Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:dokładnie. rano będzie bezpieczniej.. o zimno
mnie też trzepotało.. konczyny to mialam takie zimne jak lody, ale nie motywuje ani nie nakręcam.. nie chce żebyś aby nie cierpiała :* i nie chodziła smutna w razie co
a spokojnie, ja nadal czekam na @ hahahahawczoraj jak już myślałam, że przyszła, to powiem Ci, że nawet było ok
-
Rudasek wrote:Mizzi zapraszam do mnie:)
Mam sosik i jeszcze troche zamrożonychzrobie CI zupke czy co tam chcesz
ja 28.10 zaczynam pierwsze zajecia w szkole rodzenia......o mamusiugdzie bym pomyslała rok temu ze bede do szkoly rodzenia chodzić z brzuszkiem
hehehhe
a co do ciuchow na allegro to jest ich mnóstwo..szał macicy jak to mówią
jak ja dawno nie byłam w Krk.. bardzo dawno... piękne miasto i starówka
można się zaczarować i te puby itp, moja mama jeszcze pamięta jak poszla do piwiarni z bratem i posmakowała piwo karmelowe, mówiła że do tej pory pamięta ten smak i już chyba nigdy go znow nie poczuje, bo te kupne to wiesz...
już szkoła? ale kurde no w sumie ... już coraz bliżej...o rety rety
a no własnie... z tymi ciuszkami oczopląsu można dostać i nagle mam wątpliwości czy ja się nadam na mamę.. jak ja nawet nie wiem co mam kupić i ilewiem że głupie myślenie ale serio czasami mnie tak napada :<
-
sury_cat wrote:heh mi zimno od zawsze, ale bardziej mnie dziwi, że mam ostatnio wieczorami uderzenia gorąca, że jakbym mogła to bym własną skórę zdjęła
a spokojnie, ja nadal czekam na @ hahahahawczoraj jak już myślałam, że przyszła, to powiem Ci, że nawet było ok
będzie dobrze
jak nie teraz to potem, mąż porobi badania i zobaczycie co tam się dzieje
-
mizzelka wrote:a rzeczywiście Złota skoczyło ci
ja też u siebie czułam wcześniej owulkę, a skok był dwa dni po... ale może to tylko były jakieś odczucia? chociaz słyszałam że do 3 dni moze byc różnica.. przed albo po, więc wszystko możliwe
o rety... to zupka nie poszła na dobre.. ale jak tu sie powstrzymać? jak jest taka pyszna?rety jakbym zjadła pierogów z kapustą i z grzybami albo jajecznicy z grzybami itp... ale u nas tak licho.. susza niesamowita
więc nie ma na co liczyc... grzybow nie bd
Mizzelko, no zupka była pyszniasta, nie mogłam się powstrzymać.
A brzuch mnie zaczyna bolec coraz mocniej:/ I coraz niżej.
Wg mnie owulka była 8 dc, 10 już śluzu nie było ani śladu.
-
to się trochę podbudowałam na kolejne 2-3 dni aż do @ hehe... Jest jeszcze szansa... Kurcze strasznie niecierpliwa jestem, jeszcze teraz mam 4 dni wolnego, męża w domu nie ma, za granicą jestem więc i rodziny nie ma i tylko siedzę na tym portalu i wykresy ciążowe przeglądam...z nudów.. dom już wysprzątany, ciasto upieczone i co ja mam więcej robić?
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:to cieszę się
będzie dobrze
jak nie teraz to potem, mąż porobi badania i zobaczycie co tam się dzieje
no dokładnie, najważniejsze, że mamy siebiezakładamy firmę, tona papierów leży na stole i czeka na wypełnienie więc nawet nie mam czasu na myślenie na siłę o jakichś objawach ;P
-
mizzelka wrote:ooooo.... cholera... nie gadaj mi bo serio pojadę haha
jak ja dawno nie byłam w Krk.. bardzo dawno... piękne miasto i starówka
można się zaczarować i te puby itp, moja mama jeszcze pamięta jak poszla do piwiarni z bratem i posmakowała piwo karmelowe, mówiła że do tej pory pamięta ten smak i już chyba nigdy go znow nie poczuje, bo te kupne to wiesz...
już szkoła? ale kurde no w sumie ... już coraz bliżej...o rety rety
a no własnie... z tymi ciuszkami oczopląsu można dostać i nagle mam wątpliwości czy ja się nadam na mamę.. jak ja nawet nie wiem co mam kupić i ilewiem że głupie myślenie ale serio czasami mnie tak napada :<
No już sei zapisałam jużi powiem Ci ze jest oblęzenie bo Pani mówiła ze sa 3 grupy i nie ma już miejsc , ale udalo mi sie wcisnąć jeszcze na pazdziernik
Kochana to bedzie juz 25 tydzien wiec wiesz...już bliżej końca
-
Złota wrote:Mizzelko, no zupka była pyszniasta, nie mogłam się powstrzymać.
A brzuch mnie zaczyna bolec coraz mocniej:/ I coraz niżej.
Wg mnie owulka była 8 dc, 10 już śluzu nie było ani śladu.oby i na koniec pozytywnie zaskoczył a nie
ale fajnie że masz szybciej owulki a nie to co ja miałamwszyscy cykle pokonczyli a ja dopiero się rozkręcałam
to szybko cie łapie ból, jak na @? hmm -
zant85 wrote:
to się trochę podbudowałam na kolejne 2-3 dni aż do @ hehe... Jest jeszcze szansa... Kurcze strasznie niecierpliwa jestem, jeszcze teraz mam 4 dni wolnego, męża w domu nie ma, za granicą jestem więc i rodziny nie ma i tylko siedzę na tym portalu i wykresy ciążowe przeglądam...z nudów.. dom już wysprzątany, ciasto upieczone i co ja mam więcej robić?
film obejrzyj popisz sobie
aby się nie nakręcaj pamiętaj żeby się nie rozczarować w razie co
lepiej się miło zaskoczyć
-
sury_cat wrote:no dokładnie, najważniejsze, że mamy siebie
zakładamy firmę, tona papierów leży na stole i czeka na wypełnienie więc nawet nie mam czasu na myślenie na siłę o jakichś objawach ;P
coś się dzieje
no same dobre rzeczy ostatniosury_cat lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:No już sei zapisałam już
i powiem Ci ze jest oblęzenie bo Pani mówiła ze sa 3 grupy i nie ma już miejsc , ale udalo mi sie wcisnąć jeszcze na pazdziernik
Kochana to bedzie juz 25 tydzien wiec wiesz...już bliżej końca
albo coś mi źle śwista.. no taa na spokojnie, zobaczyć co tam sie dzieje itp.
ja tez bym poszła ale już widze jak moj mąż zareaguje: a na cholere ta głupota itp? ;/
a sama znów nie pójdę bo pewnie tam są zajęcia z partnerem.. a chcialabym zobaczyć jak sie powinno oddychać, jakie ćwiczenia itp, jak radzić sobie z bólem.. i nie mieć tych czarnych wizji. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:to bardzo możliwe.. w sumie śluz jest wyznacznikiem a tempka mogła później skoczyć... ale znów masz oznaczone że w 8 dc szyjka zamknięta... hmm coś ten cykl płata ci figle
oby i na koniec pozytywnie zaskoczył a nie
ale fajnie że masz szybciej owulki a nie to co ja miałamwszyscy cykle pokonczyli a ja dopiero się rozkręcałam
to szybko cie łapie ból, jak na @? hmm
Wiesz, z tą szyjką to różnie, rano zamknięta a potem otwarta, potem zamknięta, zmienia się w ciągu dnia. W sumie wkurza mnie to, bo nie umiem dobrze określić, tym bym się nie sugerowała w ocenie mojego wykresu :d
tez miała dłuuugo późne owulacje, w 22 i 23 dc, a czasem nawet później. Leki mi to chyba trochę unormowały
No właśnie dziwne to z tym bólem na @, ale jeśli owu była w 8 dc, a ja mam teraz 13, to w sumie zawsze tydzień przed @ mnie boli, to by nawet wypadło prawidłowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:43
-
dzień dobry
jak zwykle z rana 3 strony nadrabianianawet się zrymowało
Anoosiak nawet nie wiesz jak się cieszę i gratuluję!!widzisz, nie warto mnie słuchać haha bo moja teoria się nie sprawdziła , owu musiała być
Marta to jutro test z rana czy już na sobotę czekasz? Wiruski dla Ciebie &&&&&&&&&
Rudasku moja też łóżko zajmuje a w nocy spada,ale mi się dobrze na niej śpi
ale tanio kupiłaś
Złota wiruski dla Ciebie również, odliczamy do testu &&&&&&&&
a śluz musiał być w środku
a ja jutro jadę na zakupy i mam zamiar nie tylko sobie ale i maluchowi coś kupićno i ten dresik jednak zamówię
do wizyty tydzień
-
nick nieaktualnyHej śpiochu!
No ja zatestuję jutro rano bo coraz więcej dziwnych objawów mi dochodzi... Poza tym jutro po pracy mam trochę roboty i chcę wiedzieć, czy mogę pędzić jak zawsze czy wrzucić mniejszy bieg i zacząć się oszczędzać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:45
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Wiesz, z tą szyjką to różnie, rano zamknięta a potem otwarta, potem zamknięta, zmienia się w ciągu dnia. W sumie wkurza mnie to, bo nie umiem dobrze określić, tym bym się nie sugerowała w ocenie mojego wykresu :d
tez miała dłuuugo późne owulacje, w 22 i 23 dc, a czasem nawet później. Leki mi to chyba trochę unormowały
No właśnie dziwne to z tym bólem na @, ale jeśli owu była w 8 dc, a ja mam teraz 13, to w sumie zawsze tydzień przed @ mnie boli, to by nawet wypadło prawidłowo
czuje sie jak sherlock
no szyjka sie zmienia to prawda, dlaego ja zawsze o 18 spr i porównywałam albo usta albo nos jaka jest w dotykuciężka jest oj ciężka sprawa.
to dobrze że chociaż lekami się udało, nie wiem czy u mnei to coś by ruszyło ;O skoro po anty miałam mieć regularne itp a tu wręcz odwrotnie sie stało. istny harmider..