Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no będzie karmił, nie ma innego wyjścia
ostatnio o to podgrzewanie pytałam się teściowej ( trójkę dzieci odchowała plus 3 wnuków) i się zastanawiała czy się gotuje to mleko! jak ja się uśmiałama mój " a w cycku to ma ugotowane mamooo?"
polewa
CLOnówka najlepiej nie myśl a kochajcie się jak macie ochotęLena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySama byłam ciekawa jak to jest z tym odciąganiem, odgrzewaniem itd .
Ostatnio weszłam na konto bankowe które mamy w ING i tam po dokonaniu zakupów kartą zbierają się punkty bankujesz - kupujesz które później możesz wymienić na daną rzecz i coś dopłacić.
Znalazłam ofertę butelek Avent. http://bankujesz-zyskujesz.pl/artykuly-dla-dzieci/zestaw-startowy-z-butelkami-natural
Jak myślicie jest to odpowiednia cena ?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
hm, Lena na allegro ceny są bardzo zbliżone (oczywiście wszystko zależy czy są same butelki czy "dorzucają" gratisy
)
Lenaaa to kiedy dokładnie testujesz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:26
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Ale ja nie jestem w ciąży
A sok z jagód...Hmm, skąd ja wezmę sok z jagód? Można kupić w sklepie?
Zabki mam już zaleczone, mam tylko stare plomby do wymiany. -
nick nieaktualnylivia30 wrote:CLOnówka nie mierzenie temperatury nie oznacza, że się wyluzowało. Chyba się oszukujesz Kochana... Nie myśl o tym, kochajcie się kiedy macie ochotę
a co do tempki, masz rację , nie mierzę ale ciągle myślę o tym wszystkim.. to już 12 cs, jedno poronienie i ciągle nic ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello, jestem i ja......
ale mam lenia dziś
pogoda piekna wiec pewnie wymyje okna no i musze obiada zrobić, bo w lodówce swiatło, na kuchence zimno....
macie jakies pomysły ? bo mnie na prawde juz sie skonczyły
chyba zupa kalafiorowa..ale co jeszcze ??? sama zupa to małoLena87 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:No tak, nie jestes w ciazy, ale grypa czy biegunka i oslabienie to czeste objawy fasolinki
Wiem, ale chyba za szybko by było, jestem dopiero w połowie cyklu, nawet nie wiem, czy owulacja już była, czy nie;)Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:hello, jestem i ja......
ale mam lenia dziś
pogoda piekna wiec pewnie wymyje okna no i musze obiada zrobić, bo w lodówce swiatło, na kuchence zimno....
macie jakies pomysły ? bo mnie na prawde juz sie skonczyły
chyba zupa kalafiorowa..ale co jeszcze ??? sama zupa to małotakie smaki z dziecinstwa
-
nick nieaktualny
-
Dobre, dawno nie jadłam..ale nie wiem czy mi sie chce piec....musze sie wziac za mycie okien, wiec pewnie nie bedzie mi sie chcialo stać przy plackach
ale dziekuje za pomysł...
może racuszki zrobie...hmmmmmmmLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny