Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamo... to ja powiem tak- prócz bucików i tego jednego śpioszka nie mam nic
zastanawiam się tylko nad butelką antykolkową tommee i tyle... nic więcej nie mam i nie wiem
ale jak wparuję do IKEI to będzie źle
Słoneczna, najlepiej nikogo nie słuchać i zrobić jak uważasz- skoro tam masz sprawdzone i jest Ci ten szpital bliższy- nie zastanawiaj się
Marta juuuupiii@ akysz! już się testu nie mogę doczekać!
sury_cat lubi tę wiadomość
-
to trzymamy kciuki za testowanie
przedszkolanka ja tez nie kupilam nic oprocz czapeczki! tylko ogladam
butelki te tommy polecaja ale najtaniej w necie- chyba bede spisywac gdzie i co zeby potem zamowic tylko:) nie chce kusic losu:)sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:najgorsza zawsze pierwsza doba, a to już tydzień i stan stabilny więc teraz musi być coraz lepiej
w tam tym roku kuzynka moja nie przyjechała na moje wesele bo własnie urodziła w 6 miesiącuale synek jest cały i zdrowy jak rybka, z dzisiejszą medycyną naprawdę można wiele i tyle sie zmieniło..tyle sprzętu itp...
słoneczna moja chrzestna pracuje w tym szpitalu co chcesz rodzic tyle że na wewnętrznymto tam mają w cholerę ciekawie
ale personel jest spoko... moja babcia miala problemy z sercem to jak sie zajęła nią młoda lekarka bardzo ambitna to wykryli jej chorobę szybko i przepychanie żył miała ale w innym szpitalu też bardzo szybko a teraz ma super ułożone leki itp.. a badań miała multum... i co z tego że pójdziesz do nowego szpitala itp jak trafisz na debila? ja sama idę w las.. nie wiem co jest w tym szpitalu w którym urzęduje moj lekarz, ale mieszka kilka metrów od niego, a pielęgniarki zawsze super, takie przyjemne i w lab...
-
słoneczna 85 wrote:no juz co bedzie- do porodu jeszcze czas:)
bedziecie Eko mamami?;p
ja nie bede wielorazowych pieluch uzywac, za duzo paprania w tym- i gdzie to skaldac? w koszu niby zalewac woda....
czasme pewnie uzyje- jak mi sie skonczy jakas DAda:)
mam nadzieje ze da rade moje dziecko ustawic na tanszych pieluszkach wlasnie typu Dada a nie Pampers
czytalaam ze Dada produkuje wlasnie ta firma co Pamnpersytzn kiedys tak robiły nasze matki ale ja nie koniecznie chce
Moja kuzynka non stop używała Dada przy córcibyły super
znów siostra męza jedna używa też
są spoko a mały delikatny jest (miał pokrzywkę zaraz po porodzie itp) więc i ja bd też Dadę brała
o ile własnie alergia jakaś nie wyskoczy ale myślę że bd ok
-
to ja do tyłu z zakupami, nic nie kupiłam nadal
nawet dla siebie
a nie przepraszam.. kupiłam sobie Bio oil, zaszalałam a co... rozstępy mam niezłe (na udach) więc wiem co mnie czeka na brzuchu... tygrysek... więc spróbuje tego.
Zobaczymy jak to działa i czy to jest takie cudo -
ja tam nie włażę wcale
nie psuje sobie nerwów
w internecie jest tyle świętości itp i porad że można samemu ogarnąć,
choć tak jak piszesz słoneczna w sumie mozna zajrzeć i poczytać co tam i jak tam
ale sama wiesz że w Mamo to ja itp to mnóstwo tego jest
-
ja juz nawet dzwoniłam
ale Pani mnie skierowała do oddziałowej, której nie moge złapać juz od tygodnia
taka zapracowana kobita
chyba podejde osobiscie, moze ja namierze
ja juz po kąpieli...czekamy na tatusia i na serialeheheh
-
a ja idę zrobić sobie jajecznicę i wkroję sobie pomidory z ogródka mniami
i własnie kąpiel... przyda się taka relaksacyjna
kurde ale sie rozpisałam cholera....
dziś zamówiłam sokowirówkę... babcia podpytała delikatnie co by im sie przydało itpa miała dobre opinie to czekam.. może przyjdzie do soboty... mam nadzieje
a płace przy odbiorze więc chyba szybko poleci to. chociaz ja to mam przygody z kurierami.. w karierze aby jeden był w porządku reszta jakaś znerwicowana i pretensje do całego świata że tyle musiał biedaczek jechać do mnie -.-
-
a mnie tak suszy jakbym morze alkoholu wypiła
masakra...
zapijam sie colą, choć wiem ze nie powinnam ale mam taka chcice na gazowane ze szok!pewnie Mały bedzie bekał
albo miał czkawke przez wyrodną matke