Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:u mnie też mięsni
ja za to jaieś warzywka sałatkę
a oni łupa mięcha i starczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 10:54
mizzelka, przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
moja mama ma urodziny w ten weekend i chce kupić jej sokowirówkę... bo cos mi o niej mowiła, ale jest tyle na allegro ze nie ogarne tego
podoba mi się ta np: http://allegro.pl/potezna-niemiecka-sokowirowka-1000w-clatronic-3532-i4537860035.html
i nie wuem czym je odróżniać, od siły? to są lepsze? czy na coś jeszcze warto zwrócić uwagę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
włąśnie my też mamy przedpotopową
i działa dalej
ale coś mi gadala że chciałaby taką zgrabniejszą... bo tam ta to jak mały telewizor.. i by np sok z buraków zrobiła itp.. i własnie patrzę że w tej jest duży otwór na owoce itp, nieźle wygląda..
muszę się śpieszyć żeby siew yrobic do weekendu
ale dzis lece do babci... wiec znow strace czas ale wieczorkiem popatrze
Miłego dnia dziewczynyi smacznych obiadków życzę :*
dzięki za poradę może to ogarnęnajwyzej wrzucę linka co mi się spodoba i ostatecznie może mi pomożecie np wybrać z trzech
-
sury_cat wrote:no... też bym zjadła takiego kwasidła jakiegoś.... ostatnio nie mogę w ogóle mojej ukochanej czekolady jeść, bo zaraz mnie mdli ;(
a największą ochotę od jakiegoś czasu mam na sowę (grzyb) zasmażaną mmmmm
ooo ja też... wczoraj właśnie mówiłam,że bym taką z patelni zjadła
oki Mizzelko, damy radę wspólnie coś wybierzemy
miłego dnia :* -
a ja zawsze przed @ miała chcice na jogurty hahah
teraz mi zbrzydły -.-
ale jem dalej z musu.
a ja bym zjadła sałatkę makaronową z kilkoma plastrami ananasa, ogórka zwykłego, papryka czerwona surowa i pora. jeny jakie to dobre z majonezem
Groszek lubi tę wiadomość
-
hejka, nie nadazam za Wami, prosze tempo zwolnic;p
hihi;p
Martusia, trzymam kciukijakkolwiek bedzie, pamietaj ze jestesmy tutaj
a co z Livka, wszystko ok?? bo od jakiegos czasu tez nie pisze nic
Mizzy, co ten Twój małż..jakoś dziwnie, jakby sie wstydził mowic o ciazy i o "tych" sprawach. No zobaczysz, jak to bedzie...
a ja dzis jade na spotkanie z kumpelabedzie obczajac brzusio pewnie;p
mój agencik obudził mnie o 4 rano i miałam po spaniu, z lewego na prawy bok...wierciłam sie nie miłosiernie;p i kota, ktory spi u nas na poscieli "wysadziłam" w powietrze kopniakiem w kołdre...małż sie obudził i mowi "O, latający kot"
bylismy wczoraj w galerii, ale nic nie wyhaczyłam. chciałam 2 pary leginsów z new yorkera, ale potem sie rozmysliłam. Okazało sie, ze w galerii w jednym z pasazy bylo przedstawienie dla dzieci wraz z konkursami...przystanelismy na chwile, moj agencik mały chyba wiedział gdzie jest, bo zaraz zaczął się wiercić, chyba był chętny do zabawya potem sie popłakałam... ze szczęscia chyba, sama nie wiem
biedna ta dziewczyna ze styczniowekja nie wchodze na forum fioletowe...jedynie na czerwcowe/lipcowe testerki... musimy urodzic zdrowe dzieciaczki, ja tez sie boje strasznie! ale musi byc przeciez dobrze!
Rudasek, Mały sie widze z Wami bawihihih
Mizzy, to bulgotanie, to moze byc "to" i te motylki:) na poczatku spokojnie to odczuwasz i z dnia na dzień coraz mocniej...a potem kopniak:D
"haaa! jestem tu, mama"
i wiesz, ze to było to:D pamietam jak na poczatku myslałam, ze to już ruchy, a to tylko moje jelita pracowały:P a pozniej do nich przemawiałam:P
my z wczoraj obiadek bedziemy miec prawdopobnie... mielone, ziemniaczki, suroweczka
wczoraj przed snem strasznie plecy mnie bolały, myslalam ze umre...ale dzis juz dobrze póki co;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 11:03
przedszkolanka:), mizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość
-
ja to znow nogę mam długą a szczupłą i tylko wojas mi podpasował z butami, wydałam kasy, ale warto, szybko sie nie rozwalają już teraz im minie 3 sezon zimowy
i są spoko
a czasami sie trafia na przeceny
ja tak kupiłam że zamiast 270 to kupiłam za 190
mam taki dobry sklep i mają właśnie z tej firmy
bo w oryginalnym wojasie bym zapłaciła 330.. (facetka katalog mi pokazywała z ceną bo jej nie wierzyłam) jakąś marżę biorą potężną a przecież to samo... -.-
no idę bo nie mogę się z wami rozstać jeszcze raz miłego dniaGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Groszku
dzięki za kciuki, ale jak już pewnie przeczytałaś, zakupiłam 2 tony podpasek i czekam na Armię Czerwoną ;P i dzięki, pamiętam, że mogę na Was liczyć ;*
Mizzy miłego dnia, wracaj do nas szybko ;*
Livia musi chyba odpocząć, załamała się @, a serio byłam pewna, że się jej udało... -
nick nieaktualny