X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko śluz mam albo przezroczysty podobny do płodnego albo typowo biały ciążowy a tu normalnie majtki mokre jakbym wyprane założyła a co śmieszne, że tak po bokach bardziej :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spociłaś się może hahaha :) nie wiem Aga co to może być, maluszek kichnął ;P

Wysłany: 8 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Wpadłam do Was ciążówki, zapytać jak się macie :)

cześć Złota :) miło Cię widzieć :)
    mamy się dobrze :) wiadomo że zdarza nam się narzekać, no ale tak to już jest :P

a ja gratuluję zostania ciocią :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    spociłaś się może hahaha :) nie wiem Aga co to może być, maluszek kichnął ;P

no właśnie już też tak myślałam,ale to nie to :P
    haha i się osmarkał, no przecież to logiczne :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate Middleton w drugiej ciąży i rzyga jak kot! :D

sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, ja nie wiem w ogóle jak mogłaś nie poznać smarków dziecka ;P
    hahaha a tak poważnie to nie wiem, ale spokojnie - na pewno nie wody :)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Kate Middleton w drugiej ciąży i rzyga jak kot! :D

ło mądre dziecko się szykuje ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, ale wiesz jakie to pocieszające? Sama się przekonasz :P

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia...mamy tak :) ja tez tak mam :) chodze non stop z wkładką, choć w domu staram sie nie zeby mi tam wszystko oddychało..wiec jak sie zmocze :D to zmieniam bielizne i już...ale to normalne :D nie przejmuj sie :)

ja ogarnełam chałupe, bo na week nie sprzatałam :D pościel na balkonie :D ciasto na placki jest wiec jestem wyrobiona :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcę rzygać jak kot na pustyni, mogę nawet wyrzygać wszystkie wnętrzności jeśli faktycznie od tego moje dziecko urodzi się zdrowe i mądre <3 wszystko dla Mojego Maleństwa <3

• Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za gratulacje:) Przywykłam do bycia Ciocią. matką nie będę pewnie, więc chociaż sobie pociociuję :)

Wykres mi szwankuje, czy któraś z Was (bo nie pamiętam), maila takie wysokie tempki w I fazie cyklu?

I zabawnie, progesteron mi w 5 dc wyszedł z fazy lutealnej a estradiol z fazy owulacyjnej.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png

Wysłany: 8 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota a zawsze miałaś wyższe temperatury? Może tak masz,że masz wysokie poprostu :)
    ja widziałam Twoje wyniki, estradiol super ale właśnie nie łączyło się to z progesteronem :O a nie chcesz do gin z tymi wynikami iść?

a mamą będziesz i nie możesz mówić,że nie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:15

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Złota a zawsze miałaś wyższe temperatury? Może tak masz,że masz wysokie poprostu :)
    ja widziałam Twoje wyniki, estradiol super ale właśnie nie łączyło się to z progesteronem :O a nie chcesz do gin z tymi wynikami iść?

a mamą będziesz i nie możesz mówić,że nie!

No właśnie nie miałam, zazwyczaj dość nisko, ewentualnie góry i doliny (jednego dnia niższa, drugiego wyższa, ale zazwyczaj płasko). A z wynikami idę, ale dopiero 29 września, bo do tego czasu mąż musi zrobić badanie nasienia i z krwi to co dostał.

Pewnie nie będę, bo i mąż ma problemy i ja też, ale na razie wciąż próbuję, chociaż męczy mnie to psychicznie. Wiem jednak, ze bez leków ani maż nie będzie miał plemników ani ja jajek i to takie frustrujące:/

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia widzialam na belly ze wyraziłas opinie o przewijakach :) napisze CI tu bo tam mi sie nie chce i nie mam ochoty :D
    ja mam tak samo jak TY...nie kupuje..niby to "tylko40-50zł" ale mozna to wydać na coś innego! My bedziemy mieć małego u siebie w sypialni gdzie mamy małzenskie lożko i tez nie widze potrzeby dodatkowego sprzetu w postaci przewijaka :D kupie podkłady i bede go przewijać na łóżku..zreszta wiele moich kolezanek tak robi...dla mnie niepotrzebne wydawanie kasy. to samo z wanienka, kupuje wkladke do naszej wanny zamiast osobnej wanienki :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wanienkę będziemy mieli zabytkową jeszcze po moim małżonku, ale przewijaka też nie kupuję! nawet baldachimu do łóżeczka nie chcę bo to jednak trochę miejsca zabiera a okno zawsze można zasłonić jak słońce za bardzo pada :)

Wysłany: 8 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm, mi też skakała pamiętam...
    ale fajnie,że z całym kompletem idziecie badań, to stawia lekarza już przed faktem i wie co robić <no i a tak zrobiłam> :)

a będziecie, może dłużej to potrwa ale będziecie, bo będziecie cudownymi rodzicami :) a co do leków... to takie czasy, myślisz że nam się bez udało? Coś Ty... maż miał żylaki, laparoskopie! , antybiotyk no i fertimen, a ja oczywiście stymulowana bo jak się okazało owulacja która zawsze myślałam że jest, nie było ... tak więc, jeżeli leki mają pomóc to tylko się cieszyć :) i główka do góry :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wanienkę kupimy, bo mamy prysznic, całe szczęście nie są drogie :)
    przewijak zbędny, nigdy nie widziałam w rodzinie go i mi też niepotrzebny bo po co :O
    a baldachim to już w ogóle, nie w moim stylu i baaardzo zbędny :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Przedszkolanko za dobre słowo :)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie baldachim podoba ale tez nie kupie :D bo tylko siekurz zbiera i wszystko bedzie na małego leciec :)
    wogole nie kupuje zbednych rzeczy :) tam na belly widze ze wiekszośc sie przejełam pierwszym dzieckiem i kupują co moga a nie uzyją polowy :D no ale jak ich stać :)
    ja za cene przewijaka wole kupić młodemu buty czy cos :)

sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 8 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słowo słowem, ale dziecko się tak nie zrobi :P ciężka harówa to jest jak to mój mąż już później się śmiał :P a biedny po tej laparoskopii,obolały, miesiąc miał być bez <3 a tu nie ma lekko, bo CLO już brałam :D tak więc naprawdę, nie ma się co łamać, bo to najgorsze chyba, choć wiem że ciężko jest czasem...

aa i dla wszystkich, zawsze jak rano się budzicie to przed wstaniem pomyślcie sobie co dobrego Was czeka- nie wiem,jakieś zakupy czy mąż wraca szybciej, czy że weekend jutro- mi to pomaga dni przeżyć - zwłaszcza jak szkołe miałam haha :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1132 1133 1134 1135 1136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ