Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
haha, w środy będzie miał wychodne na piwo
no dobrze z tą Majką miałaś, też moją tak muszę nauczyć
Lena to w sumie jak ja, tylko ja umyję naczynia bo mam dwa i zrobię soczek jabłkowo-marchewkowy
no i mama mi całe pranie ze strychu zabrała i sama chce prać
ooo to Sana też dzisiaj "zamula"z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:54
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena to już nie pierwszy raz tak wraca, przyzwyczailiśmy się
Dzień przed ślubem dostałam @, na naszą rocznicę to samo, a co do przyjazdu z pracy to już chyba z trzeci raz. Co zrobićO tyle dobrze, że 3 dni i po bólu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:55
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś ale Majka była na butli od 2 miesiąca życia niestety. Musiałam ją odstawić bo nie tolerowała laktozy w moim pokarmie
W sumie to się cieszyłam nawet, że na butlę przeszliśmy bo gryzła mnie strasznie i każde karmienie było z moimi łzami
Krew mi leciała z sutków i same nieprzyjemności... Nie zaznałam tego wspaniałego uczucia karmienia piersią ale może następnym razem
-
nick nieaktualnyClonówka, każdy organizm jest inny .
Ja biorę 3 tabletki CLO pęcherzyk ( bo zawsze jest tylko jeden ) pojawiają się dopiero w 11 dc a owulacja występuje dodam że po zastrzyku między 16 a 17 dc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:02
-
CLOnówka22 wrote:dziewczyny pisałam o tym już chyba wszędzie niestety nie dostałam odpowiedzi, chciałam się dowiedzieć czy zażywanie CLO od 2dc spowoduje szybszy przyrost pęcherzyków? wcześniejszą owulacje?? jak to z tym jest ?
CLO, w zależności od dawki i wcześniejszych owulacji, bierze się od 2dc do 7dc, albo od 4 do 9dc. Ja raz brałam od 5dc. Im wcześniej weźmiesz tym szybciej będzie owulacja. Tyle teoria.Lena87 lubi tę wiadomość
-
CLOnówka22 wrote:dziewczyny pisałam o tym już chyba wszędzie niestety nie dostałam odpowiedzi, chciałam się dowiedzieć czy zażywanie CLO od 2dc spowoduje szybszy przyrost pęcherzyków? wcześniejszą owulacje?? jak to z tym jest ?
Nie wydaje mi się. Ja brałam 3-7 dc i miałam owulację normalnie. Ale co organizm to inny więc każdy inaczej może reagować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:03
-
nick nieaktualnyu mnie udało się właśnie przy dawce 2x1 od 3dc, niestety poroniłam i znów jestem na stymulacji od 2 cykli.. poprzednio pęcherzyk urósł ale nie pękł. Tym razem idę w ciemno bo ginka na urlopie. Nawet nie mam gdzie monitoringu zrobić, modlę się żeby się nie powtórzyło to z poprzedniego cyklu z niepękniętym pęcherzykiem ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Livia moja mama mnie w ogóle nie karmiła, bo też coś tam czy ja nie mogłam czy ona, więc u mnie też to prawdopodobne, poza tym ja muszę mała od początku i do cyca i do butli nauczyć, bo ja po porodzie wracam na uczelnie to w weekendy mąż będzie ją karmił a cyca nie da haha
od razu mam głupie pytanie, jak odciąga się pokarm i trzyma w lodówce to jak się odgrzewa ?
CLOnówka ja Ci powiem na moim przykładzie bo sama w maju o to pytałam. Ja miałam cykle 42 dniowe, więc owulka była ok. 29dc, po CLO miałam owulkę ok.19-20 dc więc szybciej byłaale już w 11dc miałam estradiol 336
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie pierwszy raz mi nie pękł. Pewnie przez stres wszystko się poblokowało, bo tego mi ostatnio nie brakuje... a nóż ten cykl zupełnie w ciemno będzie tym szczęśliwym
przy trafionej stymulacji owu miałam 16-17dc wiec jeszcze wszystko możliwe bo teraz to dopiero 14dc. I zauważyłam że jest więcej śluzu rozciągliwego..
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Jakoś po porodzie tak mi się zrobiło z tą @, wcześniej miałam dłużej. Teraz 3 dni, później jakieś 2 dni delikatnego plamienia i po wszystkim. A co do bolesności to różnie - czasem w pierwszy dzień mnie skręca i bez tabletki się nie obejdzie a czasem jak dzisiaj nie czuje nic
Bałam się, że teraz mi sie może spóźnić bo po HSG jestem i nie wiedziałam co i jak. No ale jestLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś możesz odciągac pokarm i mąz będzie karmić nim jak będziesz na uczelni
A odgrzewa się normalnieW butelce w podgrzewaczu można, ja w garnuszku z woda to robiłam
Potem chlust na rękę żeby sprawdzić czy jest ok i do pyszczka
Też odciagałam sobie i przechowywalam w lodówce na poczatku
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Nie wydaje mi się. Ja brałam 3-7 dc i miałam owulację normalnie. Ale co organizm to inny więc każdy inaczej może reagować.
No a ja biorąc od 5 do 9 dc miałam owulacje w 13, a zawsze miałam koło 22 dc. Różnie bywa.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny