Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ale spodnie są super np.. bo na dupie jest jak byc powinno a nie jak teraz noszę spodnie dresowe L -.-
i są szerokie nogawki itp.. a tu to by były dopasowane a dopiero na brzuchu ta gumka czy jak
a z neta to wiesz..nie widze materiału nie wiem czy on jest zimny czy nie
i na Wszystkich Świętych tez bym chciala cos zalozyc na cmentarz a nie w dresach iść
aż wstyd normalnie.. a dzinsy nie założe za chiny ludowe..
ale jak dobrze że znalazłam, no ulga totalna -
sury schabowe mniammmmmm....
ja w sobote u rodziców jadłam łopatke pieczoną w całośći, ziemniaczki i mizeria..i tak mi to smakowało jakbym pierwszy raz w zyciu jadła i nigdy nie robiła..no ale inaczej smakuje jak ktoś zrobi i poda
u mnie rosołek i plackie ziemniaczane z sosem grzybowym
ale tak mi sie nie chce robic poki co ze szok......
kuzwa odkad jestem w domu czyli 2 mce jestem etatowa zmywaczka naczyć..kur** dwoje nas jest a co wstaje rano to cały zlew....ehhhhhhhhh nienawidzę tego! -
nick nieaktualnyRudasek wrote:sury schabowe mniammmmmm....
ja w sobote u rodziców jadłam łopatke pieczoną w całośći, ziemniaczki i mizeria..i tak mi to smakowało jakbym pierwszy raz w zyciu jadła i nigdy nie robiła..no ale inaczej smakuje jak ktoś zrobi i poda
u mnie rosołek i plackie ziemniaczane z sosem grzybowym
ale tak mi sie nie chce robic poki co ze szok......
kuzwa odkad jestem w domu czyli 2 mce jestem etatowa zmywaczka naczyć..kur** dwoje nas jest a co wstaje rano to cały zlew....ehhhhhhhhh nienawidzę tego!
ehhh ja też jak nie pozmywam to się wysypuje ;P
a ja czytam zamiast: ziemniaczki i MIZERIA to : ziemniaczki i MIZZELKA hahahahahahahaha)))))
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Mizzy ja właśnie w ogóle dzinsów nie noszę, teraz jak w domu to dresy a na wyjście te leginsy, no ale po drodze Wszystkich Świętych, Święta ...
ale dobrze,że jest gdzie się wybrać, ja też niedługo muszę-najpierw po buty i kurtkę ale czekam aż podrosnę
a w ogóle brzuch tak rośnie,że już się nie ukryje
ja myślę że to specjalnie zrobił, by gotować nie musiał, cwaniak!
oj Rudasku, u nas to samo, niby dwójka a garów jak po 5 osobowej rodzinie
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzy ja właśnie w ogóle dzinsów nie noszę, teraz jak w domu to dresy a na wyjście te leginsy, no ale po drodze Wszystkich Świętych, Święta ...
ale dobrze,że jest gdzie się wybrać, ja też niedługo muszę-najpierw po buty i kurtkę ale czekam aż podrosnę
a w ogóle brzuch tak rośnie,że już się nie ukryje
ja myślę że to specjalnie zrobił, by gotować nie musiał, cwaniak!
oj Rudasku, u nas to samo, niby dwójka a garów jak po 5 osobowej rodziniegorzej z kurtką, wydałam tyle kasy... a sie przyda na następny rok :< ale planuje wlasnie kupic sobie płaszczyk w październiku
zimowy
-
nick nieaktualny