Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A mam pytanie o zwolnienie. No na razie mnie ie dotyczy, ale przypuśćmy, ze zajdę w ciąże i dostanę zwolnienie. Czy wtedy trzeba siedzieć mur beton w chałupie? czy można wychodzić z domu?
-
nick nieaktualny
-
Sury ja od roku mam w szufladzie malusie skarpetki grzechocące - nie pomogły jak na razie
Ale może to body właśnie powinnam kupić?
Zobaczę czy u Ciebie zadziała
Ja już wróciłam, na dzisiaj koniec, takie spotkanie organizacyjne, wpisywanie się do grup itp. Trochę się załamałam bo sam "dzieci" tam. Kilka starszych facetów - porażka, nie ma nawet na kim oka zawiesić... Wątpię żebym zaprzyjaźniła się z jakimś dzieciakiem tam ale już jednej kobiety szczerze nienawidzę - wystarczyła mi chwilaJestem złaaaaaaaa
No nic, teraz pierwsze zajęcia - wykłady i seminarium 6.10. na 17 do 21A we wtorki bawię się w studio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:43
sury_cat, Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Sury ja od roku mam w szufladzie malusie skarpetki grzechocące - nie pomogły jak na razie
Ale może to body właśnie powinnam kupić?
Zobaczę czy u Ciebie zadziała
Ja już wróciłam, na dzisiaj koniec, takie spotkanie organizacyjne, wpisywanie się do grup itp. Trochę się załamałam bo sam "dzieci" tam. Kilka starszych facetów - porażka, nie ma nawet na kim oka zawiesić... Wątpię żebym zaprzyjaźniła się z jakimś dzieciakiem tam ale już jednej kobiety szczerze nienawidzę - wystarczyła mi chwilaJestem złaaaaaaaa
No nic, teraz pierwsze zajęcia - wykłady i seminarium 6.10. na 17 do 21A we wtorki bawię się w studio
hahaha oko to na R. zawieszaja co ta kobieta zrobiła, że już Ci tak za skórę zalazła? o_O
-
Oj tam, to że jestem na diecie nie znaczy, że nie mogę spojrzeć w menu co nie?
A baba się wrąbała przed szereg, wszyscy w kolejce a ona na chama. Gęba zakazana więc zakodowałam do której grupy się wpisywała żeby tylko z nią nie być bo wojna by byłaSekretarka też wielkie oczy zrobiła ale nie skomentowała...
A tak w ogóle to sekretarka w ciąży ha ha a ni była jak się zapisywałamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:55
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny