Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe, ja dzisiaj w nocy jak spałam to nie wiem czy takiego kopa dostałam że aż się obudziłam czy to był sen
my mamy się dobrze, prócz dzisiejszego incydentu z jelitamizaczęłam małej bajki czytać, jak do niej mówię to kopie a na bajce się uspokaja
a ma już nową późniejszą porę kopania
ehh a ja ciągle głodna jestem... -
Ja też nigdy nie byłam w szpitalu.
Byłam dziś na różańcu w kościele wyprosić dzieciątko i po weszłam do rossmana i kupiłam z Bielendy zestaw do precyzyjnej depilacji - takie czarne opakowanie- okolice bikinii . Jest krem i szpatułka . Miała któraś ? ciekawa jestem jakie to bedzie i żeby nie podrażniało tamtych miejsc -
mizzelka wrote:pokarmisz to serio zniknie.. same latanie przy malutkiej już wyżre te kilogramy... będzie dobrze.. a najwazniejsze ze wyniki są ok.. nic nie gadał na te leukocyty?
-
ojjj... Anutka nie jest tak zle..
no ale dla mnie szpital to drugi dom...
pomysl, ze nie bedziesz na takim zwykłym oddziale, tylko na najbardziej przyjaznym
jesli trzeba Cie bedzie skontrolowac, to co zrobisz?
to dla dobra Ciebie i Dzidzi...
To faktycznie Przedszkolanko:-)
wiesz, ja sie boje tych pozniejszych kopow, jak one teraz czasem dla nas sa srednio miłe, to co bedzie potem..?
ja małemu muzyczke puszczam, to spi
a tak ogólnie to co 3 godziny musi dac o sobie znacgdzieś sie tam przewraca
-
mizzelka wrote:ja to teraz nawet nie wiem jakie mam ciśnienie ale wczesniej miałam bardzo niskie..
groźne jest jak skoczy na 220... a może z nerwów? moja kuzynka miala strasznie wysokie ciśneinie i urodziła zdrową córcię, ale miała zakaz mycia okien itp..
i gin do niej przed porodem mowi: moze Pani spokojnie myć okna
i ona umyła tak starannie jak nie wiem co i na drugi dzien porodówka -
mizzelka wrote:pokarmisz to serio zniknie.. same latanie przy malutkiej już wyżre te kilogramy... będzie dobrze.. a najwazniejsze ze wyniki są ok.. nic nie gadał na te leukocyty?
-
Groszek wrote:ojjj... Anutka nie jest tak zle..
no ale dla mnie szpital to drugi dom...
pomysl, ze nie bedziesz na takim zwykłym oddziale, tylko na najbardziej przyjaznym
jesli trzeba Cie bedzie skontrolowac, to co zrobisz?
to dla dobra Ciebie i Dzidzi...
To faktycznie Przedszkolanko:-)
wiesz, ja sie boje tych pozniejszych kopow, jak one teraz czasem dla nas sa srednio miłe, to co bedzie potem..?
ja małemu muzyczke puszczam, to spi
a tak ogólnie to co 3 godziny musi dac o sobie znacgdzieś sie tam przewraca
i lekarz na miejscu
Dostalam skierowanie na usg na lustopadciekawe jaj Lenka rosnie
-
Monia my z mężem go mamy
jak mogę coś doradzić to staraj się wargi sromowe, ten środeczek omijać bo może podrażnić i jak masz dłuższe włoski to więcej tego kremu daji jak mówiłam najlepiej zmyć pod prysznicem obficie
Groszku no te kopy teraz fajne zobaczymy jak później
Anutka nie stresuj się bo pewnie przez to masz takie :*Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia my z mężem go mamy
jak mogę coś doradzić to staraj się wargi sromowe, ten środeczek omijać bo może podrażnić i jak masz dłuższe włoski to więcej tego kremu daji jak mówiłam najlepiej zmyć pod prysznicem obficie
Groszku no te kopy teraz fajne zobaczymy jak później
Anutka nie stresuj się bo pewnie przez to masz takie :* -
XxMoniaXx wrote:ecchhhh jak ja wam pozytywnie zazdroszczę .... chciałabym mieć już brzuszek i móc olać te całe cholernie męczące i kosztowne starania... ok koniec wyżaleń
-
XxMoniaXx wrote:ecchhhh jak ja wam pozytywnie zazdroszczę .... chciałabym mieć już brzuszek i móc olać te całe cholernie męczące i kosztowne starania... ok koniec wyżaleń
hehe, jeszcze trochę a żalić się będziesz na wymioty, bóle brzucha, krzyża i koszty wyprawkiszczerze w to wierzę że w końcu się uda
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko a rozprowadzasz to też tą szpatułką czy palcami... ojjj jaka ja niedoświadczona
tak to jest jak sie całe życie jedzie żyletką
. Powiem na przykladzie mohego meza... Bal sie majstrowac maszynka prxy jajkach a chcial mi zrobic gladka niespodzianke i uzyl tego kremu... Trzeba go uzyc kilka razy bo na raz nie zbiera wszystkich wloskow i jak sie za dlugo potrzyma to smierdzi spslenizna a skora jest pidrazniona...
nie lubie takich kremow osobiscie, wole tradycyjnie madzynke i tamte miejsca gole na sucho
. Teraz mi maz trxyma lusterko
he