Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to codziennie sprawdzam papier czy aby nic na nim nie ma, ze strachu czy wszystko dobrze! A tu masz...
chyba przejdę się dzisiaj na strych i mam taki z młodości zestaw książek z disneya co się zamawiało- bajki naszych czasów (może któraś miała?) , chcę je mieć dla dziecka -
ja tak samo.. myślałam że tylko ja tak robie..
ale serio szkoda nerwów.
Bo takie zachowanie mało dojrzałe jest
ja chce to i to i koniec.. -.-
no ludzie...
chyba się zagubiła w swojej decyzji i to porzadnie ale moze pojdzie po rozum do glowy.
a nie kojarzy mi sie -
Ja nawet tego nie komentuję, bo to dziecko chyba jakieś, hormony się na mózg rzuciły i tyle. Ja się staram, pragnę zajść w ciążę, na koncie mam tylko biochemiczną i wizję in vitro, a ona dostała najwspanialszy dar na świecie i go nie chce, bo nie ta płeć. Chciała określoną płeć trzeba było adoptować.
przedszkolanka:), słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Monia oby więcej takich uśmiechów bylo
ale szybko doszłow szoku jestem
Ia masz racje, lepiej nie komentować...
jeju,a ja obrałam już na frytki i poszłam na strych ale jak zobaczyłam z brzegu pudła to tyle tego że wróciłam, może mamę dziś namówię by ze mną poszła
a teraz spać mi się chceXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
czesc,pomyslalalam ze tu sie skryje....
Kurcze wkurza mnie forum- nie lubie jak ktos mi radzi jak ja nie pytam albo jak ktos pyta o cos kokretnie mnie - a odpowiada ktos inny..
Rudasku czy wiesz o co mi chodzi?albo dzis z tymi szpitalaami- jakies zlote rady o cudownym szpitalu - a ja nie pytalam o szpital bo ja juz wybralam- szpital bez kolorowych sal bo tammam lekarza to mi mowi ze jak z Prl i sa dobrze ekipy i zle od porodow.
a kto ja pyta..
sorry.....
zlote rady na wszystko
w glowach im sie przewraca
corka nie syn- a tu ludzie traumy przezywaja.. nie no ja nie moge!!! -
Złota ja pytałam
szukam czemu tak Ci skacze ta tempka i nic mądrego mi nie przyszło jeszcze do głowy... dobrze że lekarz niedługo
oj pospałabym,ale zaraz Przedszkolandia, później obiad, jakiś spacer i tak mi leci i nie mam kiedy
Słoneczna chodź do nas, u nas zdecydowanie spokojniej i nikt nie będzie Ci kazał rodzić tam, a nie tam bo... i milion swoich przekonań -
Słoneczna Kochana, czy nie zauwzyłaś jak na belly forum wyglada..ja tam zagladam ale noż mi sie w kieszeni otwiera jak czytam wpisy:)
Ja mialam z nimi przeboje odnośnie wózka bo tez kazda mądra, poleciały cenami za ok 4 tysie...no niestety mnie na taki nie stać. a nie sadze zeby moje dziecko bylo gorsze bo bedzie jezdzić w wózku za 1700zł..takze rzadko coś tam pisze
Nie kumam bazy czasem..a z tym szpitalem tym bardziej
Kazdy rodzi gdzie chceteraz mozesz nawet w domu rodzic jesli tylko masz ochote i nic komu do tego! a te jakies wywody tam robia...ehhhhhh
zostan z nami, tu jest fajniei słuchamy disco-polo
hehheheh
przedszkolanka:), słoneczna 85 lubią tę wiadomość