Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiecie co, a ja durna jestem... bo ostatnio w nocy strasznie mi się siusiu chce nie chce mi się wstawać i wstrzymuję do rana... i nie wiem czy się czegoś nie nabawiłam, bo jakby dziwnie mnie piecze przy załatwianiu i ciągle siusiu się chce... myslicie że świruję czy to objaw jakiegoś zapalenia?
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko nie straszę absolutnie ale chyba narobiłaś.. mam nadzieje, że to zapalenie pecherza nie jest, ale jak czytam objawy to wszystko na to wskazuje, bo tez czasem tak mam . Nie wiem czy urofuraginum można bo wiem ze w pierwszym trymestrze chyba nie wolno... one są najlepsze.
-
przedszkolanka:) wrote:wiecie co, a ja durna jestem... bo ostatnio w nocy strasznie mi się siusiu chce nie chce mi się wstawać i wstrzymuję do rana... i nie wiem czy się czegoś nie nabawiłam, bo jakby dziwnie mnie piecze przy załatwianiu i ciągle siusiu się chce... myslicie że świruję czy to objaw jakiegoś zapalenia?
A wpierdziel chcesz? NIE WOLNO wstrzymywać moczu. Tym bardziej w ciąży! Jazda po żurawinę i pij bardzo dużo wody żeby wysikać bakterie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny