawial sie na chłopaka nie wiedząc czemu... śnił mi się wielokrotnie... nie umiem jakoś tego racjonalnie wytłumaczyć
Aguś zjadłam bym druga porcję z chęciąbo właśnie tez mialam spaghetti, bo wczoraj mąż mnie olał i zjadł na dole.. a ja dziś go olałam i teściową i zjadłam na górze
foch bd ale trudno
ale mi bulgocze w brzuchu -.- lub podbrzusze... dziwne.
zmienił się, widzę jak na mnie patrzy, wcześniej zdarzało mu się patrzeć ze złością, teraz oczy mu świecą jak dawniejale i ja staram się stonować, nie robić awantur z byle powodu chociaż czasem ledwie się powstrzymuję ;P
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Co do szyjki to własnie.. u mnie też wyskoczyla do góry przed @ i własnie w szczęśliwym cyklu była pośrednio... szczerze mówiąc nie zauwazylam diametralnej różnicy, bo to zależy od kobiety... jednej szyjka szybko idzie do góry innym później
chociaż śluz zmieniał sie cały czas ale pierwsze znaki dał przed @. -
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:zmienił się, widzę jak na mnie patrzy, wcześniej zdarzało mu się patrzeć ze złością, teraz oczy mu świecą jak dawniej
ale i ja staram się stonować, nie robić awantur z byle powodu chociaż czasem ledwie się powstrzymuję ;P
-
sury_cat wrote:wiesz ja też badam regularnie no bo chociażby przy myciu, ale za cholerę nie pamiętam jaką miałam ostatnio przed @ ;P
ja też zawsze przy kąpieli w jednej pozycji sprawdzałamaa i moja była rozpulchniona przy @ a jak się udało to taka, hm no czułam ją a nie taką poduszkę
haha wybacz,ale nie potrafię inaczej określić
sury_cat lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:widzisz Marta, jak to rozmowa dużo daje
czasem trzeba być twardą
Mizzy to tylko ja z córą będę?
mi często bulgocze,ale w jelitach
no ja mam przeczucie że córa jak nic u ciebie
a u siebie już wczesniej czułam chłopaka ale znając życie bd miała córę
będziemy kupować słodkie spódniczki -
nick nieaktualnymizzelka wrote:Co do szyjki to własnie.. u mnie też wyskoczyla do góry przed @ i własnie w szczęśliwym cyklu była pośrednio... szczerze mówiąc nie zauwazylam diametralnej różnicy, bo to zależy od kobiety... jednej szyjka szybko idzie do góry innym później
chociaż śluz zmieniał sie cały czas ale pierwsze znaki dał przed @.
w sumie mi śluz też się zmienia, przez cały zeszły tydzień był kremowy, lepki, teraz troszkę się rozrzedził... nie wiem co jest, ale u mnie w sumie każdy cykl wygląda inaczej, w tym nowością są ciągłe bóle @ od samej owu -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ja też zawsze przy kąpieli w jednej pozycji sprawdzałam
aa i moja była rozpulchniona przy @ a jak się udało to taka, hm no czułam ją a nie taką poduszkę
haha wybacz,ale nie potrafię inaczej określić
spokoja mam wejście takie bardzo rozpulchnione aż ciężko się "przedostać" ;P też sorki za określenia
-
sury_cat wrote:w sumie mi śluz też się zmienia, przez cały zeszły tydzień był kremowy, lepki, teraz troszkę się rozrzedził... nie wiem co jest, ale u mnie w sumie każdy cykl wygląda inaczej, w tym nowością są ciągłe bóle @ od samej owu
ale nie nakręcam żebyś się aby nie rozczarowała
nie ten cykl to następny ale warto sobie zapisywać w notatkach na przyszłośćprzyda sie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość