Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ooo Dziewczyny- wypłata na koncie
no to teraz coś trzeba kupić
hmmmm mój R ma w pazdzierniku urodziny, musze mu coś kupić,...macie jakieś pomysły?
kurde myśle nad maszynką do golenia ale taka elektryczna do zarostu takiego 3mmbo On taki nosi trzy dniowy zarost..a ostatnio polozył na pralce, Agnieszka gapa zwaliła i rozwaliła ...hehehh
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Złota hahahha ja myślę że II
byłoby zajebiście wręcz
Aguś ja tam samo zaraz nie patrzyłam.. bo niby do 5 minut.. i zaraz sie tak nie pokazały, dopiero na tym facelle czy cos szybciej pokazało niż na Quixxrety ale wtedy były emocje.. nie wiedziałam co zrobić..
a mąż nie wierzył bo myslal ze znow oszukany test jak kiedys... ;/
Zant dokładnie tak jak złota piszepytamy, piszemy itp
ile razy ktoś zapomni odpisać na moje pytanie
bo naprawde jest tego dużo
ale można się pytać do skutku
o wlasnie znow sie zapytam jakie te witaminy bierzecie? bo mi sie koncza powoli i nie wiem jakie teraz zakupic? myslalam o takich z tranem... bo niedlugo okres przeziebien -
nick nieaktualnyno dokładnie z jednej strony jestem tak bardzo ciekawa czy to wszystko co się dzieje, to moja Fasolka, jeśli On tam jest to kurde! no nie ma dla mnie większego szczęścia
ale z drugiej strony boję się bardzo, że znów zobaczę jedną wredną krechę śmiejącą się ze mnie
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Złota hahahha ja myślę że II
byłoby zajebiście wręcz
Aguś ja tam samo zaraz nie patrzyłam.. bo niby do 5 minut.. i zaraz sie tak nie pokazały, dopiero na tym facelle czy cos szybciej pokazało niż na Quixxrety ale wtedy były emocje.. nie wiedziałam co zrobić..
a mąż nie wierzył bo myslal ze znow oszukany test jak kiedys... ;/
Zant dokładnie tak jak złota piszepytamy, piszemy itp
ile razy ktoś zapomni odpisać na moje pytanie
bo naprawde jest tego dużo
ale można się pytać do skutku
o wlasnie znow sie zapytam jakie te witaminy bierzecie? bo mi sie koncza powoli i nie wiem jakie teraz zakupic? myslalam o takich z tranem... bo niedlugo okres przeziebien
ja biorę już drugi miesiąc Femibion classicsą też na I, II i III trymestr
-
ja na początku miałam zalecone femibion natal 1... dobre były ale nie miały tego tranu.. a teraz chcialabym z większą dawką witamin itp i właśnie z tym tranem... rzucił mi się Pharmaton Mturelle czy cos takiego, ale 70zł za opakowanie, no ale w sumie na dwa miesiące spokój...
-
zant kwestia przyzwyczajenia
Rudasku ja mojemu kupiłam taką i w tym roku tacie, zadowoleni byli
to jutro razem szalejemy na zakupach? ;> mam nadzieję że znajdę coś neutralnego...
Mizzelko ja dalej ladeevit, bo musze żelazo a tu mam wszystko - kwas foliowy, omega, żelazo itp. ale muszę za tydzień spytać czy nie zmienić na coś innegoakurat mi się kończy
zent no za granicą masakra podobno te wizyty tak rzadko... -
hej kobietki :d
sen miałam okropny, ze jestem w ciazy i nie wiadomo z kim:( brzuszek rósł, a ja byłam samotną matką...!!okropieństwo, jakieś koszmary mam ostatnio, nieprzyjemnie śnić aż
Sury, ale super bedziemam nadzieje, ze @ poszła a sioooo
Zant witaj, ja mam kolezanke w UK i wlasnie mowi ze tam służba zdrowia inaczej działa, mało badań, I usg w ciazy ok.12 tygodniachyba byśy tu oszalały... jest jak jest, ale pod tym kątem wole Polske
Rudasek, dobry pomysł z tą maszynkąchyba wpadne na obiadek do Ciebie;p
my mamy za niedługo rocznice...macie pomysł co kupic małżowi?? :>
Agusia co dzisiaj na obiadek? xD ten kroliczek słodkijuz widze jak ten Maluszek bedzie w tym wygladał
Złota, oby te mdłości nie po zupce grzybowej;p
jutro mam wizyte z rana, strasznie sie boje- usg genetyczne II!!
jak sobie pomysle to brzuch mnie boli....
A Młody mnie kopie gdzieś po lewej stronie od wczoraj, nie wiem gdzie on tam poszedłsury_cat lubi tę wiadomość