Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Daeneris radzę wyłączyć komputer, pójść do swojego mężczyzny i uprawiać z nim seks bez zabezpieczeń
to tak na początek co do starań, u większości dziewczyn skutkuje to zajściem. Starasz się dopiero dwa cykle, to tyle co nic, więc nic nie mierz, a po prostu ciesz się chwilą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:24
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
mam juz mała garderobe, ale nie poprzestaje na tym
wpadłam w szał, tylko nie dla siebie... a dla malucha;p
zrobie fotki, ale juz nie dziś.
Monia, uda sie naturalniekibicuje tu Wam, zreszta nie tylko ja...
Daeneris hejj:)
musisz być z nami:)
przede wszystkim panike oddalic i nie myśleć o tym dużo....
Niecierpliwa, u mnie tez okdzieki Bogu...
to jeszcze troszke i bedizesz rodzic, jak to zleciało !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:27
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:ja już po kąpieli, szyjka wysoko miękka zamknięta ale brzuch boli tak @, że uzbroiłam majciochy we wkładkę ;P dobranoc dziewczyny do jutraDaeneris
-
byłam ostatnio w pepco i ... zakochałam sie w tych wszystkich ciuszkach noworodkowych .. ale nie podchodziłam zbyt blisko bo już mi sie zbierało na płacz więc przeszłam ku rzeczom szklanym i kupiłam sobie... dzbanek na herbatke .
-
a co do starań to hmmmm może to i zbyt głupie co powiem bo mówi sie na początku wyluzuj ale po moich doświadczeniach to mimo tak krótkiego czasu starań Daeneris to rozpoczęłabym od badania nasienia i badań kobiecych .. bo szkoda czasu potem a leczenie długo trwa.
Ale wiesz nie panikj i nie bierz sobie tego do serduszka poprostu jak ja bym sie zaczynała teraz starać to od tego bym zaczęla -
ok...ja też to oleje...dziś byliśmy z mężem w przychodni, robił badania okresowe do pracy. i szedł sobie mały chłopczyk z tatą...maluch przystaną koło nas i się w nas wpatrywał...ale się dziwnie poczułam...pierwszy raz coś takiego się zdarzyło....Daeneris
-
ja nie sprawdzałam szyjki, ;p
ale jak wkladasz tam palec i juz ja odnajdziesz, to otwarta jest wtedy gdy ppalec spokojnie tam wchodzi, tzn. opuszka wpada w taka dziurke, a zamknieta, tzn. twarda, nie mozna się wślizgnąc
oj Moniś... juz niedługo:* wierze, ze jest ciezko...jak na poczatku patrzylam na te rzeczy, dzieci itd.
Ale Twoje oczekiwanie bedzie wynagrodzone, napewno
moze sęk tkwi w tych owulacjach Twoich, bedzie clo i bedzie git.
Nasionko przeciez sie poprawia:) -
Ja badań tak szybko nie polecam. Duże pieniądze, a na tym etapie nie warto się denerwować, jak już to dopiero po pół roku zaczęłabym powoli coś robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:42
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
ja zrobiłam hormony.... i tyle zdazyłam;p
maz mial isc na badanie nasienia, ale...juz nie zdazylismy:P
takie podstawy mozna zrobic;) ale moze kilka cykli odpuścic po prostu, tak jak dziewczynuy radza;) kochac sie dla przyjemnosci:)
nie wiem ile w tym prawdy, odnosnie rzucania uroku, oczywiscie pozytywnego jestale kilka osob mi tak mówiło:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:46
Anutka lubi tę wiadomość