Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja chyba wezmę te tommee , najwyżej później kupię avene- zobaczymy czy będzie z tej piło
ooo to zaraz i do mnie ulewa pewnie przyjdzie
Rudasku a ile pieluch zwykłych będziesz kupować (jako nieekologiczna matka, użytkowniczka pampersów)
-
Ja mysle ze kazda firma sie w czyms przesciga.. widzialam tez z firmy tommee cos tam... szczerze to chyba tylko cena sie roznia...moze ksztaltem, wzorem, materialem wykonania.. sama nie wiem:-O
A Wy jak myslicie??
Dzis z malzem do banku jedziemy, chcialam kuknac w kilka miejsc, ale jak mnie bedzie napierdzielal tak krzyz to ciezko to widze;-/
Ah mamy dolegliwosci;-p dobrze ponarzekac w kobiecym gronieprzedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia ja kupuje 10 sztuk!
chce spróbować wielorazowych ale na poczatek kupie 10sztuk, a jesli sie juz na 100% przekonam ze chce dziecku założyc tetre i potem ja prac to dokupie:) te kilka sztuk to tak do wózka, do łózeczka, na ramie itdprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja bym chciala bardzo karmic cycusiem, ale jak to wyjdzie..wiadomo, ze tez jakas wode do popicia czy herbatke czy cos w czyms trza podac, wiec flacha musi byc...
Ja nawet nie wiedzialam ze sa te wielorazowe pieluchy jeszcze;-p
A jakie pampersy bedziecie kupowac??
-
cholera zamówiłam inofolic przez allegro i przyszło i listonoszka zostawiła awizo że mam odebrać na poczcie a jestem w domi i ja i teściowa i babcia i jakoś nikt nie słyszał żeby pukała bo ie mamy dzwonka przez remont ale pukanie słychać dobrze . wrrr
-
przedszkolanka:) wrote:Monia nie musi dolegać
później będzie aż nad
-
nick nieaktualny
-
kurna dla mnie te programy to zenada
no i ustawka jak byk, non stop CI sami ludzie w projektach tvn-u...
Wczoraj u tych chlopaczków z mamusiami byla taka ukrainka ktora tez była w "idealna niania"..hehheheh