X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie ceny tych butów, kurtek... ja mam problem z butami bo mam małą nogę :P a z kurtką czekam, dopiero pojawiają się :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a w ogole mizzle to oznacza kapuśniaczek po ang :D hahahah :D :D :D

no i dzisiaj znowu Cię zjem, bo teściowa kapuśniak robi :D

mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    u mnie też mięsni :D ja za to jaieś warzywka sałatkę :D a oni łupa mięcha i starczy :D
    ja uwielbiam sałatki i mój P. też ma bukiet 3 sałatek: żeberko, schabowy i udko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 10:54

mizzelka, przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama ma urodziny w ten weekend i chce kupić jej sokowirówkę... bo cos mi o niej mowiła, ale jest tyle na allegro ze nie ogarne tego :(

podoba mi się ta np: http://allegro.pl/potezna-niemiecka-sokowirowka-1000w-clatronic-3532-i4537860035.html
    i nie wuem czym je odróżniać, od siły? to są lepsze? czy na coś jeszcze warto zwrócić uwagę?

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohoho :D dobry jestem towar :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no i dzisiaj znowu Cię zjem, bo teściowa kapuśniak robi :D

coś często masz ostatnio kapuśniak :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta padłam z tym bukietem surówek hahah :D dobre :D

sury_cat, Groszek lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a jakie ceny tych butów, kurtek... ja mam problem z butami bo mam małą nogę :P a z kurtką czekam, dopiero pojawiają się :)
    ajaki rozmiar? i pewnie szczupłą co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy chyba siłą, mocą, ile prądu żre, ile ma cięć czy obrotów na minutę takie rzeczy... Ja mam sokowirówkę przedpotopowa jeszcze taką ogromna i głośną ale działa i to się liczy ;)

Wysłany: 8 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko poczytaj opinie na necie o każdej :)

Marta no teściowej raz wystarczy wspomnieć że mam na coś ochotę :P to póżniej co tydzień to mam,jak jesteśmy :P ale nie narzekam bo kwaśne dobre jest :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 8 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ajaki rozmiar? i pewnie szczupłą co?

no dziecięcą :P niby mam 34-36, zależy jakie buty... baleriny, szpilki sandały to 34 góra 35 a jesień/zima 36 bo skarpetki pod to , nieraz podwójne :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no... też bym zjadła takiego kwasidła jakiegoś.... ostatnio nie mogę w ogóle mojej ukochanej czekolady jeść, bo zaraz mnie mdli ;(
    a największą ochotę od jakiegoś czasu mam na sowę (grzyb) zasmażaną mmmmm ;)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włąśnie my też mamy przedpotopową :D i działa dalej :D ale coś mi gadala że chciałaby taką zgrabniejszą... bo tam ta to jak mały telewizor.. i by np sok z buraków zrobiła itp.. i własnie patrzę że w tej jest duży otwór na owoce itp, nieźle wygląda..

muszę się śpieszyć żeby siew yrobic do weekendu :)
    ale dzis lece do babci... wiec znow strace czas ale wieczorkiem popatrze
    Miłego dnia dziewczyny :) i smacznych obiadków życzę :*

dzięki za poradę może to ogarnę :) najwyzej wrzucę linka co mi się spodoba i ostatecznie może mi pomożecie np wybrać z trzech :)

Wysłany: 8 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    no... też bym zjadła takiego kwasidła jakiegoś.... ostatnio nie mogę w ogóle mojej ukochanej czekolady jeść, bo zaraz mnie mdli ;(
    a największą ochotę od jakiegoś czasu mam na sowę (grzyb) zasmażaną mmmmm ;)

ooo ja też... wczoraj właśnie mówiłam,że bym taką z patelni zjadła <3

oki Mizzelko, damy radę wspólnie coś wybierzemy :P
    miłego dnia :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zawsze przed @ miała chcice na jogurty hahah :D teraz mi zbrzydły -.-
    ale jem dalej z musu.

a ja bym zjadła sałatkę makaronową z kilkoma plastrami ananasa, ogórka zwykłego, papryka czerwona surowa i pora. jeny jakie to dobre z majonezem <3

Groszek lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, nie nadazam za Wami, prosze tempo zwolnic;p

hihi;p

Martusia, trzymam kciuki :) jakkolwiek bedzie, pamietaj ze jestesmy tutaj :)

a co z Livka, wszystko ok?? bo od jakiegos czasu tez nie pisze nic :(

Mizzy, co ten Twój małż..jakoś dziwnie, jakby sie wstydził mowic o ciazy i o "tych" sprawach. No zobaczysz, jak to bedzie...

a ja dzis jade na spotkanie z kumpela :P bedzie obczajac brzusio pewnie;p

mój agencik obudził mnie o 4 rano i miałam po spaniu, z lewego na prawy bok...wierciłam sie nie miłosiernie;p i kota, ktory spi u nas na poscieli "wysadziłam" w powietrze kopniakiem w kołdre...małż sie obudził i mowi "O, latający kot" :P

bylismy wczoraj w galerii, ale nic nie wyhaczyłam. chciałam 2 pary leginsów z new yorkera, ale potem sie rozmysliłam. Okazało sie, ze w galerii w jednym z pasazy bylo przedstawienie dla dzieci wraz z konkursami...przystanelismy na chwile, moj agencik mały chyba wiedział gdzie jest, bo zaraz zaczął się wiercić, chyba był chętny do zabawy :D a potem sie popłakałam... ze szczęscia chyba, sama nie wiem :P

biedna ta dziewczyna ze styczniowek :( ja nie wchodze na forum fioletowe...jedynie na czerwcowe/lipcowe testerki... musimy urodzic zdrowe dzieciaczki, ja tez sie boje strasznie! ale musi byc przeciez dobrze!

Rudasek, Mały sie widze z Wami bawi :P hihih

Mizzy, to bulgotanie, to moze byc "to" i te motylki:) na poczatku spokojnie to odczuwasz i z dnia na dzień coraz mocniej...a potem kopniak:D
    "haaa! jestem tu, mama" :D
    i wiesz, ze to było to:D pamietam jak na poczatku myslałam, ze to już ruchy, a to tylko moje jelita pracowały:P a pozniej do nich przemawiałam:P

my z wczoraj obiadek bedziemy miec prawdopobnie... mielone, ziemniaczki, suroweczka

wczoraj przed snem strasznie plecy mnie bolały, myslalam ze umre...ale dzis juz dobrze póki co;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 11:03

przedszkolanka:), mizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to znow nogę mam długą a szczupłą i tylko wojas mi podpasował z butami, wydałam kasy, ale warto, szybko sie nie rozwalają już teraz im minie 3 sezon zimowy :) i są spoko :) a czasami sie trafia na przeceny :D ja tak kupiłam że zamiast 270 to kupiłam za 190 :D mam taki dobry sklep i mają właśnie z tej firmy :D bo w oryginalnym wojasie bym zapłaciła 330.. (facetka katalog mi pokazywała z ceną bo jej nie wierzyłam) jakąś marżę biorą potężną a przecież to samo... -.-

no idę bo nie mogę się z wami rozstać jeszcze raz miłego dnia <3

Groszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Groszku :)
    dzięki za kciuki, ale jak już pewnie przeczytałaś, zakupiłam 2 tony podpasek i czekam na Armię Czerwoną ;P i dzięki, pamiętam, że mogę na Was liczyć ;*
    Mizzy miłego dnia, wracaj do nas szybko ;*
    Livia musi chyba odpocząć, załamała się @, a serio byłam pewna, że się jej udało...

Wysłany: 8 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, latający kot! <śmieję się w głos> :D

Livia sobie odpoczywa narazie :)

mm mielone w środę będę robić :)
    fajnie że już tak kopie, też bym chciała by mieć pewność że wszystko jest dobrze :)
    Ciebie plecy a nas brzuchy i tak w kólko :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Ja mam 4 października urodziny, to muszę dostać jakiś prezent co nie? To nie ma bata, w sobotę musi wyjść pozytyw! ;) chociaż spóźniony prezent urodzinowy 15.10 też chętnie przyjmę ;P

przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość

‹‹ 1130 1131 1132 1133 1134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ