Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurna smieszne te laski..teraz sie wzajemnie przepraszaja, zeby sie czasem ktoras nie obraziła
a niech sie obraza...dla mnie to bez znaczenia..gdyby zywo w tamtym forum uczestniczyła i tez by mnie cos wpieniało to od razu bym napisała
ehhhhhhhhhhhh
-
nick nieaktualny
-
O mamusiu...właćzyłam mozzarta dla dzieci! ale nudaaaaaaaa....nawet moj kot ucieka z pokoju
a wydawałoby sie ze mi sie spodoba tym bardziej ze jestem po szkole muzycznejbuahhahahah
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
tak bo teraz tamta co pisala o szpitalach che odejsc- i mowia jej zeby zostala bo ma takie cenne onformacje..
ale ja jej nie prosilam o porady na temat szpitala
i sie dziwia czemu tyle stron naprodukowaly? no jak ona daje posty po stronie;) zlote rady gratis:) -
Tam w każdym temacie się o coś kłócą, nie wiem, czy to ciąża za przeproszeniem im się na mózg rzuciła, czy co, choć z ciężarnymi miałam w życiu styczność i żadnej aż tak nie odbijało. Lepiej, najlepszym przykładem jesteście wy, wam też nie odbiło (albo dobrze się maskujecie).
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Tam w każdym temacie się o coś kłócą, nie wiem, czy to ciąża za przeproszeniem im się na mózg rzuciła, czy co, choć z ciężarnymi miałam w życiu styczność i żadnej aż tak nie odbijało. Lepiej, najlepszym przykładem jesteście wy, wam też nie odbiło (albo dobrze się maskujecie).
apetyt rosnie w miare jedzenia
dasz palec to chca reke:)mizzelka lubi tę wiadomość
-
a ja tam nie zwracam na nie uwagi ostatnio
te wszystkie eco
własnie smaże placki ziemniaczane na smalcu, przegryzam jabłkiem i gest git
byleby mi smakowało i Małemu:)
a jemu smakuje bo dzis dokazuje cały dzien -
Hejka;-)
Ja szaleje... chyba okupie malego na caly rok;-p cos mi sie z glowa dzieje;-p zakupoholizm;-p
Jestem w szoku... jak mozna tak pisac... odnosnie niecheci do danej plci;-/
Ja znowu myslalam ze bedzie dziewczynka..laleczki, spineczki, sukieneczki i te sprawy...wspolne zakupy;-) ale jest chlopak i tez go bede bardzo kochac! Nigdy bym nie pomyslala tak jak ta laska, sumienie by mi nie pozwolilo..bo czulabym ze grzesze i ze za kare moge miec zabrane..
Odnosnie szpitala, moga byc sciany z prlu, niezbyt piekne drzwi i wnetrza, ale moze opieka jest ok? Przeciez nie bedziemy rodzic ze scianami, a jak ktos chce to niech leci do kliniki...przeciez sa rozne szpitale. Ja nie wchodze na lutowki od pamietnych akcji, nie udzielam sie tam juz....Zrazilam sie, bylo mi przykro..zreszta nie tylko mnke... tutaj sie nie klocimy przynajmniej;-)
Sloneczna jak sie czujesz??
Mizzy fajne te zegary;-)
Rudasek, fajna ta kuchnia Twa;-)
Marta, jak sluz to by bylo dobrze;-) niech zalewa,ale tylko on;-)
Przedszkolanko, jak tam obiadek dzis?
Zlota, La witajciedawno Was nie bylo....
Niech syneczek Kaaroli rosnie zdrowo;-) powinno byc dobrze, mam nadzieje ze nic sie wiecej nie przyplacze i bedzie ok;-)
-
Groszku na to ładnie dajesz po garach
tylko z głowa rób zakupy..pomyśl ze w pewne rzeczy po 2-3 tyg nie wejdzie wiec nie kupuj 100 sztuk
hihihi
zdjęcia mi tu pokazuj wszystkiego co kupilas....
co u CIebie ??
A macie już imie dla synka ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:14
-
cześć Groszku
obiad pycha ;p do teraz trzyma :p
a my po spacerku
miałam spięcie z sąsiadką,polewa :d dobrze że ja taka wyszczekana :p
No i byłam z mamą na strychu ale to trzeba całego dnia by przekopac...no i już niedłuugo tez bedziemy ciuchowac,ksiązkowac i łozeczko sprawdzać bo okazalo sie ze nie
wiadomo czy śruby mamy :o
A Wam jak minął dzień?