Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Złota apap spokojnie w ciąży można brać, w szpitalu nawet dają
weź i się nie męcz
a na lenia nie polecam nic, bo jeszcze nigdy z nim nie wygrałam i nie zaczynam-żeby w razie czego nie przegrać
Ale Apap mi nie pomaga na ból głowy. Jak mam takie migrenowe to tylko nurofen forte albo ibuprom max. Apapu mogę zjeść cale opakowanie i nie pomoże. -
Złota biedna...masz jak moja mama... a próbowałaś te plastry na czoło chłodzące? też apap...
Dziewczyny, zawsze jak czytam wiadomości i coś mi się rzuca w oczy od razu myślę o staraniach, jak mnie to interesowało i co mogło zwiększyć szanse, więc podrzucam zainteresowanym :
http://dzieci.pl/kat,1033549,title,Przez-niedowage-lub-otylosc-i-trudno-zajsc-w-ciaze,wid,16879440,wiadomosc.html?smgputicaid=613734 -
udane :)ale musiałam po teściową dzwonić, bo by mi się oberwało że dźwigam
i spotkałam Panią z którą kiedyś w szpitalu leżałam
no to plemniczki świeżo już się produkują na czwartkowe badaniei Monia pamiętaj- czwartek musi być szczęśliwy: ja muszę się dowiedzieć że maluch zdrowy no i poznać płeć a Wy ujrzeć miliardy gotowych kijaneczek i
-
no mam nadzieje, że sie uda
dowiedziałam się , że w sierpniu w przyszłym roku jedziemy 200 km na góralskie wesele kuzyna mego męza... i tam są noclegi... jakoś wogóle najchętniej bym tam nie szła .... bo patrzcie to równo za 11 m- cy ... jakby daj Boże nam sie udało w następnym m-cu to nie pojade z 2 miesięcznym małym na takie wesele a jak sie nie uda to mam nadzieje, że będe ciężarna juz to tez zawsze jakaś wymówka