Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to ja odłożyłam 3 tysiące wiec mam nadzieją, że uda mi się coś znaleźć , bo raczej chciałabym kupić, myślałam jeszcze o takiej sukni z komisu, żeby używaną kupić, no nic muszę dzisiaj się porozglądać co jest, bo z jednej strony też mi się takie bezy podobają jak księżniczka a z drugiej takie dopasowane syrenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kryśka wrote:ale wiecie co tak się skupiłam na staraniach, że nawet nie zorientowałam się jak to cenowo wygląda.
Ile wy dałyście ze swoje suknie ? bo ja to nie mam zbyt dużego budżetu, bynajmniej tak mi się wydaje
Moja suknia, linki poniżej, kosztowała 1910 zł bez dodatków. Szyta w stanach, na wymiar, zamawiana w Warszawie w salonie. Wydaje mi się, ze cena przystępna.
Welon kupiłam na allegro. 200 zł za dwa, długi i krótki, halka 150 zł. buty 250 zł. Bolerko 50 zł satynowe, białe. W salonie ślubnym takie samo kosztowało 250 zł, a ja kupiłam w zwykłym sklepie z sukienkami.
Link do sukni:
http://www.lisaferrera.eu/suknia/l519
Tylko ja miałam białą wstążkę.
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:A tu już moja kreacja na mnie:
http://zapodaj.net/7e2d2b11ede39.jpg.html
lenka, jak wstawiłaś zdjęcie w treść posta? Mi się nie udało.
Kochana, ja dodaję zdjęcia przez fotosik i po załadowaniu zdjęcia, zjedziesz na dół i tam masz wszystkie kodypisze wstaw Miniaturkę na forum
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
już znalazłam sobie zajęcie, pomaluję sobie pazurki , buźkę już ogarnęłam tak jak tylko mogę, jeszcze robię listę dla męża czego nie mamy (czyli dużej większości) bo on myśli że tylko kilka rzeczy nam brakuje
Lena87 lubi tę wiadomość
-
U mnie szaro i ponuro, ale całkiem ciepło2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Po cichu powiem, że tez byłam na becie
tylko dla pewności bo jutro urodziny męża i będzie alkohol. Wiecie, nadzieja umiera ostatnia.
przedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.