Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E tam wzruszające - normalna kolej rzeczy
Niedługo będzie 29 tyg i 39 tyg a później termin juz minął
Aga ja sie słodyczami opychałam jak szalona w ciązy i ogórkami kiszonymi, jabłkami... Moje dziecko słodyczy nie ruszyło (tzn jadła ale mało, jak jej sie nie dawało to się nie dopominała) do 6 roku życia. A teraz mogłaby tylko słodycze jeść, jabłka czasem, ogórki kiszone od biedy ale lepiej nieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:ejjj sentyment mi się włączył... dopiero co pamiętam jak na Agi suwaczku było "jestem w 9. tygodniu ciąży" a tu już "jestem w 19. tygodniu ciąży"... to wzruszające jest ;P
ja tego okresu od 7-13 tygodnia słabo pamiętamzwłaszcza te 7-9 jak w szpitalu byłam,bo mało tu byłam...
ale teraz fakt, leci i to takie ...fajne kurcze
ale coś od wczoraj układa się tak nisko i taki dyskomfort czasem ból czuję, mała niedobrotka -
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:E tam wzruszające - normalna kolej rzeczy
Niedługo będzie 29 tyg i 39 tyg a później termin juz minął
Aga ja sie słodyczami opychałam jak szalona w ciązy i ogórkami kiszonymi, jabłkami... Moje dziecko słodyczy nie ruszyło (tzn jadła ale mało, jak jej sie nie dawało to się nie dopominała) do 6 roku życia. A teraz mogłaby tylko słodycze jeść, jabłka czasem, ogórki kiszone od biedy ale lepiej nie
Czyli można powiedzieć że się sprawdza
podobno jak się je dużo kwaśnego to dziecko później"nie boi"się kwasu
słodyczy też będę starała się omijać,ale pamiętam siebie i siostrę " mamooo ,mogę ciuciu? " a mama: Po obiedzie
ze mną mama miała zatrucie jakieś no i ja miałam okres takiego niejedzenia (chociaż do 3 roku życia byłam pączkiem:P) -
sury_cat wrote:a może ona już się lokuje główką w dół bo akurat tak jej wygodnie i dlatego uciska?
wiesz co no wczoraj to wzdłuż brzucha, całą ją czułam tak się rozpychała a teraz jakby główkę chciała mi wypchnąć brzuchem ale to tak niziutko -
nick nieaktualnya ja nie wiem nic jak to było jak moja mama była ze mną w ciąży
(powód podałam wczoraj czy przedwczoraj). nic nie pamiętam jak była z moją siostrą w ciąży bo ja miałam wtedy 7 lat ;P ostatnio udało mi się tylko wyciągnąć z niej informację, że miałabym braciszka (przed moją siostrą) ale poroniła i że o mnie starała się z tatą pół roku ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury mnie cieżko..już ciezko wiec nie wiem jak bedzie za 3 mce a nie wspomne o tym, ze podziwiam jak zyje moj tata z brzuchem mega duzym
:D:D
mnie juz przeszkadza, w sobote ciezko mi sie było ogolić "tam"...masakraprzedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość
-
Marta ja dopiero teraz się różnych rzeczy dowiaduję, wcześniej tak nie gadałyśmy o ciąży
co do przekręcenia to jak poduszkę dam pod plecy i pupę to wtedy ucieka ale też już później nie bardzo chciała
hm no skarpetki i buty zaczyna mi już ciążyćbo czuję przeszkodę, więc albo nogę wysoko podnoszę albo kucam ( jeszcze mogę
) Ale coraz ciężej jest
Rudasku ja muszę nogi ogolić, no ciekawe
PapaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:31
sury_cat lubi tę wiadomość