X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas burza......grzmi, niebo szafe i pada.....ale za to jakie swieże powietrze :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku a co juz masz dla malego?
    ja roznie sie czuje - na pewno lepiej niz w 1 trymestrze ale rano wymiotuje zolcia jak zawsze. czasem cos zwroce ale juz rzadko.

kurcze co do spzitala- wiem ze u mnie te warunki takie o- i czytalaam ze jedna sala porodowa to jest dwuosobowa ale rodzace nie maja kontaktu wzrokowego

ale lezalaam tam, mam tam lekarza- ludzie chwala ze sa dobrzy lekarze wiec tam ide.

wiadomo, zawsze mozna roznie trafic. aj juz sama nie wiem jak sie tak naslucham
    :(

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjecia nie ogarna tego;-p zbiera sie... a wiecej nawet mam na takiego starszaka, na Malucha wlasnie malo... a kupuje najmniejsze 62 i w gore....
    A Wy jak??

Kupujecie jakies komplety? Body, spiochy, kaftanik?
    Nie wiem ile tego kupic;-/ ktos pomoze w tej kwestii????
    jak widze w sklepie takie piekne rzeczy to mam zamiar wykupic wszystko;-p

I tu wlasnie La, sciagam maske;-p

Rudasek, u Was bedzie Stas?
    U nas poki co Gabriel....sama momentami sie zastanawiam.. :O

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Słoneczna, tym bardziej ze wyjdziesz po deóch dniah..to nie bedzie pobyt dwu tygodniowy :D
    a jesli znasz personel, już CIe "obsługiwali", wiesz co i jak to co szukac dalej.....ja u siebie w miescie nie znam nic :(
    z polecenie mam gina i na szczescie trafiłam super :D i On swoje pacjentki zabiera do siebie do szpitala...ale nie wiem jak tam :D wiec mysle ze nie ma sie czym stresować :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku ja mam to co wrzuciłam :) kilka bodów 50. kilka 58 i kilka 62 :) mam dwa sweterki, chyba 2 kaftaniki, półspiochy...poki co 62 najwiekszy :D i mam chyba 2 body 68...nie kupuje duzo długich i cieplych bo kurde mam nadzieje ze maj bedzie ładny i cos cienszego bede kupować..wogole to mysle ze bede kupować tez na biezaco...nie chce na zapas bo boje sie ze nie uzyje i tylko wydam kase :) teraz musze zakuipć kocyki, czapeczki, skarpetki bo nie mam nic z tych rzeczy...

tak, u nas Staś :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Dokładnie Słoneczna, tym bardziej ze wyjdziesz po deóch dniah..to nie bedzie pobyt dwu tygodniowy :D
    a jesli znasz personel, już CIe "obsługiwali", wiesz co i jak to co szukac dalej.....ja u siebie w miescie nie znam nic :(
    z polecenie mam gina i na szczescie trafiłam super :D i On swoje pacjentki zabiera do siebie do szpitala...ale nie wiem jak tam :D wiec mysle ze nie ma sie czym stresować :)

ja lezalam na patologii a teraz to polozniczy bedzie:) no ale ma chyba byc remont- bede chodzic na szkole rodezenia to zoabcze.
    moj lekarz jest ordynatorem- to moze jakos sie mna zajma,co?:) po to chodze..:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na wypłate i cos zamówie Młodemu i chce wyruszyć na szmatki i do pepco :)

wiesz ciesze sie ze wózek i lozeczko mamy, dwie dość kosztowne rzeczy...reszte be dokupywać pomału :D
    Musze sobie jakies koszule namierzyć :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja narazie ogladam ale nic nie kupujemy- troche dostane po bratankach, jakies nosidelko, ciuszki, wanienke

lozeczko upatrzylam w ikei za 299 zl a wozek to chyba bebetto tak jak patrze i cyztam w necie- ale jeszcze nei widzialam go na zywo:)

wszytsko zakupimy po 24 tyg.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musza sie zajac Sloneczna,nie ma opcji; D
    Napewno parawanami jest oddzielone, bo jeden do drugiego by zagladal...
    Ja bym nie patrzyla na zabudowe, tylko wlasnie na personel. Jesli znasz to dlaczego nie? Nowe sciany i krzesla nie uratuja Tobie zycia ani dziecku...takie moje zdanie. Sory, ze sie wyrazam, nie bylam pytana. Ale rozumiem Twoj tok myslenia...czasem innych nie rozumiem. "ksiezniczki" ;-p

Ja tez dla Malego mam spioszki, pajacyki, kaftaniki, koszuleczki, dzis jakies skarpetki kupilam...i kurteczke.

relge6yd309xm1zq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz co bedzie- do porodu jeszcze czas:)

bedziecie Eko mamami?;p

ja nie bede wielorazowych pieluch uzywac, za duzo paprania w tym- i gdzie to skaldac? w koszu niby zalewac woda....
    czasme pewnie uzyje- jak mi sie skonczy jakas DAda:)

mam nadzieje ze da rade moje dziecko ustawic na tanszych pieluszkach wlasnie typu Dada a nie Pampers

czytalaam ze Dada produkuje wlasnie ta firma co Pamnpersy

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar spróbowac wielorazowych :) ale nie nastawiam sie :) też mysle o Dadzie, opinie różne, moja znajoma jedna chwali , inna gani :D trzeba po prostu spróbowac i juz :D mnie te eco mamy załamują, po prostu mi rece i cycki opadaja jak czytam ich wpisy. Szczegolnie jedna jest taka na lutówkach ze jak widze jej wpis to juz mi sie cisnienie podnosi, nawet nie musze go czytac :D
    Pasta z avokado, olej kokosowy itd....ehhhhhhhhhhh

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie bylam z moim tata na szmatkach i w pepco dzis, znowu wyhaczylam jakies nowe rzeczy..az normalnie wszystko bym wziela...

Potem bylam opytac o nasza dzialke... bylismy u sasiadow. Przyszla do nas matka tego goscia co nam sprzedaje dzialke... wytulila, wycalowala i sie poplakala kobiecina. Widac, ze dobra dusza...oby tak bylo. Moze w koncu na dobrych ludzi trafilismy.

Niestety nie mam od kogo wziac odziezy do mojego malca, kolezanki dziewczynki maja, albo juz starsze towarzystwo i wszystko sprzedane...

Ale mam kolezanke w Anglii, ucieszyla sie jak do niej napisalam;-) obiecala cos zakupic i wyslac;-) byloby milo...

Sloneczna bebetto jest fajny, sama mam 2 modele i zastanawiam sie miedzy nim a tym lupo comfort... bebetto ma fajny wyglad, material i jest lekki....

Nie wiem, jakos lozeczko i wozek zostawiam na pozniej...moze zle robie:-/ ale musimy sie razem z malzem naradzic do konca...

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a podnosiłyscie bebetto...bo mi sie wydaje ze wcale taki lekki nie jest :(
    tak samo jak polecany x-lander kory wcale ni ejest taki fajny :) musicie pochodzic po sklepach i podotykać :D ja sie wybrałam do centrum niemowlęcego, po prostu kazdy wózek brałam i podnosiłam...bo inaczej wizualnie moze być git ale ciezki jak pieron :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram sie naturalnie poniekad ale bez przesady...
    Myslalam o pampersach ale nie wiem czy tych typowych czy tanszej wersji, trzeba jakiejs hurtowni poszukac...

Kiedys chcialam tetre ale nie bede sie w kupie paprac:-p

A jakie koszule kupujecie? Takie rozmiary jak pierwotnie mialyscie? Czy wieksze??

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nosze S a zakupie M :) tak mi sie wydaje, kużwa szczerze mowiąc to nie wiem..musze koszule R przymierzyć przed zakupem :D i chyba to dobry pomysł :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek, o burzy nie mow..bo przyjdzie do mnie;-p

Ale faktycznie parno bylo dzis;-/

Ja testowalam lupo, super sie sklada i bolce od kol nie wystaja..jest lekki, bo nim jezdzilam...
    A bebetto, to moj malz powiedzial ze jest lekki...wiec moze racja, ze to moze byc zafalszowane :D

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie chyba wizualnie nie przytylam, tak ludzie mowia..chyba wszystko na brzuch idzie...

I nosze S, tu problem.ze jak wezme M to ramiona szerokie w brzuchu dobre bedzie...a przy S moze byc na odwrot;-p uuuuups;-p

relge6yd309xm1zq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no koszule to chyba bedzie najlpeiej jakos chociaz przylozyc do siebie- ale mysle ze jak nosze s to kupie m zeby bylo luzniej i wygodniej

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski chyba mogę oficjalnie ogłosić, że @ się spóźnia :D póki co cisza w eterze, brzuch nie boli tylko jest śluz i sutki zaczęły bardzo szczypać ;P zobaczymy czy w nocy lub jutro @ się nie pojawi ;P

Groszek, słoneczna 85, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kiedy test?

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 1144 1145 1146 1147 1148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ