X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź dobrej myśli sury_cat
    Ja testuję 14-go jeśli @ się nie pojawi. Za to powinnam wiedzieć wcześniej bo mierzę tempkę i spada mi dzień przed.

sury_cat lubi tę wiadomość

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)
    a u Ciebie tempka ładnie się pnie :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś to pokaże się jedna, przyjdzie @ i co? Walczycie dalej :) macie plan tak? P. badania, Ty jak trzeba będzie też i działacie :) poza tym macie tonę papierów, więc zobaczysz jak czas będzie leciał zanim się obejrzysz a będą dwie i nagły szok bo przecież jak to się stało :) więc obiecaj że nie będzie łez i smutku, bo przecież czekasz na @ tak? :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Martuś to pokaże się jedna, przyjdzie @ i co? Walczycie dalej :) macie plan tak? P. badania, Ty jak trzeba będzie też i działacie :) poza tym macie tonę papierów, więc zobaczysz jak czas będzie leciał zanim się obejrzysz a będą dwie i nagły szok bo przecież jak to się stało :) więc obiecaj że nie będzie łez i smutku, bo przecież czekasz na @ tak? :)

nie będzie łez (chyba) ale smutek malutki pewnie będzie ;P no chyba, że Bóg się zlitował nade mną i właśnie się spełnia moje największe marzenie :) to łzy będą na bank! :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta kupowała już któraś butelki i takie gadzety ?
    Groszku Ty coś tam kiedyś ogladałaś...kupiłaś cos?
    Aga a TY?
    Mizzy ?

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda mój wykres wygląda obiecująco ale ten negatyw mnie zbił z tropu. Poza tym jest tyle osób które starają się dłużej niż ja, że niby czemu mi miało by się udać tak szybko... To mój 3 cykl starań ale pierwszy był zaburzony po odstawieniu tabsów, drugi już był ok, ale przytulanie było wieczorem dzięń po owulce więc chyba za późno, więc tak naprawdę to dopiero w tym cyklu robimy co się da:-)

Wysłany: 11 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, będzie ewentualnie lekkie zawiedzenie , ale przynajmniej brawo za cierpliwość, bo do terminu @ mało kto wytrzymuje :)

Rudasku ja oglądałam i będę zamawiała antykolkowe tomee tippee ;) podobają mi się i są polecane :)

zant u nas było serducho dwa dni przed owulką! i to po laparoskopii męża (żylaki) i nie wiem jakim cudem ale się udało :O i to jeszcze owulkę źle obliczyło i wykres też :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie byłam w toalecie i jest...... DUŻO ŚLUZU! :) ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju, chcesz by ciężarna zawału dostała??? Aż mi serce przyspieszyło po tym " byłam w toalecie..." :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) 2 dni przed owulką to chyba w miarę dobrze, bo nawet i 5 dni mogą żyć, gorzej jak jest po owulce, bo zanim ruszą w drogę i dotrą do celu to jajca już nie ma...
    Dużo śluzu to chyba dobrze co sury_cat? A jaki? Kremowy, wodnisty?

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz ogladam te komplety pościeli, ale kurna nie wiem..znów kolezanka dzwoniła, kolejna ktora nie polecała tej z allegro..mowiła ze kupiła i po praniu była taka sztywna i gryzaca jakby kg krochmalu tam wrzuciła...mamusiu! help!!!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant taki... bardziej wodnisty podobny do płodnego z tym, że się nie ciągnie ;P ale miałam jeszcze tydzień temu kremowy i lepki, więc się zmienił i to jakieś 3 dni temu tylko, że teraz jest go trochę więcej niż wczoraj i przedwczoraj

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka pościel Rudasek? Ja kupuję z Allegro ale tylko konkretnego producnta i jestem zadowolona

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ja teraz ogladam te komplety pościeli, ale kurna nie wiem..znów kolezanka dzwoniła, kolejna ktora nie polecała tej z allegro..mowiła ze kupiła i po praniu była taka sztywna i gryzaca jakby kg krochmalu tam wrzuciła...mamusiu! help!!!!

a piorą w proszku dla dzieci czy w normalnym? bo są też specjalne płyny dla niemowlaków do płukania zmiękczające, może to by coś dało? bo teraz raczej ciężko będzie trafić na dobrą pościel

Wysłany: 11 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant tylko po zabiegu teoretycznie plemników nie było :P bo to tydzień po zabiegu było, gdzie miesiąc miał być post od serduchowania :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to chyba dobry znak sury_cat bo przed okresem to raczej sucho się powinno robić, ja od owulki mam kremowy ale raczej coraz mniej ostatnio...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja zawsze mówię: gówno wykresy, gówno tempki bo jak Bóg chce, żeby coś się stało to się stanie choćby nie wiem co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant85 wrote:
    Hmm to chyba dobry znak sury_cat bo przed okresem to raczej sucho się powinno robić, ja od owulki mam kremowy ale raczej coraz mniej ostatnio...
    ja miałam po owulce właśnie kremowy, lepki, później chyba ze 2 dni suche i od 3 dni mam taki śliski wodnisty że cały czas myślę, że to już @ mnie zalewa ;P

Wysłany: 11 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do 16 jeszcze tak daleko...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jak widać cuda się zdarzają:-) Jest dla nas nadzieja hehe

‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ