Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
noooooo....jak słoik z marzeniami
ide do nich jutro....w tamtym roku mialam ich w środy dlatego mi sie poprzestawiało dziśi leże na najlepsze
w sumie mialam na 9.15, wstałam o 8 wiec bym sie wyrobiła ale nic nie przygotowałam bo sie jakoś zawiesiłam w czasie
wiec popoludniu przysiade i cos przygotuje dla nich i jutro musze isc...ale nie chce mi sie jak byk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Złota no taki to się nie może mylić.. słyszłam o takich... ponoć zarąbiste są...
no to w sumie aby pozostało czekać co się rozwinie dalej... czy coś się ruszy konkretnie do góry.
No raczej się nie myli:) Przynajmniej nie powinien:)
Mam nadzieję, ze się ruszy do góry. Jak nie ruszy, to umawiam męża na powtórne badanie nasienia
-
heheh..no to moj spi cała noc..a ja wstaje chyba ze 3 razy..choć dzis postęp jakiś bo tylko dwa
wiecie co..od kilku dni mi chodzi jakas piosenka po głowie, tzn chyba 3 słowa...i co sie okazuje ze to disco-poloi sobie własnie słucham..ale jaja
-
nick nieaktualny
-
to pokaże Wam jeszcze moją Kotke ktora m wszystko w dupie :d
http://wrzucaj.net/images/2014/09/09/10698235833842843316561379738306okKTaB.jpgsury_cat, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:No raczej się nie myli:) Przynajmniej nie powinien:)
Mam nadzieję, ze się ruszy do góry. Jak nie ruszy, to umawiam męża na powtórne badanie nasieniaale dobry sprzęt i na potem... bo w razie co gdybyście po urodzeniu kruszynki nie chcieli mieć za chwilę drugiego to można kontrolować ciało
tzn przewidywać co tam sie dzieje
heheh mam nadzieje ze juz badanko nie bd potrzebne -
Rudasek wrote:to pokaże Wam jeszcze moją Kotke ktora m wszystko w dupie :d
http://wrzucaj.net/images/2014/09/09/10698235833842843316561379738306okKTaB.jpg
zajebistaa jak sie ułożyła fajnie
i ma taką minę: ja pierd... znowu poniedziałek? a nie.. środa
-
No dokładnie..ta robi często..zakłada sobie łapke na pyszczek
wiesz co dupke ma faktycznie zgrabniutką ( po pani hahahah) żarcik
wogole jest filigranowa, ma 7 lat a wyglada jak mały kotek..nie wiem czy wazy 1,5 kg
no a dzis wtorek -
Biorąc pod uwagę nasze problemy z zajściem, to jedno jak sie uda, to będzie cud. Drugie może wtedy być kiedy tylko sobie zechce
nawet pół roku po pierwszym:P
Ale faktycznie, Baby Comp jest super, mierzy dobrze, sygnalizuje dni płodne i niepłodne, sygnalizuje też gdy są problemy z owulacją i u mnie wykrył niewydolność ciałka żółtego. Stąd luteina od 16 dc ZAWSZE. Bo zaawsze jest szansa na zapłodnienie i trzeba ewentualnie podtrzymać ciążę
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Biorąc pod uwagę nasze problemy z zajściem, to jedno jak sie uda, to będzie cud. Drugie może wtedy być kiedy tylko sobie zechce
nawet pół roku po pierwszym:P
Ale faktycznie, Baby Comp jest super, mierzy dobrze, sygnalizuje dni płodne i niepłodne, sygnalizuje też gdy są problemy z owulacją i u mnie wykrył niewydolność ciałka żółtego. Stąd luteina od 16 dc ZAWSZE. Bo zaawsze jest szansa na zapłodnienie i trzeba ewentualnie podtrzymać ciążę
nie zawsze nam się uda trafić do odpowiedniego specjalisty ;/
a moze też być i blokada psychiczna, u mnie wyniki były ok a dziecka brak... dopiero jak miałam w cholerę roboty to coś się ruszyło...
własnie czytałam że mają takie bajery ostrzegawcze i chyba zapamiętuje cały cykl itp. z takim zapisem to gin pewnie ma cąły obraz sytuacji, moj to się tak "rajcował" że ja prowadziłam wykres...śmiać mi sie chcialo z niego wtedy