Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena ja mam Celebrity i fajny jest
trochę mocny, ale fajny
Livia super, że jej tak pomagacie
Ja jestem wolontariuszką w Stowarzyszeniu Pomocy Świnkom Morskim, także jakbyście kiedyś chciały świnki morskie adoptować, to zapraszam
Julia07.2015
-
Sana ja bym brała ale wiesz... Ostatnio jak chciałam królika to R. zrobił mi pranie mózgu i spytał czy chcę mieć upolowanego królika (przypominam, że mam dość łownego kota)
Także my jak na razie zostajemy przy naszych trzech kotach i w planie jest pies ale to dopiero jak wybudujemy nowy dom
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie u lekarza... Szyjka zamknieta i ladnie trzyma, morfologia poleciala ale brac niczrgo tylko buuuuuraki w duzrj ilosci
. Glukoza 110 po obciazeniu, warunkowo dobra ale mam problem z cisnieniem... 140/80... Mam obserwowac przez jakis czas i jak bedzie sie utrzymywac pidwyzszone to do szpitala i ... Waga 69,1 - przytylam 4,3 kg w miesiac a od poczatku ciaxy 5,6 ;( buuu...
-
Sana wrote:Anutka same dobre wieści
Wcale tak dużo nie przytyłaś od początku ciąży! Licz, że przecież dzidziuś też ważymoja kumpela przytyła w ciąży 20 kg, także Twój wynik jest świetny, yupiiii a nie żadne buuu
-
Anutka Ty się nie spinaj bo po porodzie waga leci w dół jak szalona. Ja w ciązy przytyłam 30 kg i pół roku po porodzie już miałam swoją wagę a później nawet mniej
Zmykam do wanny się wymoczyć, obiadek gotowy więc teraz już tylko czekanie do wyjazdu na lotnisko. R. już dzwonił, że jest we Frankfurcie więc juz bliziutko
-
livia30 wrote:Anutka Ty się nie spinaj bo po porodzie waga leci w dół jak szalona. Ja w ciązy przytyłam 30 kg i pół roku po porodzie już miałam swoją wagę a później nawet mniej
Zmykam do wanny się wymoczyć, obiadek gotowy więc teraz już tylko czekanie do wyjazdu na lotnisko. R. już dzwonił, że jest we Frankfurcie więc juz bliziutko -
Kochana ja karmiłam cycem tylko miesiąc a i chudłam dalej. Samo pchanie wózka, noszenie dziecka, cała ta gonitwa przy nim - poleci
Nie ma co się tłumaczyć rodziną, że zawsze kg zostają. U mnie w rodzinie tez zostają i co? Ja schudłam szybciej niz przytyłam
Jak się chce to można.