Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
zastanow sie Mizzy, zapodaj linkami i Ci pomozemy:)
mm...zasmazana sowa hihi- fajnie to brzmi:)
co do kapusniaku, to pychotka- sama bym tez zjadła;)
ciekawe wlasnie jaka zima bedize. MOj tata mowi, ze liscie z brzozy od czubka opadaja- tzn. ze bedzie chyba ostra. A wy macie jakies wiesci??
narazie boje sie cos kupowac, kurtek np..bo jak bedzie brzuch wielki? gdzie to schowacc potem?
bucik, na płaskim obcasie wybiore..taki bezpieczny, co by sie nie zabić na tym sniegu czy lodzie:P (o ile bedzie)
nie wiem jak Wy, ale ja wybiegam w przyszłosc i chcialabym Świeta Bozego Narodzenia ze sniegiem:D -
nick nieaktualnyja słyszałam, że ma być szybko, zimno i biało
oj już od dawna chodzę po mieszkaniu i się zastanawiam:
a) gdzie postawić łóżeczko? (dostaliśmy 2 nowe szafy - dla dzidzi kiedyś - i jest mniej miejsca)
b) gdzie ja dam w tym roku choinkę? a musi stać tak, żeby z każdego miejsca w domu (no, prawie każdego ;P) było widać lampeczkimizzelka lubi tę wiadomość
-
Groszku no to Twoj Mały tez rozrabia
ja też nie mam weny do kupowania coś ostatniotyle ze mojemu R w sobote doradziłam spodnie- kupił dwie pary
takie chaberkowe i musztardowe i robi sie teraz na playboyka
Wczoraj jechał na mecz to sie godzine stroił
a ja do niego " tatusiu..tylko wróć po tym meczu do domu"hehheheh
Ja jakis spodzień musze zakupić..mam nadzieje, ze w kurtke zimowa sie zmieszcze, a jak nie to pożycze od siotry mej, bo ja nie mam zamiaru kupować kurtki na kilka m-cy
pojade w tym tyg na szmatki, moze coś wyhacze
ja sie już nastawiam na wesele...i też musze jecha do Sis sukienke pożyczycmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja powoli polece tez, bo nie dojade do tej kolezanki, ide sie "zapchać" znowu, bo glod non stop ;p
Martusia, to byłby super prezent
ja tez jestem z pazdziernika, ale z końcówki<23> wago-skorpion ;p
odnosnie odziezy, to taka niezdecydowana jestem teraz...zreszta chyba w kazdym temacie...beczec mi sie chce non stop..czyżby mi już hormony do głowy uderzały?
-
Groszku nasz mnie też bolą placy, w nocy szczególnie
Wczoraj R zafundował mi masaż ale niestety nie można tam masować gdzie mnie boli czyli lędźwia i krzyżale za to sie skończyło bardzo przyjemnieeee...ihihihi
co do BN to ja już mowiłam mojemu R ze kupujemy zywą , ogromną choinkea raczej pojedziemy do lasu mojej Babci i ukradniemy
i postawimy w salonie:) też sie nie moge doczekać
uwielbiam te swieta
-
nick nieaktualnyWy w ciąży to teraz każde święta będziecie przeżywać "bardziej", będą 100 razy bardziej magiczne, wyczekiwane, znów jak za dziecka
gdyby się okazało, że jestem w ciąży, to będą cudowne święta, a kolejne - już z Maleństwem - najpiękniejsze! Jak dzidzia pierwszy raz zobaczy, dotknie, choinkę, śnieg, bombeczki, lampeczki - ten wzrok dziecka, ten jego uśmiech... i czujesz, że jesteś cholernie szczęśliwa, choćby nie wiem co! Tak to widzę
Groszek, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aha
myslałam ze to nie grzyb tylko taka nazwa
bo np moja babcia robi taki niby omlet, niby naleśnik na cała patelnie, grube na cm i tez to nazywa grzybemmyslałam ze to cos takiego
a grzyba sowy nie jadłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem
jeju, też w duchocie tak się męczycie? Myślałam,że zejdę tam... nie służą mi takie miejsca...
ahh sowaaaażarłabym jak Reksio szynkę
a wiecie że znowu Przedszkolandie puszczają u nas na regionalnej??Kojarzycie to?
Lenka no nie mów,że @ już przyszła bo nie uwierzę...
Kochana, musisz być silna, w końcu dom trzeba zbudowaćno i masz nas :*
-
nick nieaktualny
-
szybko, bo zaczęło mi się słabo robić to szybko pokupowałam i się zmyłam na powietrze
Monia tabletki w drodze
a mam pytanie do mamusiek- macie czasem mokre majtki/wkładki? Wybaczcie dosłowność, ale ze mnie od czasu do czasu jakby woda leciała... 1,5tyg.temu na wizycie wody były w porządku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 12:31
-
nick nieaktualny