X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, nie nakręcaj się, proszę. Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale takie cienie cienia przerabiałam już kilkakrotnie i zawsze kończyło się to @. trzymam kciuki, żeby u Ciebie było to coś zupełnie innego :)

Sury, co do zatracenia siebie - przerabiałam, przerobiłam i teraz cieszę się życiem i nie warunkuję swojej przyszłości tym czy zajdę czy nie. jest czas na nadzieję, czas na zwątpienie i czas na spokojne czekanie na to co przyniesie los. Przerób to po swojemu. nie ma na to uczucie uniwersalnej rady.

sury_cat lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko a wrzuć zdjęcie, zerkniemy i my :)
    hm, a w ciąży przerwać ten lek miałaś?

Marta ja tak nie miałam, wiem że stosunkowo też długo się nie starałam w porównaniu do innych dziewczyn ( ten etap co Ty jesteś ) ale myślę że to też zależy od Ciebie. Musisz się nauczyć odcinać pewne rzeczy grubą krechą, tak jak pracę od domu :) ovu to ovu, tu się spotykamy ,gadamy o pierdołach ale i dowiadujemy się rzeczy o których nie wiedziałyśmy, ale poza tym istnieje życie . z nami jesteś " staraczką" , kumpelą, jedną z nas, po zamknięciu komputera odcinasz się, jesteś Martą- żoną, Martą kobietą która idzie na zakupy, na spacer, wyłączasz wtedy ovu . To od Ciebie zależy na ile pozwolisz sobie "wejść do głowy ovu" :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota napisałam, że nie chcę się nakręcać bo wiem, że po takim czasie wynik może być do kosza.. ale powtórzę na spokojnie jutro rano i zobaczymy. Natomiast pierwszy raz od niemal roku widzę cień cienia, nigdy takiej sytuacji nie widziałam ;) zawsze tylko jedna czerwona gruba krecha i biało jak na kartce..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    a ja bym sie cieszyła z cienia cienia ! bo robiłam już wiele testów różnych firm i a każdym widziałam jedną kreche bez żadnego , nawet najmniejszego cienia.

A nawiązując do testów to nadzieja wygasła ta jak mówiłam, dziś zrobiłam i jedna krecha, bez jakichkolwiek nadzieji na drugą.

pirelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tak w ciąży przestać przyjmowanie leku, dlatego nie wezmę dzisiaj tylko zobaczę jutro.
    Zdjęcie chciałam zrobić, ale Mąż dzisiaj zabrał aparat i nie mam jak. Spróbuję drugim, ale on jest zepsuty i są kreski na zdjęciach.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah i właśnie kurcze tu mam problem... jakoś za bardzo się skupiam na tym, co tu się dzieje, i nawet jak robię coś innego to z tyłu głowy mam ovu i "a może coś dziewczyny napisały", "a może mam jakąś wiadomość", "a może ktoś ma taki wykres jak ja i zaszedł"... :P ovu jest pierwszą rzeczą o jakiej myślę rano i ostatnią, jaką robię przed snem ;P dupa głupia ja.... :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no właśnie, u mnie było zawsze od roku to samo, czysto biało i nic nigdy nawet pyci pyci śladu.. dlatego już dało mi to do myślenia, ale tak jak mówię pierwszy raz mam Pepino ;)
    Monia póki @ nie ma, jest nadzieja :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :)
    a ja bym sie cieszyła z cienia cienia ! bo robiłam już wiele testów różnych firm i a każdym widziałam jedną kreche bez żadnego , nawet najmniejszego cienia.

A nawiązując do testów to nadzieja wygasła ta jak mówiłam, dziś zrobiłam i jedna krecha, bez jakichkolwiek nadzieji na drugą.

przykro mi Monia :/ to jedziemy na tym samym wózku ;P

• Złota Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znoszę cieni cienia, bo u mnie to zawsze oznacza spóźnioną i bolesną (z wielu powodów) @.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś jestem optymistycznie nastawiona na drugi cykl z clo.

Teraz póki nie jestem jeszcze w ciąży zdecydowałam sie iść do ... dentysty bo od półtora roku nie byłam po ostatnim partaczu i mam mega stresa.

pirelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiści była łezka rano i smutek ale wiedziałam, że tak będzie .. ten cykl był jak każdy inny..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 15 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale teraz spokojnie CLO,monitoring i luz luz luz :) no i dużo miłości oczywiście :)

Marta co innego w pracy jak jesteś, to z nudów wiadomo , siedzi się tu ale po staraj się tak zająć by nie myśleć, tak stopniowo :) takie myśli jak Ty ja mam w momencie gdy włączam laptopa dopiero ;P ale to nie znaczy że nie myślę o Was :*

Pirelko to wrzuć jak będziesz mogła, nawet wieczorem, obczaimy :) narazie spokojnie,nie napalamy się bo mnie też cień cieniowaty kiedyś w jajko zrobił :P

Złota kiedyś ten cień będzie dzidziuchem ;)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że i mój to w jajo mnie zrobi :P

Zdjęcia nie ma opcji, nie chce zrobić dobrego zdjęcia, a jak jedno wyszło to i tak nic nie widać :/ jutro rano powtórzę i się okaże :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, pewnie będzie ;)

Pirelko, czekamy na fotkę :) I na powtórny test, of course.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotki raczej nie wstawię, na pewno nie dzisiaj chyba, że jutro też coś wyjdzie to może wtedy mi się uda :P ale na zdjęciach zazwyczaj nic nie widać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę na fotki online, to u mnie widać mniej więcej na żywo tak tylko ciut słabiej jeszcze - http://www.mojetehotenstvi.cz/files/imagecache/content/IMG_7124.JPG i pomiędzy nimi jest jakaś rysa, wgłębienie na dole...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki: robiła sobie któraś kiedyś paznokcie sztuczne ale te zwykłe kupne??? Co samemu się przykleja? Bo moja siostra ostatnio takie kupiła za 2 złote i jej się trzymały 2 tygodnie, wyglądały dobrze (nie jak takie perfidne sztuczne), pomalowała na czerwono i nawet nawet to miało ręce i nogi ;) co sądzicie?

Wysłany: 15 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak taka, to widać dobrze, no ale zobaczymy rano :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat mnie się nie podobają takie i szybko kiedyś mi odpadały ;P

Wysłany: 15 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki: robiła sobie któraś kiedyś paznokcie sztuczne ale te zwykłe kupne??? Co samemu się przykleja? Bo moja siostra ostatnio takie kupiła za 2 złote i jej się trzymały 2 tygodnie, wyglądały dobrze (nie jak takie perfidne sztuczne), pomalowała na czerwono i nawet nawet to miało ręce i nogi ;) co sądzicie?

je się chyba na klej przykleja i u mnie sztucznie wyglądały ale to sto lat temu :P dla Ciebie byłyby najlepsze hybrydy, ja mam po nich tak mocne pazury że zgiąć nie mogę :O jak chcesz to Ci zrobię,ale mam tylko kolor różowy :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1181 1182 1183 1184 1185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ