Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:A jest większa różnica między tym, którego teraz używasz, a tym za 60 zł?
W sensie czy efekty po są lepsze
Po tym od fryzjerki strasznie długo pachnie
A po moim po 2 dniach ulatnia siębyć może sierść się bardziej błyszczy
ale kto wie czy nie używa jeszcze jakiś balsamów ..
W sumie nigdy nie pytałam się dokładnie jakich kosmetyków używa. -
ale ślicznotka mnie tu wita wieczorkiem
aż ja sobie małe spa zrobiłam
uf, ja dzisiaj już padam! byście widziały ile worów z ciuchami przejrzałyśmy, ale sukieneczki, bluzeczki, sweterki itp. sąjutro piorę
i najważniejsze, znalazła mi mama komplet książek z disneya moich ulubionych i Pola już dzisiaj miała czytanego Kubusia Puchatka i kopała to chyba jej się podobało
a no i mamy jednak moje łóżeczkostoi rozłożone już, jak nówka, tylko umyć trzeba
i 120 zł. do przodu
a jak Wam popołudnie minęło? Coś o włosach była mowa, Livia zazdroszczę długościi mój mąż też lubi dłuższe
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Pieseczek ślicznie wygląda po spa ...
choć dziewczyny musze sie pochwalić bo tez przedwczoraj byłam w spadomowym... mąż zaprosił mnie na masaż gorącymi kamieniami
wchodze do sypialni a tam stól przygotowany- okryty ręcznikiem, półmrok, muzyka, świece i podgrzewacz mój a w nim kamienie wielkości dłoni sie grzały i oliwka... naprawde mnie zaskoczył... kiedyś byłismy na wczasach na tym masażu w spa ale ten od męza był 100 razy lepszy.. naprawde mnie zaskoczyłLena87, przedszkolanka:), Sana, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po pierwszych zajęciach fitnessu i polecam go wszystkim jeszcze niezaciążonym
męczące, ale radość po wszystkim niesamowita + nie myśli się o staraniach, mnie to nie dotyczy, ale dla pań potrzebujących zajęcia czymś głowy jest idealny.
przedszkolanka:), Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Wróciłam po szkole, jeśli można to jestem jeszcze bardziej zielona
Ale dzisiaj był workshop w studio więc pierwsze koty za płoty
Wracając kupiłam sobie pizze, tak się zezłościłam i olałam na dzisiejszy wieczór dietę bezglutenową
Wyobraźcie sobie, ze ta baba co na nią alergii dostałam na pierwszy spotkaniu jednak jest ze mną w grupie! Musiała się przepisać pindzia jedna. Jak ją zobaczyłam to aż słabo mi się zrobiło. A najlepsze - przyszła z psem na zajęcia - masakra! Co taki człowiek ma pod kopułką?
Lena śliczna psinka, jaka "pękata"
Aga widzę, że strychowanie owocneAle te sukieneczki to też takie hipsterskie czy normalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:35
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Haha no i dietkę trafiło :p
A ta baba coś w głowie nie tak ma chyba :d haha
A sukieneczki fajne,jak popiorę i poprasuję to Wam pokażę kilka;)
A znalazlam spodenki na mnie nieużywane z metką :o ciekawe czy sie zmieszcze :p
A co najlepsze! Ciuchy niektore sa z h&m albo c&a :oo to możliwe ? :o -
Skoro są to chyba możliwe
Ale sama nie wiedziałam, że az takie "wiekowe" są te firmy
Dietę szlak trafił nie przez ta babę ale przez moje śniadanie dzisiejsze po którym żoładek rozwaliłam i tak sobie więc skoro i tak mnie boli to ppozwoliłam sobie na pizzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:55
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość