Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:pa Livia
no ode mnie morze to drugi koniec Polski niestety... ale trzeba będzie się za rok spiąć
Złota pochwalisz się nam sesją mam nadzieję
jesli się ją uda w kwietniu zrobić, to pewnie
Ze mną jest problem,bo ja się strasznie spinam na ustawianych zdjęciach i źle wychodzę. Poza tym jestem konserwatywna i fotograf ślubny miał nami straszny kłopot. W ogóle nie chciałam pokazach nogi na ślubnej sesji. No nie lubię i już -
przedszkolanka:) wrote:myślę,że dużo zależy od fotografa też, bo mój nie znosi zdjęć a na sesji ślubnej mieliśmy tak fajnego pana że na luzie wszystko wyszło
nasz był spoko i kobietka też była spoko, ale ja się po prostu krepuję. jestem wstydziochem -
livia30 wrote:Złota, nie trzeba pokazywać nogi żeby zdjęcie było piękne
Znajdę na Ciebie sposób
Wiem, ale on miał naprawdę fajny pomysł na zdjęcie z tą nogą. Bardzo subtelne zdjęcie miało być. Tyle, że się nie udało
I zawsze mam debilną minę. Nie lubię zdjęć sobie robić. Lubię komuśLena87 lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Anutka włącz sobie jakąś komedię, herbatki sobie zaparz, kocykiem się opatul. Może Ci się trochę humor poprawi
Mieszkam na 4 pietrze i te wedrowki mnie wykanczaja
Jakus depresyjny nastroj dzisiaj mam -
Sana wrote:Anutka windy pewnie w bloku nie ma?
Faktycznie czwarte piętro to dość wysoko, w dodatku w tak zaawansowanej ciąży.
Odpędzamy Twojego doła kochana
Staram sie wychodzic gora 2 razy dziennie, raz jak musze a drugi to godzinny spaver wieczorem -
Anutka jak podwyższone leukocyty sa to jakiś stan zapalny w organizmie może być ale jak jutro masz wizytę to Ci ginek wszystko powie co i jak.
Ja się wykąpalam i zmykam do sklepu po jakieś małe zakupy
Piwo musze kupić dla męzusia na jutroStęskniony taki, jak tylko na lotnisko wchodzi to pierwsze co to piwo kupuje bo na statku nie mogą pić alkoholu
-
ja po zakupach
zupka nastawiona, produkty na racuszki czekaja....i okno w sypialni wymyte
teraz musze sie do salonu przenieś
kuchenne myje R...bo jest dachowe i ni ch....nie dostane wszedzie zeby całe wymyćwiec On bedzie sie gimnastykował