X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie żegnam idę nynać z pieskiem bo samotna noc bez męża :(
    ohhh nie lubię tego. Dobranoc Wam . Do jutra :)

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dobry :)
    pierwszaaaaaaaaaaaaaaa :)

co tu taka cisza ?
    wszystkie jeszcze spią :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Ja dziś i jutro woooolneee :) Jedziemy załatwiać wszystkie dokumenty potrzebne do założenia firmy ;P
    O 4 rano obudził mnie silny ból @, z przerwami trzymał do 6 rano ale obyło się bez tabletki przeciwbólowej. Teraz trochę ćmi ale krwawienia jeszcze nie ma, a dziś termin na @... Oby nie przyszła! :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna wlazłam na belly i sie przeraziłam...przeczytajcie co laska pisze! no najchetniej to bym ja zabiła..co za gówniara-jak tak można! nie zycze jej złego ale jakby teraz straciła dziecko ciekawe jakby sie zachowała! szok!!!! kopiuje....czytajcie!

"Bylam i sie dowiedzialam.

Wizyta byla do dupy, 140zl za 10minut badania, nie dostalam zdjecia 3d i nagadal mi ze mam podejrzanie grube lozysko, jak sie zapytalam co to moze oznaczac to powiedzial "i juz pyta, i juz pyta , NIC, WSZYSTKO JEST W PORZADKU" ale odnotowal to i zrobil dwa zdjecia za grubego lozyska, co za palant!! mowi ze cos moze wskazywac na jakas nieprawidlowosc ale nie mowi na jaka!!!

Jestem dzisiaj wsciekla i chce mi sie ryczec, ryczalam jak od niego wyszlam i rycze caly dzien a jak o tym mysle mam ochote wrzeszczec i na wszystkich sie dzis wyzywac

odechcialo mi sie ciazy, odechcialo mi sie wszystkiego

szczerze mozecie mnie zlinczowac za to ze zachowuje sie jak rozpuszczona gowniara ktora nie nadaje sie na matke i nie dorosla do tego i nie potrafi docenic tego co ma bo nie dostala cukierka w takim kolorze jaki sobie wymyslila i macie racje

nie chce miec corki, nie chce zeby ze mna gotowala i sprzatala, nie chce jej czesac wloskow ani zeby mnie nasladowala, zawszze myslalam wszystko tylko nie corka! oczywiscie na zlosc musi byc inaczej, chce mi sie az palic ze zlosci! nie moge nad tym zapanowac i nic na to nie poradze :( :( wiedzialam ze tak bedzie i wiem ze to miejsce to ostatnie miejsce na ziemi do pisania tego typu postow dlatego moze lepiej juz go zakoncze i odezwe sie kiedys jak mi przejdzie.
    najchetniej do konca calej ciazy ukrylabym przed kazdym ta informacje zeby nikt mi nie gratulowal, nie pocieszal mnie i nie przypominal o takim stanie rzeczy jaki jest, nienawidze sie za to ze tak mysle :( :( :( :( :("...

brak słow!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sucz.... !

Rudasek, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny z rana :)

wybrałam w koncu co chce i albo kupię mamie sokowirówkę albo blender, może się jej delikatniepodpytam co chce :)
    http://allegro.pl/blender-bosch-msm-66120-600w-rozdrabniacz-i4588670581.html
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4537860035&ref=last-visited
    miałam chęć i na tą sokowirówkę ale opinie mnie zniechęciły:
    http://www.oleole.pl/sokowirowki/moulinex-fruitelia-ju350.bhtml#opinie

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Mizzy no masz rację kochana najważniejsze, że pojawiła sie owu. Mam nadzieje, że zajde podczas brania clo , bo potem po 4 nieudanych cyklach ginka sugerował inseminacje a ja chce naturalnie :(
    uda się, najważniejsze że już się coś zadziałało i taki dorodny pęcherzyk pękł sam <3 aby czekać na sukces :* uszy do góry :*

• Złota Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, witam się i ja :)

Rudasek! Brak słów....

Widzicie jakie mam tatry zamiast wykresu? Aż zaczyna mnie to bawić, a nie wkurzać. Ciekawe, czy też taka ładna górka wyjdzie z następnego zrywu temperaturowego:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:40

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    :-) :-) :-)
    Anutka moja droga :D jak się miewasz? co tam u Ciebie? Jak ja Cię dawno nie widziałam! :) widzę że dziś masz USG ciekawe co tam się wierci ci w brzuszku :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku kobietka widać że się zagubiła konkretnie, ale jak się nie jest gotowym na dziecko to po co startować?
    i własnie w takich sytuacjach "ciężkich" życie pokazuje kto będzie dobrym rodzicem a kto z przypadku. Przykre i to strasznie bo jak bd córka to co? zabije? jak w Chinach?

ja też chciałabym mieć syna ale córka też bd moim największym skarbem, w sumie jest mi to obojętne.... Aby było zdrowe, a jak nie daj Boże będzie chore to nie usunę za nic... nie dam sobie odebrać tego Cudu, Nigdy!
    i tak miałam koszmary.... że miałąm aborcje :( przed ostatnim USG... rety potem dwa dni chodziłam zbita i myślałam o tym...

ja tam nie wchodze za często bo nie mam cierpliwości na tamtą stronę, aby jedno forum mnie interesuje i żadne więcej.

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi jeśli chodzi o blendery to ja bym CI poleciła brauna! ja dostałam kilka lat temu cały zestaw tylko kosztuje ok 500zł :( jestem mega zadowolona, maszyna niezawodna! wszystko tym robie!

jeśli chodzi o sokowirówke to sie nie znam ale tez poluje :) ta pierwsza srebrna wizualnie super :D i chyba mała i poreczna i cena oki :)
    a parametry sprawdzałaś ?

a druga skoro ma opinie gorsze to nie ma sie co pchać..ale z drugiej strony, ile ludzi tyle opini :)
    to tak samo jak z wózkami :) hehehheeh

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota szczerze mówiąc to właśnie też nie wiem, ale ja miałam cały czas takie temp jak ty masz maksymalne :)
    hmm... termometr szaleje czy co? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota a gdzie mierzysz? Bo podobno jak się mierzy w ustach to skacze tempka :p

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no spr i parametry i opinie o niej to ma całkiem fajne, aby babka sie doczepiła że troche odpady powinny być bardziej suche a tak to spoko... i w razie co jakby sie stalo to można części sobie spokojnie dokupić od producenta i nie drogo :)
    a blender mam też z boscha czarny taki zestaw cały na ślub dostałam i spoko jest :D ogólnie lubię tą firmę bo mam i płytę indukcyjną i piekarnik z niej i jest nie do zajebutania ( z rodzinnego domu tez uzywalismy lodówki itp i do tej pory tyle lat spoko jest) teraz i zmywarkę tez planuje z tej, aby zaluje ze lodówkę z innej kupilam, ale okazja byla i remont itp.. więc skorzystałam:)
    a braun też słyszałam że bardzo dobra firma, rozejrzę się i za takimi zestawami, żeby chociaż jeden był zakryty... do blendowania pojemnik... :) wiesz nie strzele prezentu za 500zł :D bo bym sie chyba wściekła :D nie to że nie żałuje... ale teraz mam inne wydatki... :<
    chcialam sie obkupic w ciuszki ciążowe... plus ten pieprzony tv... rety ja nie wiem kiedy my to kupimy..

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, wiem..rozumiem! ja tez teraz bym takiego prezentu nie zrobiła :) szukaj taki własnie z pojemnikiem, wysokim zamykanym:D sa takie kompety i pewnie w ok 150zł sie zmieścisz :)
    fajny prezent :)

ja na mikołaja wymysliłam folkorystyczne zasłony dla mamy, w sobote byłam u niej i jak zobaczyła moje korale, takie materiałowe z zakopianskim akcentem to zwariowała :) wiec jej do kuchni kupie takie zasłony :) ale do mikołaja to jeszcze troche:)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie widzę :D ale muszę się delikatnie podpytać co chce jednak czy to czy drugie :D
    ooo fajny pomysł i bardzo ożywi wnętrze :) ja właśnie zbieram sie za kupno firan (sama ich nie zawiesze ale moze siostra mi pomoze) i do sypialni i do kuchni :)
    ughh nie lubię tego kupować :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi ja jakbym miała normalne okno w kuchni to własnie bym sobie zrobiła zasłony takie folklorystyczne, zakochałam sie w tym w Zakopcu! pieknie to wyglada! tym bardziej ze mam kuchnie piaskowo, czerowno, czarna! ale niestety mam okno dachowe, ni cholery nie idzie powiesic zasłony czy firanki..raz ze sie nie da a dwa...jakby to wygladało!
    ale mam ochoty zakupić takie zasłony do sypialni plus narzuta na łóżko :) bedzie kolorowo i moze Małemu też sie spodoba :) w taki deseń bym chciałą pojść :)

http://sklep.supertkaniny.com/userdata/gfx/439e6651651ef6b4da22f2ba522393dc.jpg

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Złota szczerze mówiąc to właśnie też nie wiem, ale ja miałam cały czas takie temp jak ty masz maksymalne :)
    hmm... termometr szaleje czy co? :D

Mizzelko, to byłoby miło, gdyby moje tempki były spowodowane fasolem:d

Surykatko, mierzę w ustach, ale mierzę w ustach od półtora roku i nigdy nie miałam takich temperatur jak w tym cyklu. mam nadzieje, ze te leki, które łykam po prostu zaczynają normować wreszcie mój organizm i stad te dzikie temperatury:)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota ja też bym się nie pogniewała gdyby to był fasol :P a może własnie coś się będzie dziać ciekawego skoro to się nie działo wcześniej :> :D

‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ