X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a do 16 jeszcze tak daleko...
    Aga spokojnie, będzie jedna kreska, mówię Ci ;)

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    a piorą w proszku dla dzieci czy w normalnym? bo są też specjalne płyny dla niemowlaków do płukania zmiękczające, może to by coś dało? bo teraz raczej ciężko będzie trafić na dobrą pościel

pewnie, ze w takim dla dzieci :) po prostu jakośc pościeli jest taka beznadziejna... i to w wiekszości własnie w tych kompletach gdzie daja rożek, ochranicz, pościel itd! nie kosztuje taki komplet mało a jakość jest beznadziejna, po prostu jakies sztucznośći sa dodawane do materiału i drapie, gryzie, jest sztywny i potliwy :(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • zant85 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to czekanie, nawet już nie ten sam moment kiedy @ przychodzi, ale czekanie wykańcza i daje nadzieje... Ciekawe czy wytrzymasz do 16-go, bo ja jak widzisz nie wytrzymałam i zrobiłam dzień wcześniej niż planowałam najwcześniej:-)

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant85 wrote:
    Najgorsze jest to czekanie, nawet już nie ten sam moment kiedy @ przychodzi, ale czekanie wykańcza i daje nadzieje... Ciekawe czy wytrzymasz do 16-go, bo ja jak widzisz nie wytrzymałam i zrobiłam dzień wcześniej niż planowałam najwcześniej:-)
    ja nie czekam do 16-go tylko do 16-tej godziny bo mi @ się spóźnia już 2 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    pewnie, ze w takim dla dzieci :) po prostu jakośc pościeli jest taka beznadziejna... i to w wiekszości własnie w tych kompletach gdzie daja rożek, ochranicz, pościel itd! nie kosztuje taki komplet mało a jakość jest beznadziejna, po prostu jakies sztucznośći sa dodawane do materiału i drapie, gryzie, jest sztywny i potliwy :(

kurde nie wiem z czego oni robią tą pościel... :/

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Aga spokojnie, będzie jedna kreska, mówię Ci ;)

no no, ja wiem ;)

rudasku dlatego takie rzeczy to w sklepie, gdzie możesz dotknąć, sprawdzić i oddać :)

zant, ja pierwsze testy też tak robiłam, bete w 10 dpo, ale później człowiek już inaczej podchodzi, widzisz jak Marta ładnie dała rade to i Ty dasz :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poprzednie 2 cykle już z testem szalałam w 26dc a 34 i 30 przyszła @ i było rozczarowanie, dlatego teraz powiedziałam, że nie, bo wolę nawet zobaczyć @ niż I kreskę :/ ale jak już małpiszon się spóźnia to zatestuję, i tak mnie to pewnie nie minie ;P

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe aaa:-) to dlaczego tak w połowie dnia chcesz testować? Na betę idziesz? a myślałam, że będę testować przed Tobą:-) to zmienia postać rzeczy, kurcze ekscytujące, za kilka godzin się wszystko wyjaśni...
    Musicie mi wybaczyć moje gafy, nie nadrobię 1160 stron wątku:-)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamusiu to tylko ja tu byłam taka cierpliwa jesli chodzi o test! gdyby nie Wase namowy to bym chyba do kolejnej @ czekałą i nie robiła :)

heheheh :) chyba jakaś dziwna jestem:)
    Czułam, ze jestem w ciązy a testu nie chciałam robić :)

oooooooooo moj Młody sie uaktywnił..kopale mi sprzedaje :D

sury_cat lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant spoko, sama się gubię zawsze jak dziewczyny mają wizyty u lekarza, jeszcze nigdy dobrze nie powiedziałam żadnego terminu xD także też nie ogarniam xD
    a chcę zatestować normalnie sikaczem dziś bo już mam dość tego zawieszenia ;P jak wyjdzie to będę najszczęśliwszą kobietą na świecie, jak nie wyjdzie to czekam spokojnie na @ a jak do poniedziałku @ dalej nie będzie to testuję jeszcze raz - taki mam plan działania :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    o mamusiu to tylko ja tu byłam taka cierpliwa jesli chodzi o test! gdyby nie Wase namowy to bym chyba do kolejnej @ czekałą i nie robiła :)

heheheh :) chyba jakaś dziwna jestem:)
    Czułam, ze jestem w ciązy a testu nie chciałam robić :)

oooooooooo moj Młody sie uaktywnił..kopale mi sprzedaje :D

no ja właśnie jestem niemal pewna, że będzie I krecha :/ mózg mówi mi: "Czekaj na @" ale serce mówi "Będziesz mamusią" ciało w sumie mówi to co serce ;P

• Złota Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    zant taki... bardziej wodnisty podobny do płodnego z tym, że się nie ciągnie ;P ale miałam jeszcze tydzień temu kremowy i lepki, więc się zmienił i to jakieś 3 dni temu tylko, że teraz jest go trochę więcej niż wczoraj i przedwczoraj

Sury, nie chcę Cię martwić, ale ja taki śluz jak opisujesz mam zawsze przed @. am nadzieje, ze u Ciebie tak nie będzie :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png

Wysłany: 11 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pamiętam przeważnie :P
    dzisiaj- Marta test
    jutro - Groszek połówkowe
    14.09 - zant test
    16.09- Monia test
    17.09 - Rudasek wizyta
    18.09- ja wizyta :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Sury, nie chcę Cię martwić, ale ja taki śluz jak opisujesz mam zawsze przed @. am nadzieje, ze u Ciebie tak nie będzie :)
    nie martwisz mnie spoko, ale ja np. nigdy nie miałam takiego śluzu przed @ bo mam albo mocno gęsty albo wcale przed @, to dla mnie też nowość, ale nie zdziwię się, jeśli przyjdzie @

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    ja pamiętam przeważnie :P
    dzisiaj- Marta test
    jutro - Groszek połówkowe
    14.09 - zant test
    16.09- Monia test
    17.09 - Rudasek wizyta
    18.09- ja wizyta :D
    dobra dobra przyznaj się, że w kalendarzu zapisujesz ;D

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat za pewne wiesz, że największe stężenie hcg jest rano, ja nawet staram się nie pić dużo wieczorem, żeby stężenie było możliwie największe...ale oczywiście trzymam kciuki za 2 krechy

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant wiem, ale ja i tak wstaję w nocy czasem po kilka razy siusiu więc... :/ poza tym jeśli jestem w ciąży a @ się spóźnia to sądzę, że już po południu powinien wyjść chociaż bladzioch ;)

Wysłany: 11 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, no właśnie nie :O ale podobno w ciązy lepsza pamięć jest- przyda się na studiach :P

no Marta 2h przed testem już staraj się nie pić może :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie piję, wypiłam herbatkę w pracy i nie będę już pić nic ;P

Wysłany: 11 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki, trzeba wstać z wyra i coś ogarnąć :P
    będę zaglądać na pewno :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ