Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem
ledwo żywa...
Groszku cieszę się że wszystko dobrzeoszczędzaj się kochana
ja boję się też jutra i mam zamiar odpoczywać
Ia a cóż to za test robiłaś co wyczytałam ? ;>
Rudasku jak zakupy?
Marta to leki przeciwbólowe , łóżko i ovuf.
a ja zaszalałam, kupiłam sobie buty a maluchowi body bo promocja była - Imom and dad i w rossmanie jest promocja na pieluchy tetrowe ozdobne 5 szt. i też wzięłam
ale mi brzuch wybiło!!
co taka cisza dzisiaj?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszku ja weekendu nie mam, zapierdziel mamy, jeszcze facet co nam robi maszyna mu się popsuła i wszystko się zatrzymało, a by to... ch... juz no nie powiem całkiem..
Cieszę sie że z synkiem wszystko ok, ale to mocno cię tak boli? ;/
mnie kłuje dziś nie raz.. ale odróżniam to od ruchów.. bo są bardzo podobne ale kłucie jest na kilka sekund i bardziej rozłożone, a ruch to sekunda i za 2 cm dalej czuje, albo bardziej czuje gdzie jest, jakoś polubiło lewą stronę, albo mam takie schizy nie wiem... choć te uczucie motyla tzw jakby smyrało coś to rzadziej mam.. ale są.
a własnie czytalam zeby zapisac kiedy sa pierwsze ruchy bo to niby pozwoli ustalić dokładniejszą datę porodu.. wtf?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie wtedy jak się spotkałyśmy u gina, to przyszłam później do domu, siadam i mówię: "Cholera jasna no!" a P. "Co się stało?" a ja na to: "Spotkałam Agę u gina i zapomniałam ją za brzuch wytargać! ;P"
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny