Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko ja już mam wózek i łózeczko :) do Ikei tez sie wybieramy, w sumie to mielismy jechac dzis ale nie pojedziemy :D ale nie wiem po co szczerze mowiac, moze bym kupiła takie małe maskoteczki, moze jakas pościel bo za tym sie teraz rozgladam no i jakis regał czy komode :D dziecko bedzie u nas w sypialni wiec nie musze doposażać pokoju, potrzebuje tylko cos na jego rzeczy plus przybory zeby byly pod reka :D
    troszke rzeczy zamowiłam :) wanienki i przewijaka nie kupuje...no a dzis wpadne do pepco, moze cos zakupie :D a moze Ciocia coś kupi chrzesniakowi :D a cooooo.....:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja do ikei to całą listę mam, od materacy,pościeli, wanienek, po przybory, zabawki, meble, dywanik, naklejki na ścianę, sofę, ubranka może no i jeszcze mamy w remoncie gnek i do niego szafki i szafy z wycieraczką potrzebujemy,więc tylko szykować kasę :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjjjjjjj...no to Was szarpnie:)
    wiesz co podejrzewam, ze jak tam wejde to też wyjde obkupiona...przede wszytkim z działu gospodarczo/kuchennego! nie jestem sie w stanie powstrzymać zeby nie kupić czegoś do domu czy kuchni :)
    wiec pewnie jak wejde na dział dziecięcy to też coś pokupuje :D wiec moze jednak nie pojade...hehehehhe :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Aga ciężko się oszczędzać... dziś muszę klatkę schodową umyć bo nasza kolej i dom posprzątać :/

Wysłany: 13 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku właśnie o to chodzi,ale my mamy 70-80km do ikei więc jedziemy raz i porządnie :)
    ale właśnie mojego zaraz zabieram do tesco bo podobno łóżeczka były w promocji i wanienke zobaczę :)

Marta pociągnij P.... znowu zemdlejesz...jesteś teraz osłabiona...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomaga poszedł na zakupy i obiad gotuje :) nie mogę narzekać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo i właśnie mnie opierniczył, że "Przestań nic nie będziesz sprzątać, źle się czujesz, olej to, jak jeden tydzień nie posprzątasz to się nic nie stanie!" <3

Wysłany: 13 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz <3 u mnie też już posprzątał, pranie zrobił więc złote chłopaki :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Monia tak wczoraj myślałam o tobie... i o tym że już wy zostaliście itp.. ale spójrz znów na to z innej strony ... Chociaż bliscy nacieszą się waszą ciążą, no i ubranka itp bd miała w "spadku". A np teraz u mnie dylemat bo pewnie wszystko zgarnie inna osoba, szkoda, ale co zrobie..
    A jak reagujesz na Clo to tylko kwestia czasu :)
    EHHH co zobić kochana, muszę czekać na swoją kolej , aż sie doczekam. Wiesz chyba wolałabym kupić wszystkie nowe ubranka byleby tylko teraz sie udało :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś pytałaś o moje plany na dziś ... obowiązki a wieczorem idziemy z mężem na festyn- pożegnanie lata. Będzie LIBER.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 13 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to szalejecie po tych koncertach , fajnie :) my raz byliśmy na DE MONO polecam :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la po cichutku trzymam kciuki, ale wierzę, że Wam się udało ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dawno nie byłam na koncercie, ostatnio jak byłam to na Raz Dwa Trzy, uwielbiam ich :)

• Groszek Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porobione wszystko... synuś teraz daje popalic;p
    okąpana, obiam sie przeglądając stronki ;P

witaj Pirelko, co u Ciebie?
    Monia, ale Wam fajnie na koncercie;)
    Sury tez uwielbiam RAz Dwa Trzy, ale nie byam nigdy na koncercie....
    Przedszkolanko, to wyprawa bedzie do Ikei hihi
    Rudasek najlepiej zaopatrzony ;)

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Groszku, pisałam chyba przedwczoraj z Monią chwilkę ;) Ogólnie ok, bez większych zmian, czekam na @.

Wysłany: 13 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko jeszcze nie wiadomo czy na @ ;)
    A ja z chipsami The voice of poland patrzę :p
    Groszku jak bòle?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że na @ ;) wszystko na to wskazuje jak na razie, ale mam jeszcze 2 dni z dupkiem.

• zant85 Koleżanka

Wysłany: 14 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim!
    Dzięki wielkie i gratulacje La!
    Bardzo boję się powiedzieć w pracy, ale muszę bo te warunki są ekstremalnie niebezpieczne, będą mnie musieli od razu przenieść do głównego laboratorium (teraz pracuje w patogenicznym). Jednak muszę...taka procedura u nas...no i wczoraj robiłam same najgorsze rzeczy więc nie będę ryzykować.

Sury_cat, to straszne, że tak okres przechodzisz...i tak jak dziewczyny mówią, oszczędzaj się i zbieraj siły...

A jak się czujesz La na początku ciąży? Jakieś objawy (sorry, jeśli już opowiadałaś ale nie doczytałam)? Tak a propos, my mamy 3 rocznicę ślubu za 3 dni więc jest prezent w postaci 2 kresek :-) Zobaczymy co dalej...ale bardzo się boję...

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png
  • zant85 Koleżanka

Wysłany: 14 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do pracy, miłego dnia wszystkim życzę!

316f8fd203c1262402f4db2dd27f056c.png

Wysłany: 14 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Miłego dnia!
    My jeszcze leżymy ze śniadankiem i oglądamy Komedie małżeńską :d a pòźniej kościòł i wycieczka ;)
    A Wy jakie plany na dziś? :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ