X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Aga ;*
    Mizzy tak nie nakręcamy, tak, ja czekam nadal na @ nadal pewna, że zaraz przyjdzie ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury kciukam :)

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Monia ;*

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak relacje z męzem juz ok ? pomaga Ci ? kiedy wizyta u lakarza ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka:D
    kurcze nie spie od 2;/ przewracam sie z boku na bok :| szok normalnie..
    wieczorem zjadłam domowej roboty hamburgera i grzybki, kttore nazbierał moja tata, jak zyje to znaczy ze nie były trujace;p ale chyba jakies pobudzajace;p

maz cos przez sen gada;p i cmoki wysyła <ciekawe do kogo?>

ogladacie lekarzy moze?? popłynełam wczoraj odcinek dalej na tvn player i Iza, żona tego doktorka ginekologa poroniła, az sie popłakałam :( okazało sie, ze ma nieoperacyjna przegrode macicy, ktora bedzie skutkowała każdorazowym poronieniem w przypadku zajscia w ciaze. Beczałam jak bóbr ;(

dziś jedziemy z małżem w sprawie prepisywania dizałki u notariusza- kciukajcie prosze :)

Sury kciukamy za Ciebie :D
    Monia, co tam??

co do reszty akcesoriów to OMG dziewczynki..tyle roznych butelek jest :O
    i antykolkowych i anatomicznych itd.itp. :O

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [img][/img]7c279f08e00b90f7med.jpg

pozdrawiamy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 06:42

mizzelka, przedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a mnie tak suszy jakbym morze alkoholu wypiła :) masakra...
    zapijam sie colą, choć wiem ze nie powinnam ale mam taka chcice na gazowane ze szok! :) pewnie Mały bedzie bekał :D albo miał czkawke przez wyrodną matke :D
    eee tam troche można, nawet położna mi mówiła że jak mi na zgagę pomaga to można sobie pozwolić na szklankę :) kiedyś mi opowiadała że była kobietka z cukrzycą ciążową i się spytali czy je słodycze pije jakies słodkie napoje a ona gadała że pije 2 L coli! codziennie, czaisz? :D potem się dziwiła skąd cukrzyca, kazali jej odstawić to i wróciło wszystko do normy :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Groszku to moze faktycznie byly jakies grzybki halucynki :)
    mam nadzieje, ze juz oki!
    ja dzis w miare spałam, ale łao cała noc, zimno jak byk...i z domu sie nie chce wychodzić a musze isc do dzieciaków :D ale za ok 2h bede znów tutaj..jeeeeeee...a mialam dzis plany zakupowe, no cóż...pogoda ze mna wygrywa:) choć...pozostaje jeszcze allegro :D hihihi :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Monika.Żelazko Znajoma

Wysłany: 10 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    My z mężem staramy się od 2ch lat o dzidziusia i nic. W lipcu dowiedziałam się że mam wodniaka jajowodu. Szybka interwencja 14 sierpnia już mi go usuwali razem z jajowodem niestety. Zostawili mi lewy jajowód do starania się o dzidzie. @ jakimś dziwnym cudem dostałam 2 tyg po operacji i tak się zaczęliśmy starac co 2 dzień a teraz jak mi się dni zaczęły płodne to codziennie. Chciałabym się dowiedzieć czy, któraś miała może podobny problem?
    Serdecznie Pozdrawiam

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku moj tez przez sen gada albo sie smieje! :D
    ale wtedy mam ubaw :D

dziś też w nocy nie spałam bo śniała mi się pieprznięta wścibska sąsiadka ze mnie ścigała ze swoim synem starym pijakiem kawalerem -.-
    co mi sie w głowie ubzdurało??

Ale się rozłożyło :D pewnie poranna gimnastyka? :D

Będę mocno trzymać kciuki i za działkę i za testowanie Marty w bliższym czasie :D

kurde... to chyba jednak ruchy były, bo w ciągu dnia czuje takie szturchanie. nie intensywne ale to na pewno nie skurcze czy też uczucie kłucia... trwają kilka sekund i mniej wiecej w tym samym miejscu np koło pępka a potem o jakieś 2 cm dalej. Wczoraj w czasie kąpieli też się uruchomiło to.. weszłam do takiej w miare ciepłej wody a ja uwielbiam gorącą :( ciężko mi sie przestawić... i czujam jak smyra... i czy sobie wmawiam? sama nie wiem... zgłupiałam...
    czuje rano i wieczorem.. w ciągu dnia rzadko. Najbardziej koło pępka się kreci.

jeny jak ja bym chciała do Pepco :D kupić choć jedną rzecz dla malenstwa... :)
    bo nic ale to nic kompletnie nie mam :(
    a wolę tam kupić koszulkę dla siebie niż w H&M, zraziłam sie kiedys jak kupilam sobie koszulkę ładną z koronką na ramionach... i były identyczne w pepco ( tyle że były w pepco lepiej jakos dopasowane i ramiączek nie musialam przerobić) i po miesiącu H&M koszulka nadaje się na codzien aby... takie kulki się porobiły na niej że szok, a koszulka z pepco normalnie, nie rozciągnęła się, nie ma kulek.. i dałam o połowę taniej za nią, no same plusy :D
    choć nie mówię że jest tak ze wszystkim :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi może i ruchy :)
    ja już czuje wyraźnie i nawet znam plan dnia mojego Małego :)
    teraz własnie fika..zaczyna koło 8 :) potem spi...o 14 znów jest aktywny...spi...i ok 21 zaczyna i tak fika przez ponad godzine :D wczoraj znów nie dał ksiazki poczytać bo cały czas sie wiercił:)
    ale jakie to fajowe :)
    ja nawet pod reka czuje jak połoze :D
    tylko coś tatusiowi nie udaje sie trafić..ale On sobie to tłumaczy tak, ze synuś wie ze to dłon tatusia i nie fika-bo jest grzecznym chlopczykiem :D
    ja moze dziś do Pepco uderze choć patrzac na pogode to mi sie zajeb....nie chce :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

Witam się w ten słoneczny poranek. Zimno, ale słonecznie.

U mnie wypiętrzanie gór trwa. I do tego jakoś źle spalam dziś, ale widzę, że nie ja jedna. I niedobrze mi. I pracować mi się nie chceeeee....

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie próbuje sobie nie wmawiać, ale dziwne żeby to się powtarzało...
    tym bardziej że wcześniej czegoś takiego nie czułam :<
    ale na takie porządniejsze kopniaki nie ma co liczyc :D potem pewnie mi da popalić ;D
    heheh :) fajnie tak czuć dziecko... że jest i ma się dobrze :)

a to taka licha pogoda? u mnie mgła była a teraz jakieś chmury się ciągną, może bd padać :<

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to dziś mamy dzień LENIA :D przydałby się taki :D
    a rzeczywiście idzie ci znów do góry :) ciekawe czy teraz poleci wyżej :D

u mnie też było słonecznie ale do czasu :D najchętniej to bym sie zatuliła w kołdrę :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas wieczorem burza...cała noc ulew i teraz pada, da sie zyc ale leje..musze ubrac kalosze :) o trampach moge zapomnieć! nienawidze takiej pogody :(:( buuuuuuuuuu

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, też bym się najchętniej zatopiła w kołdrę, ale to nie dla mnie, niestety- wstałam o 5;45 i od 8;00 już jestem w pracy.

A tempka mnie tak zaskakuje w tym cyklu, ze już bym chciała,żeby było jutro - bym zobaczyła czy pójdzie w górę czy w dół:D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Ciotki :)
    lece do dzieciaków :)
    jak wróce to bede :)
    buziaki :*

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku daj mi tego deszczu! u nas brak... susza znów :( nic nie rośnie jak na złość.

Złota szkoda :P ja też nie śpie już od 5:40 poszłam do roboty i wróciłam :D a potem znow musze isc ale o 17... :D teraz mozna leniuszkować :D

Właśnie ciekawe co ta tempka kombinuje :D bez kitu :D ciekawy jest ten wykres :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :*

• Złota Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Rudasku daj mi tego deszczu! u nas brak... susza znów :( nic nie rośnie jak na złość.

Złota szkoda :P ja też nie śpie już od 5:40 poszłam do roboty i wróciłam :D a potem znow musze isc ale o 17... :D teraz mozna leniuszkować :D

Właśnie ciekawe co ta tempka kombinuje :D bez kitu :D ciekawy jest ten wykres :D

Mizz, to gdzie Ty pracujesz, ze tak chodzisz w tę i we w tę? :D

‹‹ 1146 1147 1148 1149 1150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ