Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja mam to samo...tydz temu bylismy w ZAkopanem, w sanktuarium
ludzi full ale w środku chłód...a ja i tak mimo wszystko lediwe ksiadz wyszedł do mszy to ja bach na ziemie i siedziałam cała msze, bałam sie o pecherz bo posadzka zimna jak cholera, a nie wziełam nic pod dupe..ale wolałam to niż paść jak długa....
-
Hejka!
Ale macie przeboje od ran...Agulka, wspolczuje. Mnie tez sie tak robi...goraco, wali serce, mroczki i odjazd...
Ja ide dzis wieczorem....A-wczesniej jedziemy sie rozgladnac za jakimis rzeczami dla Dzidzia;-)
Mizzy, ale tupet z tej babki;-/ bezczelna!
Monia, bravo dla mamy! Co to kogo obchodzi? Jedni za wczesnie, inni za pozno... jak nie w jedna strone to w druga. Moze juz teraz sie nie bedzie pytac:-)
Dobrze jej utarlyscie nosa;-)
Rudasek ale super, ze juz macie fure;-)dobrze ze sie trafila taka fajna;-)
Myslicie, ze kolor morski, taki turkus... to kolor dla chlopczyka moze byc??? Chodzi mi o kolor wozka. Dla dziewczynki i dla chlopczyka, chyba ok, co??
Martusia, objawy calkiem fajne;-)
przedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość
-
Groszku dokładnie dzisiaj tak miałam z tym odjazdem ;/ no ale już jest lepiej
turkus piękny kolor, uwielbiami jak najbardziej dla każdej płci
a ja zaraz zabieram się za przeglądanie stron co podawałyście z rabatami bo mąż na rowerze -
Agusia cos podobnego do tych ale nie mam takiej wstawki metalowej na obcasie
i mam troszke z wyzsza cholewką
http://allegro.pl/botki-wiosenne-obcas-2-cm-nr-37-i4557571320.html
Groszku ja myslalam o turkusie i drugi mialam taki upatrzonymysle ze super i dla dziewczynki i dla chlopczyka
Wczoraj jak bylismy po fure dla Malego to tego Państwa synus juz mial nowa spacerówke kupiona i tez czerwonąbo tak im sie uwidział ten kolor
a nam sie ta czerwień tez spodobała
ja sie teraz rozgladam za kosmetykami i koszulami nocnymi dla siebie -
a propo turkusu/morskiego to właśnie wczoraj stanik taki kupiłam haha
i łazienkę taką mamy
no butki fajne, tylko ja wolę proste czubki bo zdzieram je
kurcze,ja zacznę kupować po wizycie 18tego też już , a w październiku do IKEI trzebaLena87 lubi tę wiadomość
-
Ja tez patrzylam za koszulkami dzis z rana, chyba cos z allegro zamowie, jakies 3 sztuki, do porodu jakas tania...
Czerwony kolor tez ok:-) taki czerwono-czarny ferrari;-)
Jak natraficie na jakies rabaty, to zapodajcie tez tutaj na forum jakies linki;-)
Odnosnie zaslabniecia jeszcze, to pozniej jest mi glupio siadac przy ludziach...ostatnio przetrzymalam, pol zywa;-pLena87 lubi tę wiadomość
-
Groszku ja tak samo myślałam o turkusie, moj jeden z ulubionych kolorów
Rudasku a jednaksuper i już macie z głowy
najwazniejsze że fura lekka, zwinna i ładna
będzie służyć na dłuższy czas
a ja dziś zwrot przed obiadem miałam konkretny, bo? nie zjadłam o 12 ;/ a spałam sobie do 13 i mam za swoje... cały żołądek mam obolały i gardło
muszę się pilnować.
Mąż ma strasznego focha że nie posprzątane
wkurzona jestem na niego i mu pojechałam dziś że sie chyba wstydzi naszego dziecka.. nie chce powiedziec rodzicom bo się domyślają i wiedzą itp..
a wczoraj teść wyjechał do mnie z puszką piwa..
objebałam męża że nie tak powinno być... jakbyśmy sie wstydzili tego..
a on ze nie ze przeciez nie są głupi i nie bd oficjalnie gadał
Jak mnie to wkurza!
-
no moja rodzina wie... wszystko...
a u niego rodzice nie sa powiadomieni.. powiedzialam siostrze męża i przez to teściowa śmielej gada o ciąży w sensie nie dosadnym o mnie ale np o kuzynce tam jekiejsc co jest itp, ale że wczoraj tesc dał piwo to jest znak że dalej sie nie domysla, bo kto by dał alkohol kobietom w ciąży??
chyba i ja sobie zjem loda... i tak juz byl zwrot ;/ to co za różnica
Miłego popoludnia idę sprzątać bo smerf maruda bd dalej mnie wkur..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 15:55
-
nick nieaktualnydziewczyny ale mnie jajniki oba bolą ;( i niedobrze mi, biegunka jest... oj idzie małpa tak wielka, że to normalnie goryl będzie nie małpa.... ;(
chociaż szyjkę nadal mam bardzo wysoko... ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:11
-
biegunka i mdłości moje objawy implantacji
oczywiście pamiętne wmawianie że to szaszłyk z lidla
Mizzelko, gorzej jak w 9 m-cu też się nie skapnąa poważnie to powiedz im, może tak Cię wykorzystywać nie będą... inaczej spojrzą na ciężarną
-
teściowa lata i pomaga... widzę że nie da mi nosić ciężarów itp..
a z pracy nie zrezygnuje i tak bo to podnosi mi cisnienie nieszczęsne... a jak bym leżała w domu to jeszcze gorzej by było.
chętnie bym powiedziała że ich syn to pierdoła i będą dziadkami
Surykatko biedna ty.. rety pamiętam jak tak bite 3 tygodnie miałam.. tragedia. -
no mąż to się boi reakcji czy jak?
mój to taki zadowolony,właśnie z siostrą rozmawiał jak to się już doczekać nie może haha, takie urocze <ahh hormony:P>
noo biegunka też ciężka sprawa zwłaszcza jak jeszcze niedobrze jest...
Ogląda ktoś Masterchefa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny