Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:ja tylko ten dresik miętowy
zobaczę co jutro kupię, jak nie to pieluchy i butelkę zamówię
a za tydzień jak płeć poznamy (liczę na to...) to wpadam w szał pomału
hehehheno napewno wpadniesz
ja butelki narazie nie bo moze na szkole rodzenia dadzano ale te otulacze do butelek, podgrzewacze itd trzeba
poki co czekam na to co przyjdziejak zostana wolne pieniadze pod koniec m-ca to jeszcze domówie :d a jak nie to znów po 10 pazdziernika bedzie szał zakupów
oczywiscie w tym m-cu odwiedze jeszcze ciucholand i pepko i coś zakupie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury moze jest faktycznie za wczesnie
daj sobie jeszcze dwa dni..jak małpa sie nie orzkreci itd to wtedy zrób..moze faktycznie jest coś na rzeczy a po prostu masz małe steżenie, tym bardziejj popoludniu
a jeśli sie nie udało to głowa do góry! patrz na nas, wiekszość starała sie duzo razy..ja sama 7 cykli
wiec sie badajcie i dzialajcie daleji sie nie stresować tylko seksować!!!!!
sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie, czekam na @ lub powtórkę testu ale mam się ok, P. bardzo mnie wspiera jak chce to potrafi być naprawdę cudowny. a jeśli nie jestem w ciąży to jest jeden wielki tego plus: duuuuuużo serduszkowania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 18:21
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spróbuje was nadrobić, zajebutali mi neta na cały dzień! wrrr...
ale przy okazji sprawdziłam sokowirówkę czy nie tandeta i powiem że zajebista...
chyba sama sobie taką zamówieaby tyle że odpady są mało suche ale i tak spoko jak za taką cenę
w sumie dla dziecka by było dobre.. bo jabłka mam z sadu swojego, marchewki z ogródka itp.. a potem zamiast kupować te bobofruty co są strasznie drogie mogłabym podać dziecku naturalny sok i bez związanym z tym kosztów. brzmi banalnie, ciekawe jak w praktyce by było
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość