Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mi powiedział, że jak bardzo chcę to mogę ściąć ale na całkiem krótko mam zakaz bo on pedałem nie jest i z facetem spać nie będzie
Ale kilka razy jak sobie popił troszkę to głaskał mnie po włosach i mówił, że mam takie ładne i długie i czy będe miała jeszcze dłuższe... A że ja głupia go kocham to nie ścinamLena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena mi ostatnio fryzjerka zaproponowała prostowanie keratynowe. Drogie jak cholera (ok 400zł) ale ponoć super. Efekt oczywiście czasowy na 3-4 miesiące ale ponoć nie puszą się później. Nie wiem - nie sprawdzałam.
A moje włosy ani się nie puszą do tego są gęste, nie zniszczalne. Mogę na nich wszystko robić a one nicJakoś mi się tak udało. Fryzjerki zawsze marudziły, że tyle ich mam bo ręka od suszenia boli
-
nick nieaktualnyLivka, strasznie dużo za taki zabieg chcą
tym bardziej jak nie ma stałego efektu.
Nawet nie prostuję prostownicą bo szkoda włosów ..
Mizzy Mi nawet maseczki nie pomagają .. a nie wspomnę jak wypadająwyciągam garściami.
Tylko jeden szampon Mi spasował H&S przy innych momentalnie mam strupki na głowie .
Ja nic dobrego nie dostałam
Skóra sucha, obok nosa zaczerwieniona, ropne ranki się robią
Od porów same dziury
Taki nieogar ze Mnie, czasami aż wstyd gdziekolwiek wyjść .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:57
-
No drogo dlatego nie robię bo to przegięcie tym bardziej, że ja mam proste włosy
Prostownicę mam ale raczej do grzywki tylko bo ostatnio czesto związuję włosy bo wnerwiają mnie jak mi latają po twarzy
LenaNie przesadzaj
Każda ma swoje "niedoskonałości"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:58
-
nick nieaktualny
-
Lena ja też tylko H&S używam bo inaczej łupież...
A konsultowałaś się z dermatologiem może? W sprawie tej suchej skóry?
Kurcze coś dziwnego mi nad obojczykiem się zrobiło, jakby skóra pękła i podeszła krwią... szczypie jak cholerkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:01
Julia07.2015
-
ja też z szamponami nie poszaleje bo też strupki albo swędzi jak cholera...
może po prostu masz w jakimś stopniu zniszczone.. ja nie ogarniałam po blondzie ;/ i pasemkach, a teraz powooooli się tego pozbywam już 2 lata ponad ... ciężko ale idzieale do blondu marzę zeby wrócić ale szkoda mi włosów.. dopiero jak się pozbyłam tych zniszczonych to włosy są w miarę normalne
a co do porów ja tak samo mammłoda skóra a taka.. zniwelowana.
też muszę peeling zrobić bo jakaś masakra jest