Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko ja już mam wózek i łózeczko
do Ikei tez sie wybieramy, w sumie to mielismy jechac dzis ale nie pojedziemy
ale nie wiem po co szczerze mowiac, moze bym kupiła takie małe maskoteczki, moze jakas pościel bo za tym sie teraz rozgladam no i jakis regał czy komode
dziecko bedzie u nas w sypialni wiec nie musze doposażać pokoju, potrzebuje tylko cos na jego rzeczy plus przybory zeby byly pod reka
troszke rzeczy zamowiłamwanienki i przewijaka nie kupuje...no a dzis wpadne do pepco, moze cos zakupie
a moze Ciocia coś kupi chrzesniakowi
a cooooo.....
-
oj ja do ikei to całą listę mam, od materacy,pościeli, wanienek, po przybory, zabawki, meble, dywanik, naklejki na ścianę, sofę, ubranka może no i jeszcze mamy w remoncie gnek i do niego szafki i szafy z wycieraczką potrzebujemy,więc tylko szykować kasę
-
ojjjjjjjj...no to Was szarpnie:)
wiesz co podejrzewam, ze jak tam wejde to też wyjde obkupiona...przede wszytkim z działu gospodarczo/kuchennego! nie jestem sie w stanie powstrzymać zeby nie kupić czegoś do domu czy kuchni
wiec pewnie jak wejde na dział dziecięcy to też coś pokupujewiec moze jednak nie pojade...hehehehhe
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasku właśnie o to chodzi,ale my mamy 70-80km do ikei więc jedziemy raz i porządnie
ale właśnie mojego zaraz zabieram do tesco bo podobno łóżeczka były w promocji i wanienke zobaczę
Marta pociągnij P.... znowu zemdlejesz...jesteś teraz osłabiona... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Monia tak wczoraj myślałam o tobie... i o tym że już wy zostaliście itp.. ale spójrz znów na to z innej strony ... Chociaż bliscy nacieszą się waszą ciążą, no i ubranka itp bd miała w "spadku". A np teraz u mnie dylemat bo pewnie wszystko zgarnie inna osoba, szkoda, ale co zrobie..
A jak reagujesz na Clo to tylko kwestia czasu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
porobione wszystko... synuś teraz daje popalic;p
okąpana, obiam sie przeglądając stronki ;P
witaj Pirelko, co u Ciebie?
Monia, ale Wam fajnie na koncercie;)
Sury tez uwielbiam RAz Dwa Trzy, ale nie byam nigdy na koncercie....
Przedszkolanko, to wyprawa bedzie do Ikei hihi
Rudasek najlepiej zaopatrzony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim!
Dzięki wielkie i gratulacje La!
Bardzo boję się powiedzieć w pracy, ale muszę bo te warunki są ekstremalnie niebezpieczne, będą mnie musieli od razu przenieść do głównego laboratorium (teraz pracuje w patogenicznym). Jednak muszę...taka procedura u nas...no i wczoraj robiłam same najgorsze rzeczy więc nie będę ryzykować.
Sury_cat, to straszne, że tak okres przechodzisz...i tak jak dziewczyny mówią, oszczędzaj się i zbieraj siły...
A jak się czujesz La na początku ciąży? Jakieś objawy (sorry, jeśli już opowiadałaś ale nie doczytałam)? Tak a propos, my mamy 3 rocznicę ślubu za 3 dni więc jest prezent w postaci 2 kresekZobaczymy co dalej...ale bardzo się boję...