X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    dokładnie. rano będzie bezpieczniej.. o zimno :P mnie też trzepotało.. konczyny to mialam takie zimne jak lody, ale nie motywuje ani nie nakręcam.. nie chce żebyś aby nie cierpiała :* i nie chodziła smutna w razie co :)
    heh mi zimno od zawsze, ale bardziej mnie dziwi, że mam ostatnio wieczorami uderzenia gorąca, że jakbym mogła to bym własną skórę zdjęła :D
    a spokojnie, ja nadal czekam na @ hahahaha :D wczoraj jak już myślałam, że przyszła, to powiem Ci, że nawet było ok :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Mizzi zapraszam do mnie:)
    Mam sosik i jeszcze troche zamrożonych :) zrobie CI zupke czy co tam chcesz :)
    ja 28.10 zaczynam pierwsze zajecia w szkole rodzenia......o mamusiu :) gdzie bym pomyslała rok temu ze bede do szkoly rodzenia chodzić z brzuszkiem :D hehehhe

a co do ciuchow na allegro to jest ich mnóstwo..:) szał macicy jak to mówią :D
    ooooo.... cholera... nie gadaj mi bo serio pojadę haha :D jak ja dawno nie byłam w Krk.. bardzo dawno... piękne miasto i starówka <3 można się zaczarować i te puby itp, moja mama jeszcze pamięta jak poszla do piwiarni z bratem i posmakowała piwo karmelowe, mówiła że do tej pory pamięta ten smak i już chyba nigdy go znow nie poczuje, bo te kupne to wiesz... :D
    już szkoła? ale kurde no w sumie ... już coraz bliżej... :D o rety rety :)

a no własnie... z tymi ciuszkami oczopląsu można dostać i nagle mam wątpliwości czy ja się nadam na mamę.. jak ja nawet nie wiem co mam kupić i ile :( wiem że głupie myślenie ale serio czasami mnie tak napada :<

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    heh mi zimno od zawsze, ale bardziej mnie dziwi, że mam ostatnio wieczorami uderzenia gorąca, że jakbym mogła to bym własną skórę zdjęła :D
    a spokojnie, ja nadal czekam na @ hahahaha :D wczoraj jak już myślałam, że przyszła, to powiem Ci, że nawet było ok :)
    to cieszę się :) będzie dobrze :) jak nie teraz to potem, mąż porobi badania i zobaczycie co tam się dzieje :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a rzeczywiście Złota skoczyło ci :)
    ja też u siebie czułam wcześniej owulkę, a skok był dwa dni po... ale może to tylko były jakieś odczucia? chociaz słyszałam że do 3 dni moze byc różnica.. przed albo po, więc wszystko możliwe :D :D :D
    o rety... to zupka nie poszła na dobre.. ale jak tu sie powstrzymać? jak jest taka pyszna? :D rety jakbym zjadła pierogów z kapustą i z grzybami albo jajecznicy z grzybami itp... ale u nas tak licho.. susza niesamowita :(
    więc nie ma na co liczyc... grzybow nie bd :(

Mizzelko, no zupka była pyszniasta, nie mogłam się powstrzymać.

A brzuch mnie zaczyna bolec coraz mocniej:/ I coraz niżej.

Wg mnie owulka była 8 dc, 10 już śluzu nie było ani śladu.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D to się trochę podbudowałam na kolejne 2-3 dni aż do @ hehe... Jest jeszcze szansa... Kurcze strasznie niecierpliwa jestem, jeszcze teraz mam 4 dni wolnego, męża w domu nie ma, za granicą jestem więc i rodziny nie ma i tylko siedzę na tym portalu i wykresy ciążowe przeglądam...z nudów.. dom już wysprzątany, ciasto upieczone i co ja mam więcej robić? :-)

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to cieszę się :) będzie dobrze :) jak nie teraz to potem, mąż porobi badania i zobaczycie co tam się dzieje :)

no dokładnie, najważniejsze, że mamy siebie :) zakładamy firmę, tona papierów leży na stole i czeka na wypełnienie więc nawet nie mam czasu na myślenie na siłę o jakichś objawach ;P

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ooooo.... cholera... nie gadaj mi bo serio pojadę haha :D jak ja dawno nie byłam w Krk.. bardzo dawno... piękne miasto i starówka <3 można się zaczarować i te puby itp, moja mama jeszcze pamięta jak poszla do piwiarni z bratem i posmakowała piwo karmelowe, mówiła że do tej pory pamięta ten smak i już chyba nigdy go znow nie poczuje, bo te kupne to wiesz... :D
    już szkoła? ale kurde no w sumie ... już coraz bliżej... :D o rety rety :)

a no własnie... z tymi ciuszkami oczopląsu można dostać i nagle mam wątpliwości czy ja się nadam na mamę.. jak ja nawet nie wiem co mam kupić i ile :( wiem że głupie myślenie ale serio czasami mnie tak napada :<

No już sei zapisałam już :D i powiem Ci ze jest oblęzenie bo Pani mówiła ze sa 3 grupy i nie ma już miejsc , ale udalo mi sie wcisnąć jeszcze na pazdziernik :D Kochana to bedzie juz 25 tydzien wiec wiesz...już bliżej końca :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Mizzelko, no zupka była pyszniasta, nie mogłam się powstrzymać.

A brzuch mnie zaczyna bolec coraz mocniej:/ I coraz niżej.

Wg mnie owulka była 8 dc, 10 już śluzu nie było ani śladu.
    to bardzo możliwe.. w sumie śluz jest wyznacznikiem a tempka mogła później skoczyć... ale znów masz oznaczone że w 8 dc szyjka zamknięta... hmm coś ten cykl płata ci figle :) oby i na koniec pozytywnie zaskoczył a nie :)
    ale fajnie że masz szybciej owulki a nie to co ja miałam :D wszyscy cykle pokonczyli a ja dopiero się rozkręcałam :D :D
    to szybko cie łapie ból, jak na @? hmm

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant85 wrote:
    :-D to się trochę podbudowałam na kolejne 2-3 dni aż do @ hehe... Jest jeszcze szansa... Kurcze strasznie niecierpliwa jestem, jeszcze teraz mam 4 dni wolnego, męża w domu nie ma, za granicą jestem więc i rodziny nie ma i tylko siedzę na tym portalu i wykresy ciążowe przeglądam...z nudów.. dom już wysprzątany, ciasto upieczone i co ja mam więcej robić? :-)
    relaksuj się kobieto :D film obejrzyj popisz sobie :) aby się nie nakręcaj pamiętaj żeby się nie rozczarować w razie co :) lepiej się miło zaskoczyć :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    no dokładnie, najważniejsze, że mamy siebie :) zakładamy firmę, tona papierów leży na stole i czeka na wypełnienie więc nawet nie mam czasu na myślenie na siłę o jakichś objawach ;P
    czyli wszystko idzie w dobrą stronę? ale fajnie :) coś się dzieje :)
    no same dobre rzeczy ostatnio :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    No już sei zapisałam już :D i powiem Ci ze jest oblęzenie bo Pani mówiła ze sa 3 grupy i nie ma już miejsc , ale udalo mi sie wcisnąć jeszcze na pazdziernik :D Kochana to bedzie juz 25 tydzien wiec wiesz...już bliżej końca :D
    nawet na belly juz pisze chyba przy 25 tyg zeby isc :D albo coś mi źle śwista.. no taa na spokojnie, zobaczyć co tam sie dzieje itp.
    ja tez bym poszła ale już widze jak moj mąż zareaguje: a na cholere ta głupota itp? ;/
    a sama znów nie pójdę bo pewnie tam są zajęcia z partnerem.. a chcialabym zobaczyć jak sie powinno oddychać, jakie ćwiczenia itp, jak radzić sobie z bólem.. i nie mieć tych czarnych wizji. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jeszcze śpi? Leniuuuuch ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to bardzo możliwe.. w sumie śluz jest wyznacznikiem a tempka mogła później skoczyć... ale znów masz oznaczone że w 8 dc szyjka zamknięta... hmm coś ten cykl płata ci figle :) oby i na koniec pozytywnie zaskoczył a nie :)
    ale fajnie że masz szybciej owulki a nie to co ja miałam :D wszyscy cykle pokonczyli a ja dopiero się rozkręcałam :D :D
    to szybko cie łapie ból, jak na @? hmm

Wiesz, z tą szyjką to różnie, rano zamknięta a potem otwarta, potem zamknięta, zmienia się w ciągu dnia. W sumie wkurza mnie to, bo nie umiem dobrze określić, tym bym się nie sugerowała w ocenie mojego wykresu :d

tez miała dłuuugo późne owulacje, w 22 i 23 dc, a czasem nawet później. Leki mi to chyba trochę unormowały :)

No właśnie dziwne to z tym bólem na @, ale jeśli owu była w 8 dc, a ja mam teraz 13, to w sumie zawsze tydzień przed @ mnie boli, to by nawet wypadło prawidłowo :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:43

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

jak zwykle z rana 3 strony nadrabiania :P nawet się zrymowało :P

Anoosiak nawet nie wiesz jak się cieszę i gratuluję!! <3 widzisz, nie warto mnie słuchać haha bo moja teoria się nie sprawdziła , owu musiała być :)

Marta to jutro test z rana czy już na sobotę czekasz? Wiruski dla Ciebie &&&&&&&&&

Rudasku moja też łóżko zajmuje a w nocy spada,ale mi się dobrze na niej śpi :)
    ale tanio kupiłaś :O

Złota wiruski dla Ciebie również, odliczamy do testu &&&&&&&&
    a śluz musiał być w środku :)

a ja jutro jadę na zakupy i mam zamiar nie tylko sobie ale i maluchowi coś kupić :D no i ten dresik jednak zamówię :P
    do wizyty tydzień :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za dużo tego relaksu mam:-) No cóż...jakoś to zleci. Ciężko się nie nakręcać, jeśli się chce mieć dzidziusia, chyba każda z Was przy każdym jednym cyklu ma spore nadzieje, nie wierzę, że jest inaczej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej śpiochu!
    No ja zatestuję jutro rano bo coraz więcej dziwnych objawów mi dochodzi... Poza tym jutro po pracy mam trochę roboty i chcę wiedzieć, czy mogę pędzić jak zawsze czy wrzucić mniejszy bieg i zacząć się oszczędzać? ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:45

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj,to jutro muszę szybciej lapka odpalić :D
    uff ale przeżywam jak swój normalnie :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czemu ale nie potrafię sobie wyobrazić, że patrzę na test i widzę II kreski... jakieś to nierealne takie dla mnie ;P a pewnie dzisiaj przyjdzie @ i w ogóle będzie git ;P

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat ja też tak mam, nie potrafię sobie tego wyobrazić, niby codziennie tysiące kobiet zachodzi w ciążę i każdą z nas to czeka prędzej czy później, ale dla mnie to się wydaje takie nierealne...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Wiesz, z tą szyjką to różnie, rano zamknięta a potem otwarta, potem zamknięta, zmienia się w ciągu dnia. W sumie wkurza mnie to, bo nie umiem dobrze określić, tym bym się nie sugerowała w ocenie mojego wykresu :d

tez miała dłuuugo późne owulacje, w 22 i 23 dc, a czasem nawet później. Leki mi to chyba trochę unormowały :)

No właśnie dziwne to z tym bólem na @, ale jeśli owu była w 8 dc, a ja mam teraz 13, to w sumie zawsze tydzień przed @ mnie boli, to by nawet wypadło prawidłowo :P
    możliwe... to teraz mamy zagadkę :D
    czuje sie jak sherlock :D
    no szyjka sie zmienia to prawda, dlaego ja zawsze o 18 spr i porównywałam albo usta albo nos jaka jest w dotyku :P ciężka jest oj ciężka sprawa.
    to dobrze że chociaż lekami się udało, nie wiem czy u mnei to coś by ruszyło ;O skoro po anty miałam mieć regularne itp a tu wręcz odwrotnie sie stało. istny harmider..

‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ