Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martuś to pokaże się jedna, przyjdzie @ i co? Walczycie dalej
macie plan tak? P. badania, Ty jak trzeba będzie też i działacie
poza tym macie tonę papierów, więc zobaczysz jak czas będzie leciał zanim się obejrzysz a będą dwie i nagły szok bo przecież jak to się stało
więc obiecaj że nie będzie łez i smutku, bo przecież czekasz na @ tak?
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Martuś to pokaże się jedna, przyjdzie @ i co? Walczycie dalej
macie plan tak? P. badania, Ty jak trzeba będzie też i działacie
poza tym macie tonę papierów, więc zobaczysz jak czas będzie leciał zanim się obejrzysz a będą dwie i nagły szok bo przecież jak to się stało
więc obiecaj że nie będzie łez i smutku, bo przecież czekasz na @ tak?
nie będzie łez (chyba) ale smutek malutki pewnie będzie ;P no chyba, że Bóg się zlitował nade mną i właśnie się spełnia moje największe marzenieto łzy będą na bank!
-
Co prawda mój wykres wygląda obiecująco ale ten negatyw mnie zbił z tropu. Poza tym jest tyle osób które starają się dłużej niż ja, że niby czemu mi miało by się udać tak szybko... To mój 3 cykl starań ale pierwszy był zaburzony po odstawieniu tabsów, drugi już był ok, ale przytulanie było wieczorem dzięń po owulce więc chyba za późno, więc tak naprawdę to dopiero w tym cyklu robimy co się da:-)
-
oj, będzie ewentualnie lekkie zawiedzenie , ale przynajmniej brawo za cierpliwość, bo do terminu @ mało kto wytrzymuje
Rudasku ja oglądałam i będę zamawiała antykolkowe tomee tippeepodobają mi się i są polecane
zant u nas było serducho dwa dni przed owulką! i to po laparoskopii męża (żylaki) i nie wiem jakim cudem ale się udałoi to jeszcze owulkę źle obliczyło i wykres też
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja teraz ogladam te komplety pościeli, ale kurna nie wiem..znów kolezanka dzwoniła, kolejna ktora nie polecała tej z allegro..mowiła ze kupiła i po praniu była taka sztywna i gryzaca jakby kg krochmalu tam wrzuciła...mamusiu! help!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:ja teraz ogladam te komplety pościeli, ale kurna nie wiem..znów kolezanka dzwoniła, kolejna ktora nie polecała tej z allegro..mowiła ze kupiła i po praniu była taka sztywna i gryzaca jakby kg krochmalu tam wrzuciła...mamusiu! help!!!!
a piorą w proszku dla dzieci czy w normalnym? bo są też specjalne płyny dla niemowlaków do płukania zmiękczające, może to by coś dało? bo teraz raczej ciężko będzie trafić na dobrą pościel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzant85 wrote:Hmm to chyba dobry znak sury_cat bo przed okresem to raczej sucho się powinno robić, ja od owulki mam kremowy ale raczej coraz mniej ostatnio...