Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Złota no tempka rośnie, zmiana śluzu myślę że już może być po a w weekend ją wyznaczy
haha, z tym cmentarzem też się uśmiałamale w ogóle wyzywa je a niby jedna ma być jego żoną, no porażka...
A zobaczymy
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
czesc Dziewczynki
ja ni eogladalam wczoraj moich ulubionych Chlopczyków bo moj R tego nie znosi...widzialam jego wzrok jak sie godzina szczytu zblizała wiec nic ie kombinowałam
dzis obejrze na necia, a poi co jestem gotowa i za 40 min wybywam na miasto
musze pare rzeczy pokupować i zaczac sie "robić" na to wesele..włosy, paznokcie itd
aaaaa....powiem Wam coś, moj R kupił mi wczoraj maszyne
jeeeeeeeeeeeeeeeeee nie taka zawodowa, ale to szycia wszystkiego itdwynalazł na tablica.pl i kupił
i już ja mam..teraz tylko musze jakies stare bluzki poszukać, coby próbe porobićw nastepnym tyg zakupie materiały i działam
jeeeeeeeeeeeee
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Agusia..mam nadzieje
mam ochote na literki, takie chmurki jak laska na belly produkuje i na pościelwiec zobaczymy co sie udaaaa
a no i moj R po pobycie w Zakopanem stwierdził ze chce takie folklorystyczne firanki
i juz mi wczoraj mowi " no to co, kupujemy materiał, obszyjesz i bedziemy miec góralskie firanki", hehehehdobre dobre
zobaczymy co mi z tych planów wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:02
-
Lena jak ja Cię rozumiem
olej, nie przejmuj się, nie denerwuj, nie warto!
Ja już wrzuciłam na luz i przestałam na to reagować
Także Ty też ignoruj te wpisy, i nigdzie nie uciekaj!
Rudasek kochany ten Twój Rto teraz możesz szaleć na maszynie
przedszkolanka aaaa zazdroszczę! Uwielbiam Ikeę
Pochwal się później co upolowaliście
Ja nadrabiam dziś zaległości w "Przyjaciółkach"
Pozmywałam, posprzątałam, mam luz
Za godzinkę obiadek robić
Dziś znów pięknie słoneczko u mnie świeci! To musi być fajny dzień
Mam nadzieję, że u Was też piękna pogoda
Podzielę się z Wami, bo zamawiałam i mi przyszło, więc mogę
Jeśli chcecie spróbować nowych bulionetek od Knorra, to możecie tutaj zamówić: http://www.bulionetka.com/formularz przyślą Wam dwa pełnowartościowe opakowania bulionetek (2 drobiowe i 2 do duszonych mięs).
A jeśli lubicie testować nowe zapachy, to możecie zamówić tutaj próbkę 15 ml dowolnego zapachu, damskiego lub męskiego: http://www.yodeyma.com/poland/pl/9-kobiety-bezplatna-probke - z tym, że z jednego kompa można zamówić tylko jedną próbkę, i na jeden adres wysyłają jedną próbkę - nie więcej.
Oczywiście wszystko darmowezwłaszcza perfumy polecam, faaajne, bardzo trwałe!
Pięknego i udanego dnia kochaneprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Monia ja na trzy blaszki :
5 szklanek mąki
łyżeczka soli
łyżka oleju
1/3 kostki drożdży
letnia woda (pół szklanki gorącej i pół zimnej gazowanej)
wszystko do miski dodaję, wodę wiadomo stopniowo w zależności jak ciasto ( przeważnie to dwie szklanki) i tyleXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia ja na trzy blaszki :
5 szklanek mąki
łyżeczka soli
łyżka oleju
1/3 kostki drożdży
letnia woda (pół szklanki gorącej i pół zimnej gazowanej)
wszystko do miski dodaję, wodę wiadomo stopniowo w zależności jak ciasto ( przeważnie to dwie szklanki) i tyle -
Monia ja z tego przepisu robię:
http://www.mojewypieki.com/post/ciasto-jogurtowe-z-owocami
W ogóle często i gęsto z tej strony piekęTeraz mam dla kogo bo mój R. to uwielbia ciasta i ciasteczka
Majka wybrzydza, że z owocami nie lubi no chyba, że jest to szarlotka
No nic, posprzątane, ciasto upieczone teraz do sklepu muszę jeszcze skoczyć. Potem kąpiel i wszystkoA tu już prawie 12
AAAaaaaa już tak blisko
Aga spróbuję Twojego przepisu na ciasto pizzoweWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:38
przedszkolanka:), XxMoniaXx, Lena87 lubią tę wiadomość