X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, nie nakręcaj się, proszę. Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale takie cienie cienia przerabiałam już kilkakrotnie i zawsze kończyło się to @. trzymam kciuki, żeby u Ciebie było to coś zupełnie innego :)

Sury, co do zatracenia siebie - przerabiałam, przerobiłam i teraz cieszę się życiem i nie warunkuję swojej przyszłości tym czy zajdę czy nie. jest czas na nadzieję, czas na zwątpienie i czas na spokojne czekanie na to co przyniesie los. Przerób to po swojemu. nie ma na to uczucie uniwersalnej rady.

sury_cat lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko a wrzuć zdjęcie, zerkniemy i my :)
    hm, a w ciąży przerwać ten lek miałaś?

Marta ja tak nie miałam, wiem że stosunkowo też długo się nie starałam w porównaniu do innych dziewczyn ( ten etap co Ty jesteś ) ale myślę że to też zależy od Ciebie. Musisz się nauczyć odcinać pewne rzeczy grubą krechą, tak jak pracę od domu :) ovu to ovu, tu się spotykamy ,gadamy o pierdołach ale i dowiadujemy się rzeczy o których nie wiedziałyśmy, ale poza tym istnieje życie . z nami jesteś " staraczką" , kumpelą, jedną z nas, po zamknięciu komputera odcinasz się, jesteś Martą- żoną, Martą kobietą która idzie na zakupy, na spacer, wyłączasz wtedy ovu . To od Ciebie zależy na ile pozwolisz sobie "wejść do głowy ovu" :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota napisałam, że nie chcę się nakręcać bo wiem, że po takim czasie wynik może być do kosza.. ale powtórzę na spokojnie jutro rano i zobaczymy. Natomiast pierwszy raz od niemal roku widzę cień cienia, nigdy takiej sytuacji nie widziałam ;) zawsze tylko jedna czerwona gruba krecha i biało jak na kartce..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    a ja bym sie cieszyła z cienia cienia ! bo robiłam już wiele testów różnych firm i a każdym widziałam jedną kreche bez żadnego , nawet najmniejszego cienia.

A nawiązując do testów to nadzieja wygasła ta jak mówiłam, dziś zrobiłam i jedna krecha, bez jakichkolwiek nadzieji na drugą.

pirelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tak w ciąży przestać przyjmowanie leku, dlatego nie wezmę dzisiaj tylko zobaczę jutro.
    Zdjęcie chciałam zrobić, ale Mąż dzisiaj zabrał aparat i nie mam jak. Spróbuję drugim, ale on jest zepsuty i są kreski na zdjęciach.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah i właśnie kurcze tu mam problem... jakoś za bardzo się skupiam na tym, co tu się dzieje, i nawet jak robię coś innego to z tyłu głowy mam ovu i "a może coś dziewczyny napisały", "a może mam jakąś wiadomość", "a może ktoś ma taki wykres jak ja i zaszedł"... :P ovu jest pierwszą rzeczą o jakiej myślę rano i ostatnią, jaką robię przed snem ;P dupa głupia ja.... :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no właśnie, u mnie było zawsze od roku to samo, czysto biało i nic nigdy nawet pyci pyci śladu.. dlatego już dało mi to do myślenia, ale tak jak mówię pierwszy raz mam Pepino ;)
    Monia póki @ nie ma, jest nadzieja :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :)
    a ja bym sie cieszyła z cienia cienia ! bo robiłam już wiele testów różnych firm i a każdym widziałam jedną kreche bez żadnego , nawet najmniejszego cienia.

A nawiązując do testów to nadzieja wygasła ta jak mówiłam, dziś zrobiłam i jedna krecha, bez jakichkolwiek nadzieji na drugą.

przykro mi Monia :/ to jedziemy na tym samym wózku ;P

• Złota Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znoszę cieni cienia, bo u mnie to zawsze oznacza spóźnioną i bolesną (z wielu powodów) @.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś jestem optymistycznie nastawiona na drugi cykl z clo.

Teraz póki nie jestem jeszcze w ciąży zdecydowałam sie iść do ... dentysty bo od półtora roku nie byłam po ostatnim partaczu i mam mega stresa.

pirelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiści była łezka rano i smutek ale wiedziałam, że tak będzie .. ten cykl był jak każdy inny..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 15 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale teraz spokojnie CLO,monitoring i luz luz luz :) no i dużo miłości oczywiście :)

Marta co innego w pracy jak jesteś, to z nudów wiadomo , siedzi się tu ale po staraj się tak zająć by nie myśleć, tak stopniowo :) takie myśli jak Ty ja mam w momencie gdy włączam laptopa dopiero ;P ale to nie znaczy że nie myślę o Was :*

Pirelko to wrzuć jak będziesz mogła, nawet wieczorem, obczaimy :) narazie spokojnie,nie napalamy się bo mnie też cień cieniowaty kiedyś w jajko zrobił :P

Złota kiedyś ten cień będzie dzidziuchem ;)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że i mój to w jajo mnie zrobi :P

Zdjęcia nie ma opcji, nie chce zrobić dobrego zdjęcia, a jak jedno wyszło to i tak nic nie widać :/ jutro rano powtórzę i się okaże :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, pewnie będzie ;)

Pirelko, czekamy na fotkę :) I na powtórny test, of course.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotki raczej nie wstawię, na pewno nie dzisiaj chyba, że jutro też coś wyjdzie to może wtedy mi się uda :P ale na zdjęciach zazwyczaj nic nie widać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę na fotki online, to u mnie widać mniej więcej na żywo tak tylko ciut słabiej jeszcze - http://www.mojetehotenstvi.cz/files/imagecache/content/IMG_7124.JPG i pomiędzy nimi jest jakaś rysa, wgłębienie na dole...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki: robiła sobie któraś kiedyś paznokcie sztuczne ale te zwykłe kupne??? Co samemu się przykleja? Bo moja siostra ostatnio takie kupiła za 2 złote i jej się trzymały 2 tygodnie, wyglądały dobrze (nie jak takie perfidne sztuczne), pomalowała na czerwono i nawet nawet to miało ręce i nogi ;) co sądzicie?

Wysłany: 15 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak taka, to widać dobrze, no ale zobaczymy rano :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat mnie się nie podobają takie i szybko kiedyś mi odpadały ;P

Wysłany: 15 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki: robiła sobie któraś kiedyś paznokcie sztuczne ale te zwykłe kupne??? Co samemu się przykleja? Bo moja siostra ostatnio takie kupiła za 2 złote i jej się trzymały 2 tygodnie, wyglądały dobrze (nie jak takie perfidne sztuczne), pomalowała na czerwono i nawet nawet to miało ręce i nogi ;) co sądzicie?

je się chyba na klej przykleja i u mnie sztucznie wyglądały ale to sto lat temu :P dla Ciebie byłyby najlepsze hybrydy, ja mam po nich tak mocne pazury że zgiąć nie mogę :O jak chcesz to Ci zrobię,ale mam tylko kolor różowy :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1181 1182 1183 1184 1185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ