X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wszystkie mieszkacie w Polsce? Ja mieszkam w UK i zastanawiam się czy tutaj też można zrobić gdzieś betę z krwi. W ogóle tu w tej Anglii nic nie ma..

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Marta zaczyna się strach zmieszany z ciekawością :P

zant nie mam pojęcia jak tam jest, z tego co kojarzę jak dziewczyny innych wątków pisały to w ogóle za granicą są tylko 3 wizyty w ciąży ;/

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Polska pełną gębą :D ale czytałam w pamiętnikach dziewczyn, że podobno w UK nie robią bety :/ dziwnie bardzo... o_O

• zant85 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlota...wy tak szybko piszecie, że jak odświeżę wątek to już się kilka innych wątków przewinie hehe muszę się trochę wbić i rozkręcić:-)

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Dziewczyny- wypłata na koncie :) no to teraz coś trzeba kupić :)

hmmmm mój R ma w pazdzierniku urodziny, musze mu coś kupić,...macie jakieś pomysły?
    kurde myśle nad maszynką do golenia ale taka elektryczna do zarostu takiego 3mm :) bo On taki nosi trzy dniowy zarost..a ostatnio polozył na pralce, Agnieszka gapa zwaliła i rozwaliła ...hehehh :)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota hahahha ja myślę że II :D byłoby zajebiście wręcz :) :) :)
    Aguś ja tam samo zaraz nie patrzyłam.. bo niby do 5 minut.. i zaraz sie tak nie pokazały, dopiero na tym facelle czy cos szybciej pokazało niż na Quixx :D rety ale wtedy były emocje.. nie wiedziałam co zrobić..
    a mąż nie wierzył bo myslal ze znow oszukany test jak kiedys... ;/

Zant dokładnie tak jak złota pisze :) pytamy, piszemy itp :D ile razy ktoś zapomni odpisać na moje pytanie :D bo naprawde jest tego dużo :) ale można się pytać do skutku :D

o wlasnie znow sie zapytam jakie te witaminy bierzecie? bo mi sie koncza powoli i nie wiem jakie teraz zakupic? myslalam o takich z tranem... bo niedlugo okres przeziebien

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez słyszałam, pierwsza wizyta jest dopiero w 3 miesiącu a do tego czasu to masz tylko 1 wizytę z połążną bo zgłaszasz ciążę.

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant ponoć w UK nie ma bety ;/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie z jednej strony jestem tak bardzo ciekawa czy to wszystko co się dzieje, to moja Fasolka, jeśli On tam jest to kurde! no nie ma dla mnie większego szczęścia <3 ale z drugiej strony boję się bardzo, że znów zobaczę jedną wredną krechę śmiejącą się ze mnie :/

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała wiedziec o tych witaminkach co mizzelka pyta bo mi się też kończą. Ja brałam Prental ale tam mało ich jest, głównie kwas foliowy.

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku jak dobrze że już masz pomysła :D ja to kiedys swojemu kupiłam alkomat i wódkę do tego :D cieszył się i probował :D a dobry patent bo na weselach zawsze sie przydaje <3

• zant85 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrr...głupia Anglia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Złota hahahha ja myślę że II :D byłoby zajebiście wręcz :) :) :)
    Aguś ja tam samo zaraz nie patrzyłam.. bo niby do 5 minut.. i zaraz sie tak nie pokazały, dopiero na tym facelle czy cos szybciej pokazało niż na Quixx :D rety ale wtedy były emocje.. nie wiedziałam co zrobić..
    a mąż nie wierzył bo myslal ze znow oszukany test jak kiedys... ;/

Zant dokładnie tak jak złota pisze :) pytamy, piszemy itp :D ile razy ktoś zapomni odpisać na moje pytanie :D bo naprawde jest tego dużo :) ale można się pytać do skutku :D

o wlasnie znow sie zapytam jakie te witaminy bierzecie? bo mi sie koncza powoli i nie wiem jakie teraz zakupic? myslalam o takich z tranem... bo niedlugo okres przeziebien

ja biorę już drugi miesiąc Femibion classic :) są też na I, II i III trymestr :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na początku miałam zalecone femibion natal 1... dobre były ale nie miały tego tranu.. a teraz chcialabym z większą dawką witamin itp i właśnie z tym tranem... rzucił mi się Pharmaton Mturelle czy cos takiego, ale 70zł za opakowanie, no ale w sumie na dwa miesiące spokój...

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant kwestia przyzwyczajenia :)

Rudasku ja mojemu kupiłam taką i w tym roku tacie, zadowoleni byli :)
    to jutro razem szalejemy na zakupach? ;> mam nadzieję że znajdę coś neutralnego...

Mizzelko ja dalej ladeevit, bo musze żelazo a tu mam wszystko - kwas foliowy, omega, żelazo itp. ale muszę za tydzień spytać czy nie zmienić na coś innego :) akurat mi się kończy :)

zent no za granicą masakra podobno te wizyty tak rzadko...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant no niestety oni nie uznają tak USG itp ;/ z tego co czytalam u innych dziewczyn.. i wizyta dopiero w 11 tyg pierwsza, masakra, ja bym sie wściekła..

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten Pharmaton jaką ma dawkę kwasu foliowego?

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym dziewczyny, w Polsce nie problem dostać L4 jak się źle czujesz w ciąży. Tutaj musiałabyś chyba zacząć krwawić. Ponoć nie ma też czegoś takiego jak ciążą zagrożona, dla nich jak zagrożona to masz stracić.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde muszę kiedy jechać do miasta.. w przyszłym tyg koniecznie..

cholera kurier juz przyjechał, szok! jak szybko! aż mi sie wierzyć nie chce....

• Groszek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :d

sen miałam okropny, ze jestem w ciazy i nie wiadomo z kim:( brzuszek rósł, a ja byłam samotną matką...!! :( :( okropieństwo, jakieś koszmary mam ostatnio, nieprzyjemnie śnić aż

Sury, ale super bedzie :D mam nadzieje, ze @ poszła a sioooo :P

Zant witaj, ja mam kolezanke w UK i wlasnie mowi ze tam służba zdrowia inaczej działa, mało badań, I usg w ciazy ok.12 tygodnia :O chyba byśy tu oszalały... jest jak jest, ale pod tym kątem wole Polske :)

Rudasek, dobry pomysł z tą maszynką;) chyba wpadne na obiadek do Ciebie;p :D

my mamy za niedługo rocznice...macie pomysł co kupic małżowi?? :>

Agusia co dzisiaj na obiadek? xD ten kroliczek słodki :D juz widze jak ten Maluszek bedzie w tym wygladał;)

Złota, oby te mdłości nie po zupce grzybowej;p

jutro mam wizyte z rana, strasznie sie boje- usg genetyczne II :( :( !!
    jak sobie pomysle to brzuch mnie boli....

A Młody mnie kopie gdzieś po lewej stronie od wczoraj, nie wiem gdzie on tam poszedł :P

sury_cat lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 1155 1156 1157 1158 1159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ