Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześc Agusia...cześć
jak tam ???
moj Mały wczoraj dokazywał wieczorem
ok 21 sie uaktywnia
czytałam ksiązke a m\Mały mi przeszkadzał cały czas mnie kopiąc bądź szturchając
Dziewczyny, a Wy też dotykajac brzucha czujecie gdzie Dzidzi lezy?
bo ja czuje....zazwyczaj mi sie układa po lewej stronie -
Rudasek wrote:Stojak oki, sprawdza sie na małych rolkach
teraz kupiłam jakiegos giganta i sie nie mieści i sterczy
hihii
fajnie wygląda i obraca się rolka tak? kurde może się rozejrzę za takim... bo chociaż to elegancko wygląda a nie tak aby stoi jak u mnie... jakby ten ręcznik papierowy był u mnie z przypadku
-
ja na razie czuje smyranie
ale wyczuć jest ciężko, choć częściej czuje też właśnie po lewej... w okolicach pępka.
i ciezko zobaczyc czy sie rusza brzuch czy nie (na pewno za wczesnie na to nie ma na co liczyc) bo mi brzuch pulsuje od początku ciąży... więc samo chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 10:05
-
a kreci sie jak chce
jak jest ta mniejsza rolka to sie kreci a ta to tak nie bardzo
ale ubywa reczników to sie beda krecić
sa takie stojaczki Mizzi, ktore stoja na blacie ale tez takie ktore mozna przykrecić do scianycoś na zasadzie papieru toaletowego
:D
-
a ja czuje czasem bąbelki, ale nieraz koło pępka to raczej nie to, kopniaków jeszcze nie...
a i ja i mąż kładzie rękę ale wtedy największa cisza jest
a pulsowanie mam! Przed chwilą miałam ale też koło pępka bo atak kichania miałam kilka razy i nie wiem czy obudziło się czy jelitka głodne
Oj tak, leniuchuję i przy łóżku tosta robię
ale dzisiaj dzień mam zaplanowany więc zleci
-
No to ja już czuje kopa..pulsowanie to zupełnie cos innego
mnie kopie pod pępkiem pieron Mały
ja zjadłam parówke bo mnie nabrałoi wyjątkowo od 8 jestem na nogach
i oczywiscie jestem gapa na maxa, tak sie rozleniwiłam ze zapomniałam ze dziś miałam zajęcia w przedszkolu ! fuck....na szczescie zadzwoniłam, cos sciemniłam i ide jutro -
heheh Rudasku ty to od groma jesteś
no właśnie u mnie to nie pulsowanie to co czuje tylko smyranie takei, czasami nie miłe, a czasami takie łaskotki
ale czekam jak sie dalej rozwinie sytuacja
ja parówki bym nie zjadław ciązy jakaś wredna dla mnie jest
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Przedszkolanko, nie wymienię termometru za 2500 po roku użytkowania:) Mam Baby Comp, on jest bardzo czuły, ale zawsze mierzę w tym samym miejscu, z tyłu ust koło policzka
wooow ! No to fakt, raczej to kiepski pomysłooo a ja mierzyłam pod językiem, tak wyczytałam
a prolaktynę robiłaś?
-
a Agusia mam zajęcia logopedyczne a takimi bejbikami
od 2rż do 4-5 rż
i zapomniałam dziś o nich
bo to pierwszy raz po wakacjach i buuummmm....taka wtopaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:hej Aga no @ nadal nie ma, brzuch nie boli ale czuję tak mokro jakbym już @ miała o_O brzuch mnie mocno bolał od 4 do 6 rano ale obyło się bez przeciwbóla jak nigdy
no to super, uczucie mokra dobry znakja myślę że jak to jutra nie będzie to już super mega i w czwartek/piątek spokojnie by test wyszedł jak ma wyjść
sury_cat lubi tę wiadomość