Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Ja dziś i jutro woooolneeeJedziemy załatwiać wszystkie dokumenty potrzebne do założenia firmy ;P
O 4 rano obudził mnie silny ból @, z przerwami trzymał do 6 rano ale obyło się bez tabletki przeciwbólowej. Teraz trochę ćmi ale krwawienia jeszcze nie ma, a dziś termin na @... Oby nie przyszła! -
kurna wlazłam na belly i sie przeraziłam...przeczytajcie co laska pisze! no najchetniej to bym ja zabiła..co za gówniara-jak tak można! nie zycze jej złego ale jakby teraz straciła dziecko ciekawe jakby sie zachowała! szok!!!! kopiuje....czytajcie!
"Bylam i sie dowiedzialam.
Wizyta byla do dupy, 140zl za 10minut badania, nie dostalam zdjecia 3d i nagadal mi ze mam podejrzanie grube lozysko, jak sie zapytalam co to moze oznaczac to powiedzial "i juz pyta, i juz pyta , NIC, WSZYSTKO JEST W PORZADKU" ale odnotowal to i zrobil dwa zdjecia za grubego lozyska, co za palant!! mowi ze cos moze wskazywac na jakas nieprawidlowosc ale nie mowi na jaka!!!
Jestem dzisiaj wsciekla i chce mi sie ryczec, ryczalam jak od niego wyszlam i rycze caly dzien a jak o tym mysle mam ochote wrzeszczec i na wszystkich sie dzis wyzywac
odechcialo mi sie ciazy, odechcialo mi sie wszystkiego
szczerze mozecie mnie zlinczowac za to ze zachowuje sie jak rozpuszczona gowniara ktora nie nadaje sie na matke i nie dorosla do tego i nie potrafi docenic tego co ma bo nie dostala cukierka w takim kolorze jaki sobie wymyslila i macie racje
nie chce miec corki, nie chce zeby ze mna gotowala i sprzatala, nie chce jej czesac wloskow ani zeby mnie nasladowala, zawszze myslalam wszystko tylko nie corka! oczywiscie na zlosc musi byc inaczej, chce mi sie az palic ze zlosci! nie moge nad tym zapanowac i nic na to nie poradzewiedzialam ze tak bedzie i wiem ze to miejsce to ostatnie miejsce na ziemi do pisania tego typu postow dlatego moze lepiej juz go zakoncze i odezwe sie kiedys jak mi przejdzie.
najchetniej do konca calej ciazy ukrylabym przed kazdym ta informacje zeby nikt mi nie gratulowal, nie pocieszal mnie i nie przypominal o takim stanie rzeczy jaki jest, nienawidze sie za to ze tak mysle"...
brak słow! -
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny z rana
wybrałam w koncu co chce i albo kupię mamie sokowirówkę albo blender, może się jej delikatniepodpytam co chce
http://allegro.pl/blender-bosch-msm-66120-600w-rozdrabniacz-i4588670581.html
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4537860035&ref=last-visited
miałam chęć i na tą sokowirówkę ale opinie mnie zniechęciły:
http://www.oleole.pl/sokowirowki/moulinex-fruitelia-ju350.bhtml#opinie -
XxMoniaXx wrote:Mizzy no masz rację kochana najważniejsze, że pojawiła sie owu. Mam nadzieje, że zajde podczas brania clo , bo potem po 4 nieudanych cyklach ginka sugerował inseminacje a ja chce naturalnie
aby czekać na sukces :* uszy do góry :*
-
Cześć Dziewczyny, witam się i ja
Rudasek! Brak słów....
Widzicie jakie mam tatry zamiast wykresu? Aż zaczyna mnie to bawić, a nie wkurzać. Ciekawe, czy też taka ładna górka wyjdzie z następnego zrywu temperaturowego:DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:40
-
Rudasku kobietka widać że się zagubiła konkretnie, ale jak się nie jest gotowym na dziecko to po co startować?
i własnie w takich sytuacjach "ciężkich" życie pokazuje kto będzie dobrym rodzicem a kto z przypadku. Przykre i to strasznie bo jak bd córka to co? zabije? jak w Chinach?
ja też chciałabym mieć syna ale córka też bd moim największym skarbem, w sumie jest mi to obojętne.... Aby było zdrowe, a jak nie daj Boże będzie chore to nie usunę za nic... nie dam sobie odebrać tego Cudu, Nigdy!
i tak miałam koszmary.... że miałąm aborcjeprzed ostatnim USG... rety potem dwa dni chodziłam zbita i myślałam o tym...
ja tam nie wchodze za często bo nie mam cierpliwości na tamtą stronę, aby jedno forum mnie interesuje i żadne więcej. -
Mizzi jeśli chodzi o blendery to ja bym CI poleciła brauna! ja dostałam kilka lat temu cały zestaw tylko kosztuje ok 500zł
jestem mega zadowolona, maszyna niezawodna! wszystko tym robie!
jeśli chodzi o sokowirówke to sie nie znam ale tez polujeta pierwsza srebrna wizualnie super
i chyba mała i poreczna i cena oki
a parametry sprawdzałaś ?
a druga skoro ma opinie gorsze to nie ma sie co pchać..ale z drugiej strony, ile ludzi tyle opini
to tak samo jak z wózkamihehehheeh
-
nick nieaktualny
-
no spr i parametry i opinie o niej to ma całkiem fajne, aby babka sie doczepiła że troche odpady powinny być bardziej suche a tak to spoko... i w razie co jakby sie stalo to można części sobie spokojnie dokupić od producenta i nie drogo
a blender mam też z boscha czarny taki zestaw cały na ślub dostałam i spoko jestogólnie lubię tą firmę bo mam i płytę indukcyjną i piekarnik z niej i jest nie do zajebutania ( z rodzinnego domu tez uzywalismy lodówki itp i do tej pory tyle lat spoko jest) teraz i zmywarkę tez planuje z tej, aby zaluje ze lodówkę z innej kupilam, ale okazja byla i remont itp.. więc skorzystałam:)
a braun też słyszałam że bardzo dobra firma, rozejrzę się i za takimi zestawami, żeby chociaż jeden był zakryty... do blendowania pojemnik...wiesz nie strzele prezentu za 500zł
bo bym sie chyba wściekła
nie to że nie żałuje... ale teraz mam inne wydatki... :<
chcialam sie obkupic w ciuszki ciążowe... plus ten pieprzony tv... rety ja nie wiem kiedy my to kupimy..
-
wiem, wiem..rozumiem! ja tez teraz bym takiego prezentu nie zrobiła
szukaj taki własnie z pojemnikiem, wysokim zamykanym:D sa takie kompety i pewnie w ok 150zł sie zmieścisz
fajny prezent
ja na mikołaja wymysliłam folkorystyczne zasłony dla mamy, w sobote byłam u niej i jak zobaczyła moje korale, takie materiałowe z zakopianskim akcentem to zwariowaławiec jej do kuchni kupie takie zasłony
ale do mikołaja to jeszcze troche:)
-
no własnie widzę
ale muszę się delikatnie podpytać co chce jednak czy to czy drugie
ooo fajny pomysł i bardzo ożywi wnętrzeja właśnie zbieram sie za kupno firan (sama ich nie zawiesze ale moze siostra mi pomoze) i do sypialni i do kuchni
ughh nie lubię tego kupować -
Mizzi ja jakbym miała normalne okno w kuchni to własnie bym sobie zrobiła zasłony takie folklorystyczne, zakochałam sie w tym w Zakopcu! pieknie to wyglada! tym bardziej ze mam kuchnie piaskowo, czerowno, czarna! ale niestety mam okno dachowe, ni cholery nie idzie powiesic zasłony czy firanki..raz ze sie nie da a dwa...jakby to wygladało!
ale mam ochoty zakupić takie zasłony do sypialni plus narzuta na łóżkobedzie kolorowo i moze Małemu też sie spodoba
w taki deseń bym chciałą pojść
http://sklep.supertkaniny.com/userdata/gfx/439e6651651ef6b4da22f2ba522393dc.jpg -
mizzelka wrote:Złota szczerze mówiąc to właśnie też nie wiem, ale ja miałam cały czas takie temp jak ty masz maksymalne
hmm... termometr szaleje czy co?
Mizzelko, to byłoby miło, gdyby moje tempki były spowodowane fasolem:d
Surykatko, mierzę w ustach, ale mierzę w ustach od półtora roku i nigdy nie miałam takich temperatur jak w tym cyklu. mam nadzieje, ze te leki, które łykam po prostu zaczynają normować wreszcie mój organizm i stad te dzikie temperatury:)