Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota no niestety działki są strasznie drogie, ale u nas też coraz droższe się robią bo "atrakcyjne miejsce" ale za to masz wszędzie blisko a ja na zkupy większe musze dalej jechac choc kosciol itp mam km od siebie.
eee z czasem mozna wszystko zrobić
a wiem że z kasą teraz i odkładaniem jest ciężko, my ciągle inwestujemy..
teraz ciągnik chcemy kupić ale wydamy minimum 250 tys.. a zazwyczaj kosztują ponad 300... ale nie wiem jak to bd.. jeszcze kombajn do wymiany.. tez koło 400 tysiaków ale może za kilka lat. Jak na razie wymienilismy w ciągu 2 lat prase i owijarkę i kosiarka itp i poszło już prawie 200 tys.. kasa leci między rękami...
co z tego że jest jak ciągle jakieś wydatki, coś sie psuje, coś naprawić trzeba, a wymiana jest konieczna... bo teraz pracuje sie o wiele szybciej i mozna więcej zrobić rzeczy. ;/
a Wy macie lepiej z tym że jak kupicie dom to już go macie, nie musicie w jakieś maszyny inwestować, kupować pasz i koncentratów z witaminami, paliwa aż tyle.. Choć wiem że trzeba przeciez kupic auto a to jest skarbonka itp -
jestem i ja......wróciłam
chyba nie mogłabym byc przedszkolanką, kurde po godzinie mialam ochote zabić polowe tych dzieci-zreszta jak co tydzien
heheheh
ale juz jestem w domku
Mysle co zrobić na obiadmam pomidorówke i wyciagnełam cycka...tylko co dalej
a popoludniu jade do lidla bo jest tydzien chemii gospodarczej, i sa wybielacze, odplamiacze itdmoze uda sie cos zrobic z moja kapa w ciapki
a tam ta chemia niemiecka wiec moze cos zadziała
-
Domyślam sie Agusia
ja też lubie prace z dziećmi stad mój zawód..ale zdecydowanie pole je pojedynczo:)
jak tam Dziewczynki?
jakie plany na dziś
ja zrezygnowałam z zakupow, jedziemy razem popoludniu ale tylko do Lidla
no i dziś matki boski pienieznej wiec czekam na przelew i szalenstwo -
Monia, odstaw lutke i zobaczysz czy tempka spadnie. Jak nie ma ciąży, to spada i przychodzi @, jak jest to nie spada, robisz test i idziesz do lekarza. W 10 dpo może Ci jeszcze beta nie wyjść, bo zagnieżdża się zarodek miedzy 6 a 12 dpo.
Jak odstawisz, tempka nie zleci i wyjdą dwie kreseczki to możesz sobie zapodać lutkę na wszelki wypadek - nie zaszkodzi na pewno, bo to jest lek na podtrzymanie.
EDIT: Rudasku, też bym nie mgła być przedszkolankąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:03
-
właśnie Rudasku miałam pytać dziś o tą kapę
jak poszło
A ja właśnie chyba dziś zrobię sałatkę makaranowa która za mną tyle chodziła
ale nie mam otwieracza do puszki, jupiii... ;/
z tą luteiną to nie wiem w sumie, ja bym sie bała gwałtownie odstawić. -
mizzelka wrote:
z tą luteiną to nie wiem w sumie, ja bym sie bała gwałtownie odstawić.
To nie jest gwałtowne odstawienie. Lutke bierze sie przez 10 dni od ovulki i odstawia, żeby zachować długość fazy lutealnej - ok. 14 dni.
Jak jest w ciąży to okres nie przyjdzie, a jak nie jest to około 4 dni po odstawieniu luteiny @ się pojawi.