Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka;)
dziekuje dziewczynki, bóli nie ma póki cooby nie było....
Pirelcia a moze nie przyjdzie...dobrze, że zaglądasz tu do nas;)
Sury odpoczywaj
Przedszkolanka, u nas tez slodkie lenistwo, chodze w pizamie jeszcze;p
pozniej do kosciolka i do pracy L4 rzucić no i moze skocze sobie jeszcze do sklepu kupić jakieś luźniejsze bluzki, bo we wszystkich już brzuszek sterczący...;p
Zant, uciekaj z tego laboru..teraz mały zarodeczek jest najbardziej narażony na czynniki szkodliwe... a w jakim laboratorium pracujesz? chemicznym? medycznym?
Polecam Wam odcinek Inicjacji Kossakowskiego...nie wiem czy ogladacie?
Szczególnie dla naszych Panów, niech sobie obejrzą jakim trudem jest dla nas poród i co przeżywamy
tutaj jest link:
http://player.pl/programy-online/kossakowski-inicjacja-odcinki,2419/odcinek-1,S00E01,32052.html
oczywiscie popłakałam sie
facet przypiety do stymulatora bóli porodowych...jestem w szoku jak go bolałomam nadzieje, że my damy rade...
miłej niedzielki:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury, to ten chyba twardy był...
bo ból @ przetrzymał... a potem tylko gorzej było;p ja czasem mdlałam i w wannie blada siedziałam, bo takie @ miałam...<immersja wodna haha> wiec nie wiem jak to przezyje
ehh...
az strach
leż i odpoczywaj Hrabino Suryhihi
niech małżyk dba o Ciebie;) moze sobie zdał sprawe z pewnych rzeczy...oby to nie była chwilowa zmiana -
nick nieaktualny
-
my już po kościółku , teraz odpoczynek
Groszku widziałam ten filmik, ja to taka słabizna jestem że nie wiem jak dam radę, liczę na ten gaz...
Marta leniuchuj jak każekorzystaj
Pirelko a nie łapie Cię przeziębienie teraz? Bo wiem,że zawsze pod koniec dupka biedna się męczyłaś...
Groszku a pochwal się brzuchem nam!! koniecznie!
Nie wiecie gdzie można kupić Mama coffe? Tą kawę co reklamują... -
nick nieaktualnyAga nie łapie, choć szczypało mnie wczoraj gardło, ale bolało mnie też po urlopie, teraz wiem że to wina klimy na 99% i pracy
jeszcze przede mną wszystko po dupku lub z początkiem @ choć mam nadzieję, że mnie ominie już. Zaczęłam brać tran ten co kiedyś pomógł mi nie chorować rok
-
U mnie niby pozytyw, ale tyle razy w życiu się już przejechałam, że nie cieszę się. Chciałabym móc jak inne dziewczyny po pierwszym pozytywie wstawiać tutaj plusa i cieszyć się, ale nie potrafię i boję się jak cholera, że beta w poniedziałek wyjdzie taka jak zawsze. Ja to wiem, że tak wyjdzie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Będę i to pierwszą, znaczy jakieś dwa tygodnie temu robiłam i pani stwierdziła, że 3 z kawałkiem i negatywna raczej, ale powtórzyć za tydzień. Nie miałam czasu powtórzyć i zrobię jutro.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
pirelka mam taką nadzieję, ale nie potrafię się pozytywnie nastawić. Zagrywam się z mężem w Diablo III przez co dopiero teraz ruszyłam do kuchni robić późny obiad/wczesną kolację2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Swoją drogą powiedziałam mężowi o pozytywnym teście. Podchodzi z takim samym sceptycyzmem jak ja, już za wiele razy się rozczarowaliśmy.
Tan TVN leci program Mama kontra Mama, wg mnie jest beznadziejny. Cztery baby nawzajem oceniają jak wychowują swoje dzieci, przecież to prywatna sprawa jak, ktoś wychowuje swoje dziecko. Fakt niektóre są walnięte, ale to jej sprawa jak, co robi z dziećmi.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka gra jest super
polecam dla odstresowania się.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyLa a jak Twoje symptomy? Są jakieś czy cisza poza II kreskami ?
Mnie piersi powoli przestają boleć i robią się miększe więc pewnie @ za rogiem, jak to któraś z Was mi kiedyś napisała
Nie wiem czy jest sens robić test jutro czy dać spokój i brać dostinex. Choć moja ciekawość pewnie będzie silniejszazwłaszcza, że kupiłam pepino x 3 za 3,04 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 21:09