Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! No tak, jestem pierwsza, dziś sobota a ja idę do pracy:-) Dziewczyny, dziś temperatura znów 37,40 i postanowiłam zrobić test dzień wcześniej, zanim zacznę pracę, gdyż zakupiłam dokładniejszy test, który można wykonać do 6 dni przed spodziewanym @ i wiecie co... 2 pokaźne kreski!
przedszkolanka:), mizzelka, sury_cat, Groszek lubią tę wiadomość
-
Obgadujecie mnie!
chyba jestem w tej ciąży, bo dzisiejszy test też pozytywny. Nie cieszę się, w poniedziałek pójdę na betę i jak wyjdzie ładna to daję suwaczek
przedszkolanka:), mizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Witam .
La gratulacjewidzisz jakie życie płata figle ? problemy z nasieniem meża, 2 nieudane inseminacje a..... udało sie naturalnie
organizm ludzki jest nie do ogranięcia
miłego dnia dla Was Kochaneprzedszkolanka:), mizzelka, sury_cat, la, Groszek lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
gratki dla 2óch kreseczek
Ja wczoraj nic nie kupiłam oprócz leków)
Moj R po mnie przyjechał wiec nie mialam jak buszowac po mieście, tym bardziej ze na 16.30 bylismy umówienize znajomymi
ale było miło......pierwsze co to "pokaz brzuch" hehehhe:)
teraz zabieram sie za sprzatanie, tatuś na meczu a my sami....
Groszku, dobrze , ze wszystko dobrze, wiesz ze ja sobie tez mysle ze te moje bóle to też moze byc od nerki...po lewej stronie i na wysokosci nerkii dziś boli. noc ciężka, mało spałam
ehhhhhhhhh -
Dzień dobry
Zant gratuluję
Ia wczoraj mężowi powiedziałam o Tobie,reakcja nie do opisania i jeden wyraz'niesamowite'trzymam kciuki za bete,musi być wysoka
Monia,Marta i staraczki to jest dla Was przykład ze nie nalezy sie poddawac i zalamywac
Monia jakie plany na dziś?
Rudasku ja kupiłam za to :d
biedne z tymi nerkami...
my dzisiaj sprzątamy i wybywamy do teściów :p
miłego dnia
PS. witamy się w 5 miesiącumizzelka, la, sury_cat lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:on 53. i dziwie sie że sie jeszcze nie zapił.
albo kuzynka z 4 dzieci mieszka u chrzestnego... nie miala gdzie emigrowac to w ramach "opieki" nad nim to dostała ten stary dom.. wyremontowała, z tyłu domu zrobiła taką zajebistą działkę z szklarnią itp a ten chu... jeszcze jej dupe obrabia, i co on wydziwia to głowa mała... a ma tylko 30% wydolną wątrobę.
Ale takiej zakale nic sie nie stanie..
Ale bardzo dobrze że macie swoje miejsce... bez sensu przenieść się do bloku w sumie.. Jak tu tyle kasy włożyliście itp. Ale i osobne wejście macie co? -
Monia tak wczoraj myślałam o tobie... i o tym że już wy zostaliście itp.. ale spójrz znów na to z innej strony ... Chociaż bliscy nacieszą się waszą ciążą, no i ubranka itp bd miała w "spadku". A np teraz u mnie dylemat bo pewnie wszystko zgarnie inna osoba, szkoda, ale co zrobie..
A jak reagujesz na Clo to tylko kwestia czasuXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanko bardzo mi miło
Trzymajcie kciuki.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnydzień dobry!
zant, la - SERDECZNE GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!teraz trzymam kciuki za wieeelgachne bety i zdrowe dzidziulki ;*
ja dopiero się przebudziłam po ataku biegunko-bólu o 6 rano...masakra... ;( nie wiem jakbym się pozbierała jakby P. nie było w domu bo oczywiście poza krwotokiem zemdlałam... ;/ mam nadzieję, że to ostatnia @ bo kolejnej takiej nie zniosę...
-
Mam nadzieję, że to nie fałszywy alarm, ale według ostatniej @ termin porodu wypadałby w 2 rocznicę ślubu2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Hejka:-)
La, zant- super wiesci!!! Udalo sie!!! Gratuluje:-) to teraz jeszcze reszta i bedzie forum oczekujacych na dzieciaczki hihi
Mnie juz narazie nic nie boli....:-p wczoraj wieczorem sie dzialo...oby ten zastoj zniknal... Rudasek, w prawej najczesciej sie robi, no ale w lewej tez moze... jak pojdziesz do gina, to niech Ci kuknie tam z usg:-) oby to nie bylo to....
Sprzatam od rana:-/ malz chociaz poodkurzal...
Jeszcze to prasowanie z tygodnia mnie czeka:-/
Ja juz mam tyle rzeczy, ze stopuje:-p
Skupiam sie teraz na sobie troche:-p i na innych akcesoriach;-p (pizamki, szlafroczek...itd.) -
Groszku mnie po lewej..no ale teraz to jakby rozchodziłam i nie boli wiec nie wiem, czy to miesnie czy cos:) pojde w srode to mi zobaczy co tam słychac
ja już wyrobionaposprzatane, poprane, ide zaraz wstawić rosołek i czekam na siotre
bo niespodziewanie robi nalot na kawe i.......lecimy do galerii i wejde do pepco
jeeeeeeeeeeeee
Groszku o prasowaniu mi nie mów, ja nie mam nawyku prasować i wkladac do szaf tylko prasuje na bieżaco, ale z racji ze moj R wstaje na ostatnią chwile to ostatnio wyprasowałam mu szafe koszulek, koszul itd..bylo chyba z 50 sztuk..prasowałam 2 dni po ponad 2h...nogi mi odpadały od stania i kark..masakra!
wiecie co ide na wesele w padzierniku i z racji tego ze sie prawie nie maluje, jesli juz to tylko kreska i tusz postanowilam ze spróbuje dokleić sztuczne rzesy..ale takie jednorazowe! moze zakupie dzis w kosmetycznym i wupróbuje, zobacze jak to wyglada
Mam straszna ochote na takie z norek czy cos ale wiele opinize niszcza rzesy wiec mi szkoda, a jak mam dobry tusz to moje wygladaja jak sztucznewiec dziś spróbuje dokleić takie kepki do moich i zobacze jak to sie bedzie prezentować
-
Marta oszczędzaj się przez weekend :*
Mizzelko
Groszku Ty też uważaj, pomału sobie rób
Ia to chyba specjalnie z tym terminem tak zaplanowane byłokiedy beta?
Rudasku my już mamy ustalone- 11 października jedziemy do IKEI na zakupy do pokoju dziecka i dla maluchaa w tygodniu tata idzie zobaczyć łóżeczko a my z mamą na strych po książeczki i ubranka zobaczyć
tak więc też już ruszam
tylko w czwartek musi nam się pokazać między nóżkami
a w pepco są promocje fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 12:15