Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mialam prasowac i leze...okropnie boli:-( balam sie ze jakis porod sie zaczal, bo bole od krzyza... poplakana:-(
Teraz sie modle.
Glupia jestem:-/
Oj ciezko o zyranta, nie wiem czy bysmy znalezli kogos oprocz rodzicow:-p
Narazie sa nam niepotrzebni...
Kurde ale pochmurno i zimno:-(
Sury bedzie jasne +
Potem Monia i Zlota;-)sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Groszku spokojnie....to na pewno nic złego!
jestesmy drobne i sie rozciagamy- to wszystko!
ja pisałam kilka stron wczesniej ze mnie tak wczoraj bolało od nerki do pępka po lewej stronie, własnie takie naciaganie mięsni czy cos..dzis juz jest lepiej...a krzyze to mnie juz bolą od dwóch tygodni!
Leż sobie i sie nie stresuj:) -
dziewczyny a właśnie pytanie nie dotyczące mnie
możne pić kawę w ciąży ? ja zwykle pije gorzką rozpuszczalną z mlekiem . Można ?
pytam jakbym w ciąży była ... pytanie na przyszłoścWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:dziewczyny a właśnie pytanie nie dotyczące mnie
możne pić kawę w ciąży ? ja zwykle pije gorzką rozpuszczalną z mlekiem . Można ?
pytam jakbym w ciąży była ... pytanie na przyszłośc
Monia a może jesteś no? Nie zapeszajXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Nie mam ani nospy ani magnezu, po prostu nic...
Dzis musimy jechac, malz wraca zaraz z pracy.. kurde..dam rade, Dzidzia siedz tam grzecznie, nigdzie sie nie wybieraj!
Mam nadzieje ze naciagnelam tylko miesnie, bo rano wyciagalam karme dla kota...dzieki laseczki:-*
Odnosnie ostatniego posta, zyranci nie sa nam potrzebni:-p bo rodzice taaaaak;-) teraz czytam jak to zabrzmialo....
Leze i nie wybieram sie dzis do prasowania...
-
Groszek i nie tylko prosiły i linki itd!
mam wkladki laktacyjne:)
juz wysyłam linka
ja je kupuje:)
sa wielorazowe wiec mozna prac, wystarczy zakupić 3 sztuki i jest gites
wlasnie za chwile za kupiei maja cudasne kolory
http://drogeria-ekologiczna.pl/eko-drogeria/dla-kobiet/wkladki-laktacyjne.html -
Eko;-) dzieki Rudasek, a cos po praniu z nimi sie nie stanie??
Zosia, sa rozne szkoly jedni mowia ze to moze powodowac niemoznoac zagniezdzenia i skurcze, inni mowia ze to w niczym nie szkodzi...ile ginow, tyle opinii...wiec jak jest naprawde, moze zalezy od organizmu?
Tak jak jeden zlamie reke i nic nie czuje, a drugi zlamie i wyje z bolu przeokropnie....wiec jednemu sex po owu moze zaszkodzic i spowodowac brak implantacji, usuniecie jajeczka, drugiemu nie...mysle, ze jak sie ma byc w ciazy, to bez wzgledu na sex po owu sie bedzie;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:45
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
eco bo akurat kolezanka taka troche jest
ale bardzo polecała i nic sie nie dzieje
i maja fikusne wzory
Groszku ja zamawiam rzeczy z bambino, wlasnie Ona mi takie poleciła. a Ona taka przewrazliwiona, wszystko ma byc cacy itd, i jest z tego bardzo zadowolonai szukam na allegro i znalazłam sklep z BB
i maja tez podklady do przewijania itd
chyba pozamawiam kilka rzeczy, niech mi zrobia pake i wyslą
podaje Ci linka
http://allegro.pl/podklad-do-przewijania-seni-1szt-60x40cm-do-szpita-i4569722971.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszku ja własnie zamowiłam kilka rzeczy u tego Pana
czekam na pake:)
no to cos sie zaczyna dziać
zamowilam troche kosmetyków, kocyk, niedrapki, czapeczke, cążki, pieluchy tetrowe itdzobaczymy co to przyjdzie:)