Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
oj Livia ale ta @ ci skomplikowała powitanie męża
ale najważniejsze, że będą dni płodne iiiii...... będzie onwiem wiem, że bez spiny ale to tak szczególik malutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:41
-
Monia ja naturalny Zott zawsze daję
Mnie cycki bolą nawet dzisiaj a bez Dupka jestem, w czasie @ już a po schodach jak biegam to przytrzymywać muszę - śmieszne to wszystkoNo @ pokomplikowała ale nie przejmuję się tym. Damy rade te 3 dni ważne, że będzie obok
Lena87 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja uwielbiam pulpeciki w sosie koperkowyma tak swoją drogą to dawno już nie jadłam.
tak nawiązując do Kawaler Szuka Żony, to ja akurat mam takie szczęście, że jak to leci to mój jest na treningu, ale skąd oni tych ludzi tam wytrzasnęli ?! -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z zakupów a że dzisiaj cieplutko to zostawiłam otwarte drzwi do ogrodu zeby się wietrzyło i co? Wracam a w kuchni na środku leży martwi ptaszek
Uwielbiam swoje koty, tak o mnie dbają. Co będę pulpety robić, mam już ptaka
Dostałam list od tej pani co pisałam wam, ze jej pomagam. Jejku jak szkoda mi tej kobietyMusze znowu paczkę przygotować i coś jej podesłać.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka one co jakiś czas mi przynoszą a właściwie to jeden, mój pupilek
Panią Marię poznałam przez kocią fundację. Wrzucili kiedyś na FB ogłoszenie, że robią dla niej zbiórkę na jedzenie, żwirek itp. Poprosiłam o adres bo nie chciałam wpłacać na konto fundacji pieniedzy, wolałam mieć wpływ na to co jej wyślę. No i tak się toczy to już od prawie roku. Ja jej paczkę, ona mi list. Czasem dzwoni i placze mi do sluchawki bo nie ma komu się wygadac, nie ma nikogo tylko kota i psa (w tym roku straciła dwa koty i bardzo to przeżywa). Drugi koniec Polski niestety ale może się do niej wybiore w odwiedziny jak będę do rodziców jechać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:06
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny