Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź dobrej myśli sury_cat
    Ja testuję 14-go jeśli @ się nie pojawi. Za to powinnam wiedzieć wcześniej bo mierzę tempkę i spada mi dzień przed.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)
    a u Ciebie tempka ładnie się pnie :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś to pokaże się jedna, przyjdzie @ i co? Walczycie dalej :) macie plan tak? P. badania, Ty jak trzeba będzie też i działacie :) poza tym macie tonę papierów, więc zobaczysz jak czas będzie leciał zanim się obejrzysz a będą dwie i nagły szok bo przecież jak to się stało :) więc obiecaj że nie będzie łez i smutku, bo przecież czekasz na @ tak? :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Martuś to pokaże się jedna, przyjdzie @ i co? Walczycie dalej :) macie plan tak? P. badania, Ty jak trzeba będzie też i działacie :) poza tym macie tonę papierów, więc zobaczysz jak czas będzie leciał zanim się obejrzysz a będą dwie i nagły szok bo przecież jak to się stało :) więc obiecaj że nie będzie łez i smutku, bo przecież czekasz na @ tak? :)

nie będzie łez (chyba) ale smutek malutki pewnie będzie ;P no chyba, że Bóg się zlitował nade mną i właśnie się spełnia moje największe marzenie :) to łzy będą na bank! :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta kupowała już któraś butelki i takie gadzety ?
    Groszku Ty coś tam kiedyś ogladałaś...kupiłaś cos?
    Aga a TY?
    Mizzy ?

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda mój wykres wygląda obiecująco ale ten negatyw mnie zbił z tropu. Poza tym jest tyle osób które starają się dłużej niż ja, że niby czemu mi miało by się udać tak szybko... To mój 3 cykl starań ale pierwszy był zaburzony po odstawieniu tabsów, drugi już był ok, ale przytulanie było wieczorem dzięń po owulce więc chyba za późno, więc tak naprawdę to dopiero w tym cyklu robimy co się da:-)

Wysłany: 11 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, będzie ewentualnie lekkie zawiedzenie , ale przynajmniej brawo za cierpliwość, bo do terminu @ mało kto wytrzymuje :)

Rudasku ja oglądałam i będę zamawiała antykolkowe tomee tippee ;) podobają mi się i są polecane :)

zant u nas było serducho dwa dni przed owulką! i to po laparoskopii męża (żylaki) i nie wiem jakim cudem ale się udało :O i to jeszcze owulkę źle obliczyło i wykres też :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie byłam w toalecie i jest...... DUŻO ŚLUZU! :) ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju, chcesz by ciężarna zawału dostała??? Aż mi serce przyspieszyło po tym " byłam w toalecie..." :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) 2 dni przed owulką to chyba w miarę dobrze, bo nawet i 5 dni mogą żyć, gorzej jak jest po owulce, bo zanim ruszą w drogę i dotrą do celu to jajca już nie ma...
    Dużo śluzu to chyba dobrze co sury_cat? A jaki? Kremowy, wodnisty?

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz ogladam te komplety pościeli, ale kurna nie wiem..znów kolezanka dzwoniła, kolejna ktora nie polecała tej z allegro..mowiła ze kupiła i po praniu była taka sztywna i gryzaca jakby kg krochmalu tam wrzuciła...mamusiu! help!!!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant taki... bardziej wodnisty podobny do płodnego z tym, że się nie ciągnie ;P ale miałam jeszcze tydzień temu kremowy i lepki, więc się zmienił i to jakieś 3 dni temu tylko, że teraz jest go trochę więcej niż wczoraj i przedwczoraj

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka pościel Rudasek? Ja kupuję z Allegro ale tylko konkretnego producnta i jestem zadowolona

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ja teraz ogladam te komplety pościeli, ale kurna nie wiem..znów kolezanka dzwoniła, kolejna ktora nie polecała tej z allegro..mowiła ze kupiła i po praniu była taka sztywna i gryzaca jakby kg krochmalu tam wrzuciła...mamusiu! help!!!!

a piorą w proszku dla dzieci czy w normalnym? bo są też specjalne płyny dla niemowlaków do płukania zmiękczające, może to by coś dało? bo teraz raczej ciężko będzie trafić na dobrą pościel

Wysłany: 11 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant tylko po zabiegu teoretycznie plemników nie było :P bo to tydzień po zabiegu było, gdzie miesiąc miał być post od serduchowania :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to chyba dobry znak sury_cat bo przed okresem to raczej sucho się powinno robić, ja od owulki mam kremowy ale raczej coraz mniej ostatnio...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja zawsze mówię: gówno wykresy, gówno tempki bo jak Bóg chce, żeby coś się stało to się stanie choćby nie wiem co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant85 wrote:
    Hmm to chyba dobry znak sury_cat bo przed okresem to raczej sucho się powinno robić, ja od owulki mam kremowy ale raczej coraz mniej ostatnio...
    ja miałam po owulce właśnie kremowy, lepki, później chyba ze 2 dni suche i od 3 dni mam taki śliski wodnisty że cały czas myślę, że to już @ mnie zalewa ;P

Wysłany: 11 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do 16 jeszcze tak daleko...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jak widać cuda się zdarzają:-) Jest dla nas nadzieja hehe

‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ