Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusia...mamy tak
ja tez tak mam
chodze non stop z wkładką, choć w domu staram sie nie zeby mi tam wszystko oddychało..wiec jak sie zmocze
to zmieniam bielizne i już...ale to normalne
nie przejmuj sie
ja ogarnełam chałupe, bo na week nie sprzatałampościel na balkonie
ciasto na placki jest wiec jestem wyrobiona
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za gratulacje:) Przywykłam do bycia Ciocią. matką nie będę pewnie, więc chociaż sobie pociociuję
Wykres mi szwankuje, czy któraś z Was (bo nie pamiętam), maila takie wysokie tempki w I fazie cyklu?
I zabawnie, progesteron mi w 5 dc wyszedł z fazy lutealnej a estradiol z fazy owulacyjnej. -
Złota a zawsze miałaś wyższe temperatury? Może tak masz,że masz wysokie poprostu
ja widziałam Twoje wyniki, estradiol super ale właśnie nie łączyło się to z progesteronema nie chcesz do gin z tymi wynikami iść?
a mamą będziesz i nie możesz mówić,że nie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:15
-
przedszkolanka:) wrote:Złota a zawsze miałaś wyższe temperatury? Może tak masz,że masz wysokie poprostu
ja widziałam Twoje wyniki, estradiol super ale właśnie nie łączyło się to z progesteronema nie chcesz do gin z tymi wynikami iść?
a mamą będziesz i nie możesz mówić,że nie!
No właśnie nie miałam, zazwyczaj dość nisko, ewentualnie góry i doliny (jednego dnia niższa, drugiego wyższa, ale zazwyczaj płasko). A z wynikami idę, ale dopiero 29 września, bo do tego czasu mąż musi zrobić badanie nasienia i z krwi to co dostał.
Pewnie nie będę, bo i mąż ma problemy i ja też, ale na razie wciąż próbuję, chociaż męczy mnie to psychicznie. Wiem jednak, ze bez leków ani maż nie będzie miał plemników ani ja jajek i to takie frustrujące:/ -
Agusia widzialam na belly ze wyraziłas opinie o przewijakach
napisze CI tu bo tam mi sie nie chce i nie mam ochoty
ja mam tak samo jak TY...nie kupuje..niby to "tylko40-50zł" ale mozna to wydać na coś innego! My bedziemy mieć małego u siebie w sypialni gdzie mamy małzenskie lożko i tez nie widze potrzeby dodatkowego sprzetu w postaci przewijakakupie podkłady i bede go przewijać na łóżku..zreszta wiele moich kolezanek tak robi...dla mnie niepotrzebne wydawanie kasy. to samo z wanienka, kupuje wkladke do naszej wanny zamiast osobnej wanienki
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hm, mi też skakała pamiętam...
ale fajnie,że z całym kompletem idziecie badań, to stawia lekarza już przed faktem i wie co robić <no i a tak zrobiłam>
a będziecie, może dłużej to potrwa ale będziecie, bo będziecie cudownymi rodzicamia co do leków... to takie czasy, myślisz że nam się bez udało? Coś Ty... maż miał żylaki, laparoskopie! , antybiotyk no i fertimen, a ja oczywiście stymulowana bo jak się okazało owulacja która zawsze myślałam że jest, nie było ... tak więc, jeżeli leki mają pomóc to tylko się cieszyć
i główka do góry
-
mnie sie baldachim podoba ale tez nie kupie
bo tylko siekurz zbiera i wszystko bedzie na małego leciec
wogole nie kupuje zbednych rzeczytam na belly widze ze wiekszośc sie przejełam pierwszym dzieckiem i kupują co moga a nie uzyją polowy
no ale jak ich stać
ja za cene przewijaka wole kupić młodemu buty czy cossury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
słowo słowem, ale dziecko się tak nie zrobi
ciężka harówa to jest jak to mój mąż już później się śmiał
a biedny po tej laparoskopii,obolały, miesiąc miał być bez
a tu nie ma lekko, bo CLO już brałam
tak więc naprawdę, nie ma się co łamać, bo to najgorsze chyba, choć wiem że ciężko jest czasem...
aa i dla wszystkich, zawsze jak rano się budzicie to przed wstaniem pomyślcie sobie co dobrego Was czeka- nie wiem,jakieś zakupy czy mąż wraca szybciej, czy że weekend jutro- mi to pomaga dni przeżyć - zwłaszcza jak szkołe miałam haha