Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:a piorą w proszku dla dzieci czy w normalnym? bo są też specjalne płyny dla niemowlaków do płukania zmiękczające, może to by coś dało? bo teraz raczej ciężko będzie trafić na dobrą pościel
pewnie, ze w takim dla dziecipo prostu jakośc pościeli jest taka beznadziejna... i to w wiekszości własnie w tych kompletach gdzie daja rożek, ochranicz, pościel itd! nie kosztuje taki komplet mało a jakość jest beznadziejna, po prostu jakies sztucznośći sa dodawane do materiału i drapie, gryzie, jest sztywny i potliwy
-
nick nieaktualnyzant85 wrote:Najgorsze jest to czekanie, nawet już nie ten sam moment kiedy @ przychodzi, ale czekanie wykańcza i daje nadzieje... Ciekawe czy wytrzymasz do 16-go, bo ja jak widzisz nie wytrzymałam i zrobiłam dzień wcześniej niż planowałam najwcześniej:-)
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:pewnie, ze w takim dla dzieci
po prostu jakośc pościeli jest taka beznadziejna... i to w wiekszości własnie w tych kompletach gdzie daja rożek, ochranicz, pościel itd! nie kosztuje taki komplet mało a jakość jest beznadziejna, po prostu jakies sztucznośći sa dodawane do materiału i drapie, gryzie, jest sztywny i potliwy
kurde nie wiem z czego oni robią tą pościel... -
sury_cat wrote:Aga spokojnie, będzie jedna kreska, mówię Ci
no no, ja wiem
rudasku dlatego takie rzeczy to w sklepie, gdzie możesz dotknąć, sprawdzić i oddać
zant, ja pierwsze testy też tak robiłam, bete w 10 dpo, ale później człowiek już inaczej podchodzi, widzisz jak Marta ładnie dała rade to i Ty dasz
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja poprzednie 2 cykle już z testem szalałam w 26dc a 34 i 30 przyszła @ i było rozczarowanie, dlatego teraz powiedziałam, że nie, bo wolę nawet zobaczyć @ niż I kreskę
ale jak już małpiszon się spóźnia to zatestuję, i tak mnie to pewnie nie minie ;P
-
Hehe aaa:-) to dlaczego tak w połowie dnia chcesz testować? Na betę idziesz? a myślałam, że będę testować przed Tobą
to zmienia postać rzeczy, kurcze ekscytujące, za kilka godzin się wszystko wyjaśni...
Musicie mi wybaczyć moje gafy, nie nadrobię 1160 stron wątku:-) -
o mamusiu to tylko ja tu byłam taka cierpliwa jesli chodzi o test! gdyby nie Wase namowy to bym chyba do kolejnej @ czekałą i nie robiła
hehehehchyba jakaś dziwna jestem:)
Czułam, ze jestem w ciązy a testu nie chciałam robić
oooooooooo moj Młody sie uaktywnił..kopale mi sprzedajesury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzant spoko, sama się gubię zawsze jak dziewczyny mają wizyty u lekarza, jeszcze nigdy dobrze nie powiedziałam żadnego terminu xD także też nie ogarniam xD
a chcę zatestować normalnie sikaczem dziś bo już mam dość tego zawieszenia ;P jak wyjdzie to będę najszczęśliwszą kobietą na świecie, jak nie wyjdzie to czekam spokojnie na @ a jak do poniedziałku @ dalej nie będzie to testuję jeszcze raz - taki mam plan działaniaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:o mamusiu to tylko ja tu byłam taka cierpliwa jesli chodzi o test! gdyby nie Wase namowy to bym chyba do kolejnej @ czekałą i nie robiła
hehehehchyba jakaś dziwna jestem:)
Czułam, ze jestem w ciązy a testu nie chciałam robić
oooooooooo moj Młody sie uaktywnił..kopale mi sprzedaje
no ja właśnie jestem niemal pewna, że będzie I krechamózg mówi mi: "Czekaj na @" ale serce mówi "Będziesz mamusią" ciało w sumie mówi to co serce ;P
-
sury_cat wrote:zant taki... bardziej wodnisty podobny do płodnego z tym, że się nie ciągnie ;P ale miałam jeszcze tydzień temu kremowy i lepki, więc się zmienił i to jakieś 3 dni temu tylko, że teraz jest go trochę więcej niż wczoraj i przedwczoraj
Sury, nie chcę Cię martwić, ale ja taki śluz jak opisujesz mam zawsze przed @. am nadzieje, ze u Ciebie tak nie będzie -
nick nieaktualnyZłota wrote:Sury, nie chcę Cię martwić, ale ja taki śluz jak opisujesz mam zawsze przed @. am nadzieje, ze u Ciebie tak nie będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny