Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja druga
Dzień dobry
oj Marta to wredne te małpisko, mogłaby nie przyjść
a ja wcinam kanapki z masłem i miodem gryczanymuwielbiam
jeszcze zależy skąd jest miód, bo jedni to tak słodzą że niech ich cholera weźmie ;/
a ja mam dezorient troche... z koleżanką i sama nie wiem co robic...
co do męża Aguś niestety sama nie wiem o co chodzi... Bo on mówił że on oficjalnie nie bd mówił bo im to nie potrzebne, taki oschły jest.
A u mnie w rodzinie szwagier z siostrą mają zakład, On na chłopca ona na dziewczynkęśmiała się że jak nie bd dziewczynka to mi nakopie do tyłka bo takie sukieneczki widziała
u mnie to się cieszą jak choleramama wczoraj z siostra byla na zakupach to zamiast cos dla siebie sie rozejrzeć to mi szukały odzieży ciążowej...
i co przyjade to mama sie cieszy że wnuczek rośnie
mąż też czasami sobie przypomni o brzuchu, wieczorem pogłaszcze, w ciagu dnia w robocie tez.. ale jak ma humor. -
nick nieaktualnyOj Mizzy dziwnie masz z tym mężem... Mój też swoje za uszami ma, jak każdy, ale jak tylko jest podejrzenie ciąży (jak teraz) to już się do brzuszka przytula, głaszcze itp.
No też mam jeszcze nadzieję, że @ nie przyjdzie, chociaż jajniki bolą mniej a właśnie bardziej brzuch małpowo -
no dziwię się, bo zawsze był taki przytulas, taki kochany a teraz nie wiem co mu odbija. ;/ paranoja...
Marto kochana a jak ja bym chciała żeby wam wszystkim się udało, Bardzo!
nie mogę się doczekać aż zaczniecie marudzić na dolegliwości na pierwsze kopniaki itp.. Tak bardzo bym chciała i gdyby to tylko od nas zależało
I kiedy jest ta pieprzona jedna kreska... ehh najchętniej bym przytulila bo słowa tu nic nie dają... podbudować może jedynie nadzieja, a też nie wiem jak ją przekazać.
Gdyby życie było łatwiejsze... -
nick nieaktualny
-
szczerze to u mnie w cyklu poprzednim tez mialam wysoko szyjkę ale to pewnie przez to że brałam luteinę ( ona właśnie zapobiega temu żeby szyjka się nie skracała itp) a wczesniej nie zauwazylam bo po prostu nie obserwowałąm, liczyłam na cud -.-
a w szczęśliwym cyklu po prostu szyjka była po środku... i średnia w ogóle była, więc chyba na to reguły nie ma
a duzo dziewczyn opisuje ze ma mnóstwo sluzu itp - ja średnio... wręcz mniej niż przed ciążą, ale tragedii nie ma.
Ale mam nadzieje że u Cb to dobry znakale nie chce nakręcać
bo sama wiesz dlaczego, ja sama sie kiedys nakręciłam i bardzo się załamałam...
-
nick nieaktualnyNiee, ja się nie nakręcam, ja czekam na @, nawet podpaski sobie kupiłam, jestem pewna, że będzie małpiszon ;P zresztą, może Ci się to wydać głupie, ale odkąd więcej się modlę jakoś spokojniej do tego wszystkiego podchodzę. Wiem, że zostanę matką bo nie bez przyczyny od 4 lat mam w sercu obrazek synka (a ja chciałam mieć córeczkę, a tu nagle takie przekonanie o synku). Może muszę zaczekać jeszcze miesiąc, rok a może 10 lat. Nie wiem. Jak już kiedyś napisałam, na siłę sobie dziecka w brzuch nie włożę. Oczywiście, jeśli @ przyjdzie to będzie smutek i pewnie kilka łez, ale nic na to nie poradzę...
-
hehehhe too ja pamiętam jak kupiłam soebie test i podpaski i się zastanawiałam co mi sie przyda
nie no modlitwa uspokaja, choć ja średnio wierząca jestem, ale każdy ma swoje metody i swoje poglądyktórych oczywiście nie potępiam ani nie wyśmiewam
Ale podoba mi sie twoje podejscie... że na siłę nic się nie zrobi
tylko spokój nas uratuje
a emocje zawsze trzeba wypuścic z siebie - chociażby dla zdrowia i nie dusić tego w sobie -
nick nieaktualnyDokładnie... co mi to da, że będę się załamywać itp.? Stres tylko spowoduje, że już w ogóle w ciążę nie zajdę... Łatwo mi nie jest, i mam takie wzloty i upadki jeśli chodzi o podejście w tym cyklu, że szok! Na zmianę się śmieję i płaczę, wierzę, że się uda i sądzę, że w ogóle nigdy w życiu w ciążę nie zajdę, i tak w kółko! Męczy to...
Ja testu jeszcze nie kupiłam, jeśli do piątku @ nie przyjdzie, to w piątek kupię a w sobotę rano siknę -
wierzę że to męczy ale tak jak piszesz, stres tu nic nie da.. a znów człowiek nie ucieknie od myśli... Bo się najzwyczajniej w świecie nie da...
dokładnie. lepiej przywitać @ niż jedną kreskę, ja tak samo sie nastawiałam i dopiero dwa dni po terminie @ zrobiłam..
Anosiak trzymam mocno kciuki
ehh jak ja bym chciała żeby się wam udało naprawdę
wkurza mnie to że osoby które na to nie zasługują to zaraz wpadają itp
a ci co się starają to nagle nici.. i tyle czasu oczekiwania.
Groszku jesteś? mam pytanko, wiem że to debilnie zabrzmi, ale od kilku dni bulgotało mi w brzuchu, potem zaczęły się takie nie przyjemnie ukłucia w brzuchu i czasem tak jakby ktoś mi przeciągnął coś np palcem od środka, a teraz poczułam takiego motyla... z lewej strony niedaleko pępka, dziwne uczucie ale nie wiem czy to uznać czy nie, poczekam dalej, może mam schizy... ale dziwne serio nigdy tak nie miałam... bo brzuch mi pulsuje ciągle od początku ciąży.. ale tu poczułam coś i to wcale nie jelita ani żołądek a tym bardziej skurcz bo leże jak kłoda.... Wiem że może i za wcześnie i sobie wmawiamale obserwuje dalej, nie nastawiam się że to już
ale może w razie co sobie zapisze bo coś czytałam ze warto.
-
dzień dobry
ale pospałam
Mizzy u mnie teściowa ciągle mi coś kupuje i brzuszek dotyka jak przyjeżdzamya mąż to wiadomo, szał
Marta ja też podpaski kupiłam kilka dni przed, byłam zwarta i gotowa
a co do brzucha to mnie wieczorem tak na @ bolał, mówie Wam później nie ma od tego ulgiwięc to nie znak @
co do bąbelków to też wczoraj miałam,ale tak koło pępka to nie wiem czy to możliweale czekam cierpliwie
Anoosiak cześć
Monia niedługo lecę na poczteXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Aga
mnie głównie bolą jajniki tak np.: zaboli prawy kłuje aż w pachwinie i tak z 10 minut i przestaje, za jakieś 15-20 minut to samo dzieje się z lewym, później zakłuje w szyjce albo w pochwie, albo zakłuje mocno w macicy tak jakby przy zapaleniu pęcherza takie ukłucie kilka sekund i puści... albo zaboli pierś pod pachą chwilkę i puści.... teraz pulsują mi oba jajniki jednocześnie i takie są jakby ciężkie jak piłeczki golfowe ;P
szyjka wysoko, nawet jej nie dosięgam, pochwa rozpulchniona, ciasna, ze śluzem różnie: raz więcej, raz mniej, raczej średnio-gęsty -
Aguś mnie tez wczoraj bolało wieczorem jak na małpę
serio ten motyl to było coś innego, nie umiem tego opisać
ale nie rajcuje siebo może to zmyłka
ale lipa jest konkretna u mnie z ciuchami ciążowymi... nie ma sklepu w okolicach 100km... trudno... hmm może będziemy w Olsztynie w tej nowej galerii.. może tam jest np ten H&M rozbudowanybo ocipieje, boje sie z neta zamawiać bo nigd nie mam szczęścia ;/
-
Siemandżi
Ja od dziś bez dupka, wczoraj ostatnia dawka i czekamy na @Jakoś nie liczę na cud
Od następnego cyklu mam gotową broń - testy owu, żel conceive plus, a dziś idę na shopping po pracy zakupić jakąś nową sexi bieliznęi nie zawaham się użyć niedługo !
sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj chciałabym ruszyć dupe
uwierz mi
ale przez naszą robotę jesteśmy zablokowani i mogę zniknąć aby na jeden dzien... czasmi nawet nie bo niektóre koleżanki pochorują i więcej z nimi jest roboty -.-
już mi marudzi że pojadę do mamy i mnie nie ma a co dopiero jak dalej -.-