Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nie było mnie jeden dzień a wy już tyle naprodukowałyście
straszny dzień miałam wczoraj w pracy i jeszcze szkolenie, ale za to oglądałam Kto poślubi mojego syna, żeby mi się mózg zresetował
w sumie po raz pierwszy to całe oglądałam ten jeden koleś co się rzucał jedzeniem to jakaś totalna katastrofa !
Ja piję te moje Regularne Cykle, póki co widzę, że coś tam się w środku bardziej normuje, czyli jakoś pozytywnie działa
a ty livia sama mieszałaś, czy wzięłaś skądś recepturę ?livia30 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
Dzień dobry
Monia co to za minka?
Livia jeszcze tylko pare godzin
Myśliwa to właśnie Patryczek,oblech a do tego burak!
Ja dzisiaj aż do weekendu z mężem teżdzisiaj wszystko mierzymy i w sobote ikea :d
Miłego dnia!Lena87 lubi tę wiadomość
-
myśliwa wrote:aaa, a tam u sroki to są tylko receptury czy zioła tez sprzedaje osobno albo gotowe mieszanki ?
to w mojej jest inny skład , zresztą w drugiej też, bo piję dwie na raz
Nie bardzo rozumiem, może jeszcze się nie obudziłamOjciec Sroka ułożył recepturę, możesz kupić wszystko osobno w zielarskim tak jak ja i wymieszać sobie w domu ale na Allegro są też gotowe mieszanki z tym, że nie polecam ich. Raz kupiłam i wywaliłam - sam proszek przyszedł...
Te się pije 3 miesiące bez przerwy, miesiąc odstępu i znowuNie wiem po co mi one bo mam wszystko regularne ale co mi tam - smakują mi
Aga widzę praca pełną parąJa jeszcze piję kawkę a zaraz piekę ciacho, robię obiad, kąpię się... i czas zleci
16:50 wybywam na lotnisko, mam motylki w brzuchu jak dzieciak
-
livia może mojego pytania nie zrozumiałaś, ale odpowiedziałaś mi na nie
ale wiesz, zawsze jak się ureguluje hormony to łatwiej zajść, na pewno nie zaszkodzą
a to na wakacje gdzieś lecisz ? proszę się szybko pochwalić
Przedszkolanka tak chyba o tego Patryczka mi chodzi, totalna masakra, a do tego jest na 100% gejem , straszną ustawkę zrobili , ale odmóżdżyć się można, szczególnie po ciężkim dniuhttp://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Livia no pora coś robić bo mòj promotor mnie zlewa a przed porodem pewnie pracą mgr zawali to muszę się szybciej ogarniać
No to od dzisiaj nam uciekasz juz...
Mysliwa ten koles w ogole szacunku do kobiet nie ma a czy gej to nie wiem :o
Lena a czym Ty sie przejmujesz? Daj spokojna mnie tez kiedys tu małolata naskoczyla zreszta pamietasz :p poszła i spokòj :p
-
Przedszkolanka dokładnie, zachowuje się jeszcze do tego jak gimnazjalista, a do geja to tak mi sie wydaje mam sporo takich znajomych i to jakoś tak się wyczuwa
chyba że on po prostu jest aż tak mega beznadziejny
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
Lena87 wrote:Aga co planujesz zakupić w Ikei ?
Oj pòł wyprawki :p
Ogòlnie w planach materac i meble najwazniejsze a do tego posciele,kocyki,reczniki ,wanienkę itp.ale zobaczymy co nam się uda..materac i podkłady już mam wybrane:p
No i przedpokôj remontowaliśmy i tez cos na buty potrzebujemy wiec musimy chyba bak okraść haha :pLena87 lubi tę wiadomość
-
Lena im dłużej będziesz to komentować tym dłużej ona będzie się pieklić a tak w końcu jej się znudzi jak odzewu nie będzie
Dobrze Dziewczynki, ja uciekam do garów. Będę zaglądać jeszcze przed wyjazdem :*
Aga, czym wy to przywieziecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:36
-
myśliwa wrote:Przedszkolanka dokładnie, zachowuje się jeszcze do tego jak gimnazjalista, a do geja to tak mi sie wydaje mam sporo takich znajomych i to jakoś tak się wyczuwa
chyba że on po prostu jest aż tak mega beznadziejny
Jest mega beznadziejny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, no to niezły wydatek się szykuje ..
Wpadnij do Banku z zapowiedzią że jest to napadi mają Ci dawać kasę na wyprawkę
Jeśli chodzi o Kto poślubi Mojego synauśmiałam się strasznie
Patryczek jest tak zniewieściałyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość