Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku a co juz masz dla malego?
ja roznie sie czuje - na pewno lepiej niz w 1 trymestrze ale rano wymiotuje zolcia jak zawsze. czasem cos zwroce ale juz rzadko.
kurcze co do spzitala- wiem ze u mnie te warunki takie o- i czytalaam ze jedna sala porodowa to jest dwuosobowa ale rodzace nie maja kontaktu wzrokowego
ale lezalaam tam, mam tam lekarza- ludzie chwala ze sa dobrzy lekarze wiec tam ide.
wiadomo, zawsze mozna roznie trafic. aj juz sama nie wiem jak sie tak naslucham
-
Zdjecia nie ogarna tego;-p zbiera sie... a wiecej nawet mam na takiego starszaka, na Malucha wlasnie malo... a kupuje najmniejsze 62 i w gore....
A Wy jak??
Kupujecie jakies komplety? Body, spiochy, kaftanik?
Nie wiem ile tego kupic;-/ ktos pomoze w tej kwestii????
jak widze w sklepie takie piekne rzeczy to mam zamiar wykupic wszystko;-p
I tu wlasnie La, sciagam maske;-p
Rudasek, u Was bedzie Stas?
U nas poki co Gabriel....sama momentami sie zastanawiam..
-
Dokładnie Słoneczna, tym bardziej ze wyjdziesz po deóch dniah..to nie bedzie pobyt dwu tygodniowy
a jesli znasz personel, już CIe "obsługiwali", wiesz co i jak to co szukac dalej.....ja u siebie w miescie nie znam nic
z polecenie mam gina i na szczescie trafiłam superi On swoje pacjentki zabiera do siebie do szpitala...ale nie wiem jak tam
wiec mysle ze nie ma sie czym stresować
-
Groszku ja mam to co wrzuciłam
kilka bodów 50. kilka 58 i kilka 62
mam dwa sweterki, chyba 2 kaftaniki, półspiochy...poki co 62 najwiekszy
i mam chyba 2 body 68...nie kupuje duzo długich i cieplych bo kurde mam nadzieje ze maj bedzie ładny i cos cienszego bede kupować..wogole to mysle ze bede kupować tez na biezaco...nie chce na zapas bo boje sie ze nie uzyje i tylko wydam kase
teraz musze zakuipć kocyki, czapeczki, skarpetki bo nie mam nic z tych rzeczy...
tak, u nas Staś -
Rudasek wrote:Dokładnie Słoneczna, tym bardziej ze wyjdziesz po deóch dniah..to nie bedzie pobyt dwu tygodniowy
a jesli znasz personel, już CIe "obsługiwali", wiesz co i jak to co szukac dalej.....ja u siebie w miescie nie znam nic
z polecenie mam gina i na szczescie trafiłam superi On swoje pacjentki zabiera do siebie do szpitala...ale nie wiem jak tam
wiec mysle ze nie ma sie czym stresować
ja lezalam na patologii a teraz to polozniczy bedzie:) no ale ma chyba byc remont- bede chodzic na szkole rodezenia to zoabcze.
moj lekarz jest ordynatorem- to moze jakos sie mna zajma,co?po to chodze..
-
ja czekam na wypłate i cos zamówie Młodemu i chce wyruszyć na szmatki i do pepco
wiesz ciesze sie ze wózek i lozeczko mamy, dwie dość kosztowne rzeczy...reszte be dokupywać pomału
Musze sobie jakies koszule namierzyć -
ja narazie ogladam ale nic nie kupujemy- troche dostane po bratankach, jakies nosidelko, ciuszki, wanienke
lozeczko upatrzylam w ikei za 299 zl a wozek to chyba bebetto tak jak patrze i cyztam w necie- ale jeszcze nei widzialam go na zywo:)
wszytsko zakupimy po 24 tyg.
-
Musza sie zajac Sloneczna,nie ma opcji; D
Napewno parawanami jest oddzielone, bo jeden do drugiego by zagladal...
Ja bym nie patrzyla na zabudowe, tylko wlasnie na personel. Jesli znasz to dlaczego nie? Nowe sciany i krzesla nie uratuja Tobie zycia ani dziecku...takie moje zdanie. Sory, ze sie wyrazam, nie bylam pytana. Ale rozumiem Twoj tok myslenia...czasem innych nie rozumiem. "ksiezniczki" ;-p
Ja tez dla Malego mam spioszki, pajacyki, kaftaniki, koszuleczki, dzis jakies skarpetki kupilam...i kurteczke. -
no juz co bedzie- do porodu jeszcze czas:)
bedziecie Eko mamami?;p
ja nie bede wielorazowych pieluch uzywac, za duzo paprania w tym- i gdzie to skaldac? w koszu niby zalewac woda....
czasme pewnie uzyje- jak mi sie skonczy jakas DAda:)
mam nadzieje ze da rade moje dziecko ustawic na tanszych pieluszkach wlasnie typu Dada a nie Pampers
czytalaam ze Dada produkuje wlasnie ta firma co Pamnpersy -
ja mam zamiar spróbowac wielorazowych
ale nie nastawiam sie
też mysle o Dadzie, opinie różne, moja znajoma jedna chwali , inna gani
trzeba po prostu spróbowac i juz
mnie te eco mamy załamują, po prostu mi rece i cycki opadaja jak czytam ich wpisy. Szczegolnie jedna jest taka na lutówkach ze jak widze jej wpis to juz mi sie cisnienie podnosi, nawet nie musze go czytac
Pasta z avokado, olej kokosowy itd....ehhhhhhhhhhh -
Ja wlasnie bylam z moim tata na szmatkach i w pepco dzis, znowu wyhaczylam jakies nowe rzeczy..az normalnie wszystko bym wziela...
Potem bylam opytac o nasza dzialke... bylismy u sasiadow. Przyszla do nas matka tego goscia co nam sprzedaje dzialke... wytulila, wycalowala i sie poplakala kobiecina. Widac, ze dobra dusza...oby tak bylo. Moze w koncu na dobrych ludzi trafilismy.
Niestety nie mam od kogo wziac odziezy do mojego malca, kolezanki dziewczynki maja, albo juz starsze towarzystwo i wszystko sprzedane...
Ale mam kolezanke w Anglii, ucieszyla sie jak do niej napisalam;-) obiecala cos zakupic i wyslac;-) byloby milo...
Sloneczna bebetto jest fajny, sama mam 2 modele i zastanawiam sie miedzy nim a tym lupo comfort... bebetto ma fajny wyglad, material i jest lekki....
Nie wiem, jakos lozeczko i wozek zostawiam na pozniej...moze zle robie:-/ ale musimy sie razem z malzem naradzic do konca...mizzelka lubi tę wiadomość
-
a podnosiłyscie bebetto...bo mi sie wydaje ze wcale taki lekki nie jest
tak samo jak polecany x-lander kory wcale ni ejest taki fajnymusicie pochodzic po sklepach i podotykać
ja sie wybrałam do centrum niemowlęcego, po prostu kazdy wózek brałam i podnosiłam...bo inaczej wizualnie moze być git ale ciezki jak pieron
-
Ja staram sie naturalnie poniekad ale bez przesady...
Myslalam o pampersach ale nie wiem czy tych typowych czy tanszej wersji, trzeba jakiejs hurtowni poszukac...
Kiedys chcialam tetre ale nie bede sie w kupie paprac:-p
A jakie koszule kupujecie? Takie rozmiary jak pierwotnie mialyscie? Czy wieksze?? -
Rudasek, o burzy nie mow..bo przyjdzie do mnie;-p
Ale faktycznie parno bylo dzis;-/
Ja testowalam lupo, super sie sklada i bolce od kol nie wystaja..jest lekki, bo nim jezdzilam...
A bebetto, to moj malz powiedzial ze jest lekki...wiec moze racja, ze to moze byc zafalszowane -
nick nieaktualnylaski chyba mogę oficjalnie ogłosić, że @ się spóźnia
póki co cisza w eterze, brzuch nie boli tylko jest śluz i sutki zaczęły bardzo szczypać ;P zobaczymy czy w nocy lub jutro @ się nie pojawi ;P
Groszek, słoneczna 85, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość