X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie ceny tych butów, kurtek... ja mam problem z butami bo mam małą nogę :P a z kurtką czekam, dopiero pojawiają się :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a w ogole mizzle to oznacza kapuśniaczek po ang :D hahahah :D :D :D

no i dzisiaj znowu Cię zjem, bo teściowa kapuśniak robi :D

mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    u mnie też mięsni :D ja za to jaieś warzywka sałatkę :D a oni łupa mięcha i starczy :D
    ja uwielbiam sałatki i mój P. też ma bukiet 3 sałatek: żeberko, schabowy i udko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 10:54

mizzelka, przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama ma urodziny w ten weekend i chce kupić jej sokowirówkę... bo cos mi o niej mowiła, ale jest tyle na allegro ze nie ogarne tego :(

podoba mi się ta np: http://allegro.pl/potezna-niemiecka-sokowirowka-1000w-clatronic-3532-i4537860035.html
    i nie wuem czym je odróżniać, od siły? to są lepsze? czy na coś jeszcze warto zwrócić uwagę?

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohoho :D dobry jestem towar :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no i dzisiaj znowu Cię zjem, bo teściowa kapuśniak robi :D

coś często masz ostatnio kapuśniak :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta padłam z tym bukietem surówek hahah :D dobre :D

sury_cat, Groszek lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a jakie ceny tych butów, kurtek... ja mam problem z butami bo mam małą nogę :P a z kurtką czekam, dopiero pojawiają się :)
    ajaki rozmiar? i pewnie szczupłą co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy chyba siłą, mocą, ile prądu żre, ile ma cięć czy obrotów na minutę takie rzeczy... Ja mam sokowirówkę przedpotopowa jeszcze taką ogromna i głośną ale działa i to się liczy ;)

Wysłany: 8 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko poczytaj opinie na necie o każdej :)

Marta no teściowej raz wystarczy wspomnieć że mam na coś ochotę :P to póżniej co tydzień to mam,jak jesteśmy :P ale nie narzekam bo kwaśne dobre jest :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ajaki rozmiar? i pewnie szczupłą co?

no dziecięcą :P niby mam 34-36, zależy jakie buty... baleriny, szpilki sandały to 34 góra 35 a jesień/zima 36 bo skarpetki pod to , nieraz podwójne :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no... też bym zjadła takiego kwasidła jakiegoś.... ostatnio nie mogę w ogóle mojej ukochanej czekolady jeść, bo zaraz mnie mdli ;(
    a największą ochotę od jakiegoś czasu mam na sowę (grzyb) zasmażaną mmmmm ;)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włąśnie my też mamy przedpotopową :D i działa dalej :D ale coś mi gadala że chciałaby taką zgrabniejszą... bo tam ta to jak mały telewizor.. i by np sok z buraków zrobiła itp.. i własnie patrzę że w tej jest duży otwór na owoce itp, nieźle wygląda..

muszę się śpieszyć żeby siew yrobic do weekendu :)
    ale dzis lece do babci... wiec znow strace czas ale wieczorkiem popatrze
    Miłego dnia dziewczyny :) i smacznych obiadków życzę :*

dzięki za poradę może to ogarnę :) najwyzej wrzucę linka co mi się spodoba i ostatecznie może mi pomożecie np wybrać z trzech :)

Wysłany: 8 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    no... też bym zjadła takiego kwasidła jakiegoś.... ostatnio nie mogę w ogóle mojej ukochanej czekolady jeść, bo zaraz mnie mdli ;(
    a największą ochotę od jakiegoś czasu mam na sowę (grzyb) zasmażaną mmmmm ;)

ooo ja też... wczoraj właśnie mówiłam,że bym taką z patelni zjadła <3

oki Mizzelko, damy radę wspólnie coś wybierzemy :P
    miłego dnia :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zawsze przed @ miała chcice na jogurty hahah :D teraz mi zbrzydły -.-
    ale jem dalej z musu.

a ja bym zjadła sałatkę makaronową z kilkoma plastrami ananasa, ogórka zwykłego, papryka czerwona surowa i pora. jeny jakie to dobre z majonezem <3

Groszek lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, nie nadazam za Wami, prosze tempo zwolnic;p

hihi;p

Martusia, trzymam kciuki :) jakkolwiek bedzie, pamietaj ze jestesmy tutaj :)

a co z Livka, wszystko ok?? bo od jakiegos czasu tez nie pisze nic :(

Mizzy, co ten Twój małż..jakoś dziwnie, jakby sie wstydził mowic o ciazy i o "tych" sprawach. No zobaczysz, jak to bedzie...

a ja dzis jade na spotkanie z kumpela :P bedzie obczajac brzusio pewnie;p

mój agencik obudził mnie o 4 rano i miałam po spaniu, z lewego na prawy bok...wierciłam sie nie miłosiernie;p i kota, ktory spi u nas na poscieli "wysadziłam" w powietrze kopniakiem w kołdre...małż sie obudził i mowi "O, latający kot" :P

bylismy wczoraj w galerii, ale nic nie wyhaczyłam. chciałam 2 pary leginsów z new yorkera, ale potem sie rozmysliłam. Okazało sie, ze w galerii w jednym z pasazy bylo przedstawienie dla dzieci wraz z konkursami...przystanelismy na chwile, moj agencik mały chyba wiedział gdzie jest, bo zaraz zaczął się wiercić, chyba był chętny do zabawy :D a potem sie popłakałam... ze szczęscia chyba, sama nie wiem :P

biedna ta dziewczyna ze styczniowek :( ja nie wchodze na forum fioletowe...jedynie na czerwcowe/lipcowe testerki... musimy urodzic zdrowe dzieciaczki, ja tez sie boje strasznie! ale musi byc przeciez dobrze!

Rudasek, Mały sie widze z Wami bawi :P hihih

Mizzy, to bulgotanie, to moze byc "to" i te motylki:) na poczatku spokojnie to odczuwasz i z dnia na dzień coraz mocniej...a potem kopniak:D
    "haaa! jestem tu, mama" :D
    i wiesz, ze to było to:D pamietam jak na poczatku myslałam, ze to już ruchy, a to tylko moje jelita pracowały:P a pozniej do nich przemawiałam:P

my z wczoraj obiadek bedziemy miec prawdopobnie... mielone, ziemniaczki, suroweczka

wczoraj przed snem strasznie plecy mnie bolały, myslalam ze umre...ale dzis juz dobrze póki co;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 11:03

przedszkolanka:), mizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to znow nogę mam długą a szczupłą i tylko wojas mi podpasował z butami, wydałam kasy, ale warto, szybko sie nie rozwalają już teraz im minie 3 sezon zimowy :) i są spoko :) a czasami sie trafia na przeceny :D ja tak kupiłam że zamiast 270 to kupiłam za 190 :D mam taki dobry sklep i mają właśnie z tej firmy :D bo w oryginalnym wojasie bym zapłaciła 330.. (facetka katalog mi pokazywała z ceną bo jej nie wierzyłam) jakąś marżę biorą potężną a przecież to samo... -.-

no idę bo nie mogę się z wami rozstać jeszcze raz miłego dnia <3

Groszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Groszku :)
    dzięki za kciuki, ale jak już pewnie przeczytałaś, zakupiłam 2 tony podpasek i czekam na Armię Czerwoną ;P i dzięki, pamiętam, że mogę na Was liczyć ;*
    Mizzy miłego dnia, wracaj do nas szybko ;*
    Livia musi chyba odpocząć, załamała się @, a serio byłam pewna, że się jej udało...

Wysłany: 8 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, latający kot! <śmieję się w głos> :D

Livia sobie odpoczywa narazie :)

mm mielone w środę będę robić :)
    fajnie że już tak kopie, też bym chciała by mieć pewność że wszystko jest dobrze :)
    Ciebie plecy a nas brzuchy i tak w kólko :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Ja mam 4 października urodziny, to muszę dostać jakiś prezent co nie? To nie ma bata, w sobotę musi wyjść pozytyw! ;) chociaż spóźniony prezent urodzinowy 15.10 też chętnie przyjmę ;P

przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość

‹‹ 1130 1131 1132 1133 1134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ